Skip to Store Area:

Menu Overzicht

Taarten van Uli Stein!

Hier kun je je eigen komische taart bestellen bij de bekende cartoonist Uli Stein. Je kunt kiezen uit veel grappige taart motieven. Het maakt niet uit of je een cartoon taart of een muizen taart kiest. Elk motief heeft zijn eigen charme en is een leuke en smakelijke verrassing, vooral voor de kleintjes! Bestel nu snel en heel eenvoudig: kies een motief, kies een smaak en je kunt je taart bestellen! Dit is inclusief heldere kinderogen!

Uli Stein is een van de meest succesvolle Duitse tekenfilmillustratoren, wiens opvallende tekeningen de lezers van vele kranten en ansichtkaarten sinds de jaren 80 doen glimlachen! Uli Stein had als oud-voetballer zo’n carrière nauwelijks verwacht! We vinden zijn tekeningen, net als vele andere enthousiaste fans, uniek, brutaal en origineel en dus maken ze al jaren deel uit van ons bestaande assortiment als taart motieven! Dikke muizen, vrolijke varkens en grappige figuren uit het dagelijks leven versieren al geruime tijd de taarttoppers en de randen van onze heerlijke taarten met onvergelijkbaar succes! In samenwerking met de succesvolle artiest hebben we zoveel motieven in onze taart online shop dat we zelfs een aparte categorie voor je hebben aangemaakt! Bekijk onze grote selectie Uli Stein motieven op onze kleine en grote taarten voor connaisseurs!

Uli Stein is al tientallen jaren onderweg en verscheen in verschillende Duitse tijdschriften en platforms om, gewapend met papier en potlood, mensen aan het lachen te maken, of om ze (vriendelijk maar vastberaden) en door de vreemdste personages te maken om het ene of het andere probleem in onze wereld aan te wijzen. Door de jaren heen is een grote verscheidenheid aan figuren en afbeeldingen ontstaan; Een kleine, dikke muis – die er optioneel een hele kudde mee trekt en vooral populair is bij kinderen en senioren! Het is waarschijnlijk het meest populaire motief van de tentoongestelde en beschikbare motieven van Uli Stein, die gewoonlijk karikaturen van een "typisch Duits" huwelijk of politici in kranten publiceert. We hebben de Uli Stein muis voor je in bijna elke denkbare situatie, kostuum en context in onze winkel voor je gepubliceerd! Het maakt niet uit of het een bruiloft , als skiër of op een verjaardagstaart ; de knuffelige grijze muis is iconisch evenals populair en kan – naar onze mening – gemakkelijk zijn Amerikaanse familieleden van Disney bijhouden! ;) Het is perfect voor verjaardagstaarten en voor kleinere verrassingstaarten voor jong en oud!

Naast het feit dat we Uli Stein taarten hebben voor een bruiloft of verjaardag, hebben we deze ook voor het geval als je een familielid of vriend beterschap zou willen wensen. Daarnaast zijn deze taarten ook geschikt voor speciale gelegenheden. Wat dacht je misschien van een taart voor Valentijnsdag? We hebben namelijk een paar Uli Stein taarten die hier goed bij passen. Kies bijvoorbeeld de liefdes ballon . Zou je toch liever iets anders willen? Wat dacht je van een fototaart met Uli Stein frame ? Zoals je kunt zien, heb je veel keuze! Neem dus gerust de tijd en bestel eenvoudig je Uli Stein taart!
Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Verjaardagstaart met cartoon muis
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart
    Verjaardags pinguïn
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart
    Liefde's ballon
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart
    Feestgezelschap
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart
    Babymuis met fles
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart
    Uli Stein-Frame, Fototaart
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart
    Uli Stein, Face-Cake
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart
    Cupido met boeket
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart
    Liefdes muis met bloemen
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart
    Verjaardagsfeestje bij de brandweer
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart

    Uli Stein für jeden Anlass!/h2> Natuurlijk zijn de opvallende motieven op onze taarten zeker niet wat je zou verwachten van een klassiek verjaardagstaartdesign! De brutale illustraties laten zelfs het grimmigste verdriet van je gasten glimlachen en vormen een welkom. Verander naar de conventionele standaard taarten van de afgelopen jaren! Breng een frisse wind in je feest met de populaire Uli Stein -taartmotieven! We hebben samen met de artiest de mooiste en grappigste motieven voor onze taarten gekozen, zodat we ze met een paar klikken naar je volgende feest kunnen vervoeren! Met zo’n grote selectie vind je voor elke gelegenheid de passende Uli Stein taart! Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, nieuwjaar of kerstfeest, jeeigentaart.nl heeft gegarandeerd de juiste taart voor jou! Natuurlijk maken de vele verschillende motieven het ons gemakkelijk om iets geschikt te vinden! Wie weet, misschien is er een passende bijgerecht voor je aanstaande bruiloft tussen de kleurrijke foto’s en grappige strips? Of wat dacht je van een verfrissend rondje op kantoor? Koffie en taart hebben eindelijk alle hardwerkende werkers verdiend, en Uli Stein heeft zelfs verschillende motieven die rond het kantoor en het werkgebied zijn gebaseerd, zoals een brutale kleine computermuis . Je fantasie kent geen grenzen! Laat de leuke Uli Stein taarten je inspireren tot een verrassing die je vrienden, gasten of familie nog nooit eerder hebben gezien! De motieven van Uli Stein zijn net zo verschillend als er redenen zijn om taarten aan zijn vrienden te geven! En dat zijn er nogal wat! Een dag zonder taart is een verspilde dag, zegt het jeeigentaart-team, en dus zijn we natuurlijk bijzonder grote fans van de Duitse illustrator en zijn vele grappige kleine personages!