Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Kleuters

Taarten voor kleuters en 1ste verjaardagen bestellen

De verjaardagswensen van een kind! Is jouw kind binnenkort jarig of viert deze zelfs snel zijn eerste verjaardag? Dat zijn mooie en memorabele momenten! Daarom hebben onze bakkers een selectie aan taarten gemaakt voor de allerjongsten om zo hun verjaardag op een bijzondere manier te vieren. Want elk kind verdient het toch om op hun verjaardag met een glimlach van oor tot oor te lopen? En de ouders willen de verjaardag zo leuk mogelijk maken voor hun kinderen. En dat kan met onze verjaardagstaarten. Vier de verjaardag van jouw peuter op een bijzondere manier en tover die glimlach op het gezicht van jouw kind. De andere familieleden zullen ook kunnen smullen van een heerlijke taart en samen maken jullie er een onvergetelijke dag van.

We hebben van allerlei soorten taarten voor de kinderen. Als groot fan van Winnie de Poeh bijvoorbeeld, hebben wij een Winnie de Poeh en Tijgertje taart! Of als jouw dochter een echte prinses is, hebben wij verschillende prinsessentaarten zoals bijvoorbeeld de Prinses Jasmin taart uit de klassieke Aladdin film. Voor jouw zoon die helemaal gek is van auto’s, hebben wij een Cars taart! Zoals je kunt zien zijn voor alle kinderen taarten! Zo kun je de verjaardagswensen van jouw kind uit laten komen. Er is voor iedereen wat. Als je niet voor de alom bekende Disney figuren wilt gaan, maar voor een fototaart? Dat kan natuurlijk ook! Heb je een schitterende en leuke foto van jouw kind of samen een ontzettend lief kiekje? Combineer dan de leeftijd met een ontzettend leuke fototaart!

Verjaardagen zijn voor jonge kinderen altijd spannend! De avond ervoor van spanning niet kunnen slapen omdat je je afvraagt wat je voor verjaardagscadeaus gaat krijgen. Ze zijn daardoor altijd ontzettend vroeg wakker en daarom begin je vroeg met het vieren van de verjaardag! Jouw peuter verdient natuurlijk de leukste verjaardag die je maar kunt verzinnen. “S ochtends al kaarsjes uitblazen met de kleinste zorgt voor een glimlach bij zowel het feestvarken zelf als bij de ouders. Dat kan met onze taartkaarsen. Jouw kind viert immers maar 1 keer per jaar zijn verjaardag en wilt dit zo leuk en zo perfect mogelijk maken.

De datum voor het vieren van de verjaardag is bekend en de mensen zijn uitgenodigd om om de verjaardag met jou en je kind te vieren. Verjaardagswensen van jouw peuter mogen die dag gaan uitkomen! Het enige wat er nog ontbreekt is de taart. Bestel de taart met het favoriete Disney figuur of bestel een fototaart met een prachtige foto van jouw kind! Wij zorgen er voor dat de bestelling op tijd aankomt en dat jullie tijdens de verjaardag zorgeloos kunnen genieten. De verjaardagswensen van jouw kind zullen uitkomen. Hij zal uitgeput, maar voldoen en met een grote glimlach in slaap vallen na zo een mooie en leuke verjaardag!

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Fototaart in verjaardagskader
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Verjaardags Face-Cake
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart
    Foto-Cookie-Cake
    € 19,90 *
    Naar taartNaar taart
    Pastel roze Foto-taart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Cake-pops met Ruby-chocolade (12 stuks)
    € 32,90 *
    Naar de cake popsNaar de cake pops
    Momenteel uitverkocht
    Benjamin de olifant met veel Törööö!
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart
    Benjamin de olifant met Otto!
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart
    Benjamin de olifant met kangoeroe
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart
    Miraculous Ladybug kaars op - twee ...
    € 74,90 *
    Naar taartNaar taart
    Rode Eenhoorn-Deluxe-Taart - dubbele hoogte
    € 74,90 *
    Naar taartNaar taart

    Taarten voor kleuters en 1ste verjaardagen bestellen

    Om onze kleinste vrienden een groot plezier te doen hebben wij deze categorie gemaakt. De eerste verjaardagen van je kinderen zijn natuurlijk onvergetelijke momenten en daar kan een lekkere taart natuurlijk niet bij ontbreken. Tover een lach op het gezicht van je kind of kleinkind en beloon ook jezelf en je vrienden met een heerlijk stuk taart. Hier kan je makkelijk en snel voor iedereen niet nog maar net komt kijken op deze mooie wereld een lekker en mooie taart vinden. Met deze mooie, kleurrijke maar vooral ook lekkere taarten zal je verjaardag ongetwijfeld een succes worden. Door een persoonlijke boodschap op de taart achter te laten wordt de taart, voor de kleinste van de familie nog specialer! Kijk onze categorie maar eens door en kijk wat wij allemaal aanbieden voor de kleintjes. Er is voor iedereen wel iets te vinden. Elk verjaardags kind kan hier zijn of haar lievelings taart uitzoeken! Of ze nou kiezen voor een Deluxe Taart of een prinsessen taart, dierentaart, wij hebben alles wat ze willen!