Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Voetbal-taarten

Voetbal-taarten

Voetbal vandaag! De meest populaire en bekende sport ter wereld. Met bijna 4 miljard fans heeft de balsport de harten van mensen weten te veroveren! Voetbal is een van de oudste balsporten die tot op de dag van vandaag wordt gespeeld. De teamsport wordt voornamelijk vereerd en gespeeld door de jongens. Voetbal vandaag is een van de grootste evenementen waar je als groep samenkomt en de wedstrijd bekijkt. Daarom hebben we voor alle voetbalfans in deze categorie veel verschillende voetbaltaarten! We hebben ons ontwerp geschikt gemaakt voor vierkante en ronde taarten. Elke voetbaltaart is een heerlijke snack na het sporten of voor toeschouwers tijdens de voetbalwedstrijd. Je hebt de keuze tussen sportieve taarten of kleinere snacks zoals onze voetbalcake-pops. Iedereen op het sportfestival zal blij zijn als je aankomt met je eigen voetbaltaart. Je moet drinken en eten om te sporten. Als atleet moet je fit blijven en jezelf trakteren op iets. De meesten bereiden een buffet met fingerfood, waar zeker ruimte is voor een heerlijk dessert. Dus koop nu je eigen voetbaltaart. Het hele team ziet u graag met traktaties.

Live voetbal is nog steeds het mooiste wat er is. Samen kun je genieten van het gebrul van je buurman en je koude drankje drinken. Elke voetbalfan zou op deze en geen andere manier van zijn sport moeten kunnen genieten. We willen deze momenten nog leuker voor je maken door een heerlijke taart mee te nemen. De respectievelijke voetballers zullen na afloop met deze eyecatcher uw feest bijwonen en willen ook graag een stukje taart eten. We willen je als voetballer helpen en je meer tijd geven voor andere belangrijke zaken. U kiest eenvoudig uw gewenste taart met voetbaldesign en wij bakken uw taart volgens uw wensen. Onze kleine tip voor de smaak, we raden de chocoladetaart met chocoladeroomvulling aan. Deze taart is het populairst en zal zeker tot de laatste kruimel opgegeten worden.

Voor de echte voetballers onder jullie willen we onze voetbaltaart presenteren. Na uw weddenschap in Nederland of met uw team op het veld, moet u weten dat we u willen belonen met onze goodies. Voetbal is oorlog, zeggen ze en voetbal heeft een aantal mensen verwond. Voor de dappere jongens die blijven spelen na de blessures, hebben we veel verschillende voetbaltaarten als herstel. Kies je beste taart en vier het WK of EK met je vrienden! Velen van jullie hebben zelfs elke dag je grootste voetbaldoelen voor ogen. U kunt dus ook met onze taarten plezier beleven op kleinere voetbalvieringen, de Bundesliga of de UEFA Champions League. U kunt onze voetbaltaarten aanpassen aan uw favoriete team. Bij onze populaire jersey taarten heb je de keuze of de jersey gestreept of effen is. Je kunt ook het gewenste nummer selecteren en de naam van je favoriete voetballer erop schrijven. We kunnen je alleen verzekeren dat het niet uitmaakt met welke taart van ons je je feest zo opvallend mogelijk maakt.

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Voetbaltaart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Voetbal Cupcakes
    Voetbalveldtaart
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart
    Voetbal frame fototaart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Voetbal cake-pops (12 stuks)
    Voetballen, ongeveer 4 cm (5 stuks)
    Voetbalshirt taart, effen - verschillende ...
    € 47,90 *
    Naar taartNaar taart
    Voetbalshirt taart, horizontale strepen - ...
    € 47,90 *
    Naar taartNaar taart
    Voetbalshirt taart , strepen - kleuren...
    € 47,90 *
    Naar taartNaar taart
    Voetbaltrui taart, zwart met geel
    € 47,90 *
    Naar taartNaar taart


    Voetbal taarten online bestellen!


    Voetbal- De meest populaire en bekendste sport ter wereld. Met bijna 4 miljard fans is de balsport erin geslaagd om de harten van mensen te bereiken! De teamsport wordt vooraal geëerd en gespeeld door jongens.

    De sport is ontstaan in de tweede helft van de 19e eeuw in Engeland en verspreidde zich vanaf de jaren 1880 en 1990 van Europa naar de andere continenten. Tegenwoordig heeft elke grote stad zijn eigen voetbalteam.

    Bij overwinningen wordt niet alleen het succes van het team gevierd, maar ook de triomf van heel het land. Voetbal heeft niet alleen teamgeest en liefde voor sport bevorderd, maar ook het nationale bewustzijn van mensen aanzienlijk verbeterd. Tijdens de EK en WK wedstrijden is namelijk heel het land enthousiast. Op de straten waaien vlaggen en feesten worden gevierd. Wanneer het nationale team van het land dan eindelijk aan de beurt is, komt heel de buurt bij elkaar bij iemand thuis of in een bar om samen naar de wedstrijd te kijken. Als gevolg is het vieren na de zege veel eenvoudiger. En wat is het belangrijkste bij het vieren? Precies: de taart! We hebben hier de meest heerlijke, mooie en buitengewone voetbal taarten voor jou! Vind de perfecte zenuwvoeding voor jouw en jouw voetbalvrienden. Bij ons heb je in ieder geval genoeg keuze. Bestel nu jouw voetbal taart en verras al jouw vrienden ermee.

    Voetbal taarten in coole vormen


    Speel jij bij een club en het volgende clubfeest is aanstaande? Of nog beter: Jij en jouw club hebben een belangrijke wedstrijd gewonnen? Zoiets moet natuurlijk gevierd worden! Wat vind je van het idee van een taart in de vorm van het shirt van jouw team te nemen? Denk je dat dit niet mogelijk is? JeEigenTaart.nl maakt dit natuurlijk voor jouw mogelijk. Als je graag een klassieke shirt wilt, is de effen shirt taart super voor jou. Je heb hier de keuze uit 11 verschillende kleuren voor jouw shirt en ook nog eens voor jouw letters. Als jouw gewenste shirt gestreept is, is dat voor ons geen probleem. Je hoeft ons alleen maar te vertellen of je de taart met verticale strepen zou willen hebben of liever met horizontale strepen. Voor beide kun je de kleur van de shirt en de kleur van de strepen afzonderlijk kiezen. We laten de beslissing voor de kleur van het lettertype ook aan jou over, zodat alles echt volgens jouw wensen verloopt. Om er voor te zorgen dat de taart bij ieder gelegenheid past, hebben we deze in twee verschillende maten tot onze beschikking. De maat M is goed voor ongeveer 16 personen en de maat L is perfect voor ongeveer 40 personen. Daardoor maakt het niet uit of het gaat om een klein clubfeest of een grote bijeen komen om samen een wedstrijd te kijken.

    Ben jij een grote FC Barcelona, Real Madrid en Manchester fan? Of steun je Chelsea, Liverpool of Arsenal? Natuurlijk kun je een naam en een nummer van jouw keuze zelf kiezen. Vervolgens drukken eenvoudig jouw wensen op de taart. Je kunt natuurlijk ook de kleuren van jouw favoriete club op de shirt laten drukken of de shirt van jouw favoriete speler direct in de vorm van een taart namaken. Het maakt niet uit van welk team je houdt, we zullen de taart maken zoals jij dat wilt. Als je iets ongewoons en speciaals wilt, bekijk dan de Voetbal teddybeer taart . Deze taart heeft namelijk de vorm van een teddybeer. Op de taart staat er natuurlijk ook een schattige, bruine teddybeer. Maar geen normale! Hij draagt namelijk een voetbalshirt en houdt in zijn handen een Duitse vlag en een kleine voetbal vast. Niemand zal dit schattige gezicht kunnen weerstaan. Bij deze taart kun je zelfs voor jezelf de kleur van het taartenlint kiezen. Hiervoor zijn er 16 verschillende kleuren voor jouw beschikbaar.    Klassieke voetbaltaarten


    Zou je liever iets willen hebben dat eenvoudiger en meer klassiek is? Dan mag je in geen enkel geval de voetbaltaart en de voetbalveld-taart missen. De ronde voetbaltaart heeft het typische zwart-wit patroon op het oppervlak. Aan de rand hangen van boven naar beneden grassprieten. De taart ziet er misschien eenvoudig en niet bijzonder uit, maar soms is een simpele taart precies wat je nodig hebt voor een verjaardag, clubfeest of iets dergelijks. Vanwege het gladde oppervlak heb je nog steeds de mogelijkheid om de taart te versieren. Om jouw voetbaltaart nog persoonlijker te maken, kan je een naam of een tekst naar jouw keuze op de taart laten bedrukken. Zodat iedereen iets van de taart krijgt, is alles inbegrepen in de keuze maten van 6 personen tot en met 42 personen. Op het oppervlak van de voetbalveld-taart is een voetbalveld afgebeeld en aan de randen zijn voetbalspelers en ballen te zien. Het maakt niet uit of het voor een verjaardag of als overwinnings dessert is, deze taart kan voor alles gehaald worden. Voeg alleen nog een persoonlijk bericht toe aan de taart en kies vervolgens de juiste maat uit. Met maat M maak je 10 kinderen en met maat L 30 kinderen blij.    Onze landen taarten zijn ook ter beschikking voor als je een bepaald land wilt aanmoedigen en steunen. Je kunt kiezen uit de volgende landen: Zweden, Polen, Frankrijk, Duitsland, Mexico, Amerika, Argentinië, Brazilië, Engeland, Turkije, Ierland, Spanje, Nigeria, Tunesië, Griekenland, Denemarken, Kroatië, Tsjechië, Egypte, Australië, Zwitserland, Zuid-Korea, Senegal, Uruguay , Nederland, Oekraïne, Italië, Saoedi-Arabië, Peru, Costa Rica, België, Colombia, Chili, Paraguay, Portugal, Rusland, Marokko, IJsland, Servië, Panama en Japan.    Grappige voetbaltaarten


    Voor de humoristen hebben we heel bijzondere mooie taarten gemaakt. Onze Uli Stein taarten zijn al ongelooflijk grappig, maar de uitspraken over voetbal zijn elke keer opnieuw de absolute kraker. Een klassieker is onze voetbal- en scheidsrechterstaart . Hierop staat de tekst: "Wat is? - Scheldt je weer de scheidsrechters uit?" Een andere leuke taart is de voetbal op tv taart . Bij deze kun je namelijk een paar herkennen. De man zegt tegen zijn vrouw: “Zou je nog iets willen zeggen voordat het WK begint?". Voor een meer klassieke grappige taart is de voetbal tovenaar taart geschikt. Op het oppervlak van de taart is een muis die een voetbal op het puntje van zijn neus balanceert te zien. Elke voetbalfan zal van deze taart houden! Een andere leuke maar ook schattige optie is de voetbal doelman taart . Hierop zijn drie muizen te zien. Ze staan voor een geperforeerde kaasplak en willen de voetbal in een van de gaten schieten. Om dit allemaal wat moeilijker te maken, zegt de voorste muis: "Linksboven!". Aan de rand van de taart zijn nog veel meer muizen te zien die zich allemaal in verschillende situaties bevinden. Met deze taarten zal je in ieder geval voor een goed humeur zorgen en genoeg lachen om de viering.

    Voor een wat persoonlijkere taart is de voetbal frame fototaart precies wat je zoekt! Deze heeft namelijk een frame dat is gemaakt van voetballen. In het midden kun je er dan bijvoorbeeld een teamfoto op laten bedrukken. Met deze taart zul je zeker alle ogen op jou gericht hebben.

    Bestel nu een van onze supercoole voetbal taarten online!    De marsepein


    Onze marsepeinen topper komt uit Odense en is erg populair bij de Deense koninklijke familie. De buitengewone smaak van de kwaliteit marsepein is het resultaat van de hoogwaardige amandelen uit Californië. Omdat de zoetheid van de marsepein ons deeg perfect aanvult, zijn onze taarten een echte traktatie. Het geheim voor een heerlijk en perfect verwerkt marsepeinblad is een handvol gehakte amandelen, die vervolgens met suiker worden gemengd totdat de juiste samenhang is ontstaan. Daarna wordt de marsepein of gematteerd of gewoon gladgemaakt over de taarten en dan anders verwerkt door onze banketbakkers, afhankelijk van het gewenste uiterlijk van de taart. Omdat onze afdruktechnologie van onze machines speciaal is afgestemd op onze producten, zijn wij gespecialiseerd in het afdrukken van foto's en logo's op marsepein. Zodat ze de smaak van onze taarten niet beïnvloeden, hebben we de kleuren voor onze print met grote zorg uitgekozen. Om een perfect resultaat te bereiken, zijn onze kleuren zo gerangschikt dat de kleuren niet met elkaar kunnen mengen.    Decoraties en meer


    Als je jouw taart nog steeds te saai vindt of je besluit jouw eigen taart te bakken, kun je een kijkje nemen bij de decoraties. Hier kun je namelijk bijvoorbeeld enkel een chocolade schoen kopen. Hier vindt je ook vele andere varianten van chocolade schoenen. Bijvoorbeeld een zilveren chocolade schoen of goud-bruine chocolade schoen . Je kunt deze dan met een witte chocolade tas of met een bruine chocolade handtas combineren. Met de cake toppers kun je jouw taart nog specialer maken en deze dan ook als herinnering bewaren. Om zoveel mogelijk werk te besparen, bekijk eens onze party-sets . Hier heb je een grote selectie kleurencombinaties. De decoratie sets omvatten serviesgoed, evenals ballonnen en slingers. Om de feesttafel een beetje te decoreren, zijn de cake pops , cupcakes of macarons ideaal.

    Natuurlijk hebben we ook coole lekkernijen en decoraties gemaakt die passen het thema voetbal. De voetbal cupcakes en de voetbal cake-pops zijn bijvoorbeeld bij elke wedstrijd de absolute blikvanger. De kleine tussendoortjes zien er gewoon hemels uit. Voor het versieren van de taart zijn onze voetbal kaarsen en de voetballen gemaakt van eetbaar papier ideaal.    Smaken en maten


    Zodat iedereen zijn bijzonder geweldige taart krijgt, bieden we verschillende smaken aan. De klassieke chocolade cake met chocolade vulling is zeer gewild bij chocolade liefhebbers en past ook bij elke gelegenheid. Als je iets meer fruitigs wilt, moet je zeker chocolade cake met kers vulling kiezen. Voor degenen die geen grote chocolade liefhebber zijn, is de vanille cake met framboos-vanille vulling of met citroen vulling de ideale verfrissing. Dit zijn niet jouw favoriete smaken? Probeer dan de vanille cake met nougatvulling, die ook perfect smaakt bij onze marsepein die onze taarten omhult. Twijfel je omdat je niet zeker bent welke smaak voor jou de juiste is? Probeer dan eens onze smaaktest . Naast de geweldige selectie van smaken, hebben we ook een uitgebreide selectie van maten.

    Levering en opslag


    Met onze verschillende verzendmethodes kun je precies bepalen wanneer je taart bij jou moet zijn. Bij standaard verzending is de levertijd ca. 2 dagen. Als je een grote taart bestelt, moet je rekening houden met 6-8 werkdagen. Nadat de taart is gemaakt, is deze nog 10 dagen op kamertemperatuur houdbaar.    Voor creatieve bakkers is er natuurlijk ook wat    Als je zelf jouw taart wilt bakken, is dat ook geen probleem. Je kunt dan eenvoudig alle dingen die je voor jouw taart nodig hebt bij ons bestellen. De kwalitatieve Odense marsepein, die we ook op onze taarten gebruiken, is ook beschikbaar voor aankoop. Net als de Odense-fondant kun je het in verschillende kleuren krijgen. Om jouw taart er uiteindelijk echt perfect uit te laten zien, raden we de taart fondant gladder aan. De Odense marsepein is verkrijgbaar in pakketten van 200 g en de Odense rolfondant in pakketten van 250 g. Bovendien kun je ook de benodigde materialen direct erbij bestellen. Als je de taart al klaar hebt, maar je wilt iets persoonlijker, kun je bij onze eetbare prints een afbeelding of motief naar keuze afdrukken. Omdat we de taarten in rond en rechthoekig aanbieden, kun je ze ook aanpassen aan deze. Als je de taart zelf wilt labelen, kun je met de eetbare inkt stiften een persoonlijke zin of afbeelding achterlaten. Zodat je niet alles apart hoeft te kopen, hebben we al een taarten gereedschap set voor u samengesteld. In de videos kun je zien hoe je jouw taart kunt omhullen met de verschillende eetbare prints vormen. Daarnaast kun je ook onze bekende kussenpatroon leren en namaken.    Video-guides


    Het duurt jaren om een professionele bakker te worden. Maar met de tips en trucs die we je in onze video-guides kunnen laten zien, kun je in slechts een paar stappen een profesionele en perfecte taart toveren. Onze team heeft zorgvuldig overwogen welke stappen en hulpmiddelen je nodig hebt om een succesvolle zelfgebakken taart te krijgen.    Wenskaarten


    Om jouw kado een beetje persoonlijker te maken, moet je zeker een wenskaart naar het verjaardagskind sturen. Je kunt vervolgens jouw boodschap erop afdrukken of met de hand laten schrijven.    Dus waar wacht je nog op? Kies nu een van onze creative voetbal taarten en verras al jouw vrienden ermee.