Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Werk

Taarten voor jouw collega's!

Wil jij iemand bedanken voor de harde arbeid die geleverd is of een collega die iets werkgerelateerd voor jou heeft gedaan? Of heeft iemand een arbeidsovereenkomst ondertekent en wil je diegene feliciteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben zorgvuldig een categorie samengesteld met taarten die met werk te maken hebben! U vindt bij ons diverse taarten die u met uw collega's kunt eten. Of heeft iemand te horen gekregen dat hij een arbeidsongeschiktheidsverzekering krijgt? Steek die persoon dan een hart onder de riem met onze sms taart en voeg een persoonlijke boodschap toe! Iedereen zal zich een beetje beter voelen na het gezellig samen eten van een stukje taart. Een stukje taart eten met je collega’s zal jullie even doen ontsnappen aan de stress die werk soms kan opleveren. Ontspanning is namelijk ook heel erg belangrijk! Daarom hebben wij voor jullie delicate chocolade, warme kersen, zoete frambozen en zure citroen in onze taartvariaties verwerkt. Zoals er voor iedereen wat wils en zal iedereen de taarten goed smaken!

Het arbeidsrecht zorgt in Nederland voor de verhoudingen tussen werkgever en werknemer. Een contract verbindt de werknemer aan de werkgever door middel van een tegenprestatie. Maar een taart kan ook voor verbintenis zorgen! Het leuke is dat we verschillende taarten zorgvuldig hebben gemaakt voor verschillende werkomgevingen. Zo kun je de verbintenis tussen jouw werkgever en jezelf versterken en je collega’s versteld laten staan met een mooie taart. Onze geweldige taarten in uniform zijn het perfecte cadeau voor uw collega's. Of het nu verpleegster, verpleger, visagist, haarstylist, bouwvakker, brandweerman, of politieagent is, wij hebben de juiste taart voor u. Voor sommige collega's of kennissen is werk een roeping geworden. Als klap op de vuurpijl moet je verrast worden met een taart zodat zijn ogen van vreugde kunnen stralen. Elke collega en goede vriend verdient lof. Kijk eens rond in onze werktaarten en verras je favoriete collega de volgende dag met zijn persoonlijke taart.

Iedereen droomde vroeger als klein kind van een bepaald beroep. Dit zal natuurlijk voor iedereen verschillend zijn. Maar bijvoorbeeld een politieagent, dokter of verpleger zal belangrijk zijn geweest voor een ander op een bepaald moment. Heeft een agent jouw geholpen in een benarde situatie of een dokter jou geholpen in een moeilijke tijd in het ziekenhuis? Laat je dankbaarheid zien met 1 van onze taarten. Mensen die deze arbeid hebben verricht zijn helden op hun eigen manier en verdienen het soms om even in het zonnetje gezet te worden. Deze mensen mogen niet voor lief genomen worden. Als jij ook denkt dat deze mensen speciaal zijn, geef ze dan een heerlijke taart. De taart ziet er nog persoonlijker uit met de naam van de held. U kunt eenvoudig de tekst op de taart laten schrijven. Als u het niet vindt, klik dan op "Meer opties" en u zult de informatie vinden. We bakken de respectievelijke taarten in uniform in twee maten, het normale medium voor 16 porties en large voor 40 porties. Bedenk allereerst of je de taart mee naar het werk wilt nemen en deze wilt delen of liever aan een collega wilt geven. Al onze werktaarten zijn plechtig voor elke denkbare gelegenheid en een unieke taart-ervaring!

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Meisje op de PC Emoji-taart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Verpleegster taart
    € 47,90 *
    Naar taartNaar taart
    Verpleger taart
    € 47,90 *
    Naar taartNaar taart
    Dokter taart
    € 47,90 *
    Naar taartNaar taart
    Bouwvakker taart
    € 47,90 *
    Naar taartNaar taart
    Politie taart
    € 47,90 *
    Naar taartNaar taart
    Brandweerman taart
    € 47,90 *
    Naar taartNaar taart
    SMS-taart
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart
    Nerd Emoji-taart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Deluxe Make-Up Taart met paarse zomer...
    € 69,90 *
    Naar taartNaar taart

    Taarten met Telefoon motief online bestellen

    Met onze taarten heb je de mogelijkheid de werkdag goed en lekker door te komen! Schenk je collega een lekkere taart met mobiele telefoon motief en schrijf hem/haar een persoonlijke boodschap en jullie werkdag kan niet meer stuk! Bestel hem eenvoudig online en laat hem op de gewenste datum en het gewenste adres afleveren!