Werk

Taarten voor jouw collega's!

Dag van de Arbeid - een feestdag die we allemaal eren en van genieten. Dit is een feestdag van de socialistische, communistische en anarchistische arbeidersbeweging. De dag vindt elk jaar plaats op 1 mei. U vindt hier verschillende taarten, die u samen met uw collega's kunt eten. Elke werknemer en werkgever zou op deze dag tot rust moeten komen en een stukje van de taart moeten eten. Alle andere mensen die geen baan hebben, moeten zo snel mogelijk naar het uitzendbureau gaan en op zoek gaan naar een geschikte baan. Zo kun je ook een taart voor het werk eten met een gevoel van overwinning achteraf. Hoe het er professioneel uit ziet met iedereen is altijd afhankelijk van het werkveld en je carrière. Het is voor ons belangrijk dat ieder van jullie kan genieten van een taart om de feestdag te vieren. Op deze manier kunt u ook ontsnappen aan uw dagelijkse werkroutine! Zachte chocolade, warme kersen, zoete frambozen en zure citroen zijn opgenomen in onze taartvarianten. Er is voor elk wat wils in ons assortiment, want we hebben ook een gemengde variatie aan nougat in ons assortiment opgenomen. U kunt de respectievelijke taartsmaken bij het product kiezen.

Onze leuke taarten in uniform zijn het perfecte cadeau voor uw collega's. Of u nu een verpleegster, visagist, kapper, bouwvakker, brandweerman, politieagent of kok bent, wij hebben de juiste taart voor u. Voor sommige collega's of kennissen is hun werk een roeping geworden. Als klap op de vuurpijl moeten ze verrast worden met een taart, zodat hun ogen kunnen schitteren van vreugde. Elke collega en goede vriendin verdient lof. Bekijk onze werktaarten en verras je favoriete collega de volgende dag met zijn persoonlijke taart.

Wie van jullie heeft zijn droombaan gevonden en er zijn huidige baan van gemaakt? Waarschijnlijk verschillen veel meningen hier. Maar ieder van jullie had als kind waarschijnlijk een held, die jullie bewonderden om zijn daden! Deze held was de vriendelijke politieman of de aardige verpleegster. Elk van deze mensen is een kleine held in deze wereld. Mensen in nood helpen is geen gemakkelijke taak. Daarom willen we je eren met onze taarten. Als je ook denkt dat deze mensen iets speciaals zijn, geef ze dan een heerlijke taart. Een taart met de naam van de held ziet er nog persoonlijker uit. U kunt de tekst gemakkelijk op het product schrijven. Als u het niet kunt vinden, klik dan op "Meer opties" en u vindt de informatie. We bakken de taarten in uniform in twee maten, maat M is geschikt voor 16 porties en maat L is geschikt voor 40 porties. Je moet er eerst over nadenken of je de taart mee naar je werk wilt nemen en delen of dat je hem aan een collega wilt geven. Al onze werktaarten zijn feestelijk voor elke denkbare gelegenheid en een unieke taartervaring!

Bouwplaats-taart
Bouwplaats-taart
€ 36,90
Dokter Taart
Dokter Taart
€ 49,90
Bouwvakker taart
Bouwvakker taart
€ 49,90
Politie taart
Politie taart
€ 49,90
Chef-kok taart
Chef-kok taart
€ 49,90
Luxe Make-Up Taart met kleurrijke suikerdecoratie en zwart lint
Luxe Make-Up Taart met kleurrijke suikerdecoratie...
€ 75,90
Luxe Make-Up taart, ronde dubbele hoogte met chocolade schoen
Luxe Make-Up taart, ronde dubbele hoogte met...
€ 78,90
Naar taart Niet beschikbaar in de zomer
Brandweerman taart
Brandweerman taart
€ 49,90
Luxe Make-Up taart, vierkant dubbele hoogte
Luxe Make-Up taart, vierkant dubbele hoogte
€ 104,90
Naar taart Momenteel uitverkocht
Vrachtwagentaart
Vrachtwagentaart
€ 36,90
Luxe Make-Up taart, Rond dubbele hoogte met witte chocolade tas
Luxe Make-Up taart, Rond dubbele hoogte met witte...
€ 78,90
Naar taart Niet beschikbaar in de zomer
Brandweerauto taart
Brandweerauto taart
€ 36,90
Brandweerman Sam® op twee verdiepingen-taart
Brandweerman Sam® op twee verdiepingen-taart
€ 79,90
Meisje op de PC Emoji-taart
Meisje op de PC Emoji-taart
€ 36,90
Chase en Marshall van PAW Patrol® op taart
Chase en Marshall van PAW Patrol® op taart
€ 44,90
SMS-taart
SMS-taart
€ 45,90
Graafmachine-taart
Graafmachine-taart
€ 36,90
Voor de beste mama
Voor de beste mama
€ 36,90
Jongen achter de PC taart
Jongen achter de PC taart
€ 36,90
Nerd Emoji-Taart
Nerd Emoji-Taart
€ 36,90
Verpleger taart
Verpleger taart
€ 49,90
Verpleegster taart
Verpleegster taart
€ 49,90
Luxe Make-Up Taart met kleurrijke suikerdecoratie en wit lint
Luxe Make-Up Taart met kleurrijke suikerdecoratie...
€ 75,90
Locomotief taart
Locomotief taart
€ 36,90
Bob de Bouwer® op de bouwplaats taart
Bob de Bouwer® op de bouwplaats taart
€ 47,90
MMS-Taart
MMS-Taart
€ 36,90
Muis met computer
Muis met computer
€ 39,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

27 producten


T-shirt taarten

Je kent onze geweldige t-shirt taarten al uit onze voetbalshirt categorie . Zodat niet alleen de voetballers onder u een taart vinden die geschikt is voor hun beroep of roeping, hebben we een aantal nieuwe ontwerpen bedacht voor deze geweldige taarten. Of het nu gaat om een dokter, een verpleegster of een chef-kok, voor hen allen hebben we nu een taart die geschikt is voor hun beroep. En natuurlijk waren dit lang niet allemaal nieuwe ontwerpen. Ook voor de politieagenten, brandweermannen en bouwvakkers onder u hebben we nu de juiste taart! Maar natuurlijk hoef je onze t-shirt taart niet alleen voor jezelf te bestellen. Misschien heb je een kleine jongen of een klein meisje met een grote droom thuis. U heeft nu de kans om uw lieveling te laten schitteren met een van onze professionele taarten en een langverwachte droom te vervullen. Wie weet, mis-schien legt jouw carrièrestaart wel de basis voor een unieke carrière. Maar je kunt natuurlijk ook de werktaart bestellen om een dokter of bouwvakker een beetje plezier te geven. Of het nu is om hem een fatsoenlijk pensioen te geven of gewoon als een klein geschenk.

Ons recept

We gebruiken een traditioneel Engels recept om onze taarten te bereiden. Het is ook aan dit recept te danken dat onze taarten zo lang houdbaar zijn. Dit is omdat er geen bederfelijke levensmiddelen worden gebruikt tijdens de bereiding van de taart. We gebruiken bijvoorbeeld geen slagroom die snel kan bederven. Daarom zijn onze taarten minstens na levering nog 7 dagen houdbaar. Het is daarbij wel belangrijk om onze taarten niet in de koelkast te bewaren, in tegenstelling tot wat je van andere taarten gewend bent. Het kan anders namelijk gebeuren dat de kleuren op de taart gaan uitlopen door de condens die in de koelkast kan ontstaan. Ook loop je het risico dat het marsepein anders hard wordt. Je kan onze taarten daarom het beste bij kamertempertuur bewaren. De bodem van onze taart is gemaakt van een biscuitbodem. Om de taart desondanks niet droog te laten smaken, hebben we de taart met botercrème bedekt. De botercrème bestaat vooral uit botervet. Het botervet en de suiker die in de taart zitten, dienen als een natuurlijke conservering van je taart. Daardoor hoeven we geen verdere conserveermiddelen aan je taart toe te voegen. Als je nog meer informatie wilt hebben over de ingrediënten, kan je natuurlijk altijd kijken op de ingrediëntenlijst. Deze lijst vind je onder het kopje: „Ingrediënten en informatie over allergenen“. Dit kopje staat een beetje verder onder aan de pagina en is op elke pagina van de desbetreffende taart te vinden.

Ons marsepein

Ons marsepein stamt uit huize Odense en is een zeer geliefd marsepeinmerk bij de Deense koningsfamilie. De buitengewoon lekkere smaak van deze kwaliteitsmarsepein wordt veroorzaakt door de Californische amandelen van hoge kwaliteit die verwerkt worden in het marsepein. Omdat het zoete van de marsepein perfect samen gaat met ons deeg, zijn onze taarten een waar genot. Het geheim voor een lekker en perfect gemaakt blad marsepein is een handje vol fijngehakte amandelen die vervolgens met suiker worden gemixt totdat de perfecte consistentie van het marsepein ontstaat. Daarna wordt het marsepein ofwel gematteerd of het wordt over de taart heen gestreken. Daarna wordt het marsepein door onze banketbakkers verwerkt tot het gewenste uiterlijk van de taart. De verwerkingswijze kan daardoor dus per taart verschillen. Omdat de printtechniek van onze machines speciaal op onze producten is afgestemd, zijn we daarom ook gespecialiseerd in het printen van foto's en logo's op marsepein. We hebben de kleuren voor onze printer zorgvuldig uitgekozen, zodat ze geen verdere invloed hebben op de smaak van de taart. Om tot een perfect resultaat te kunnen, worden de kleuren in een speciale volgorde geprint waardoor de kleuren zich niet met elkaar kunnen mengen.

Smaken en maten

Om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van een van onze prachtige taarten, hebben we verschillende smaken in ons assortiment die u voor uw taart kan kiezen. De klassieke chocoladetaart met een chocoladevulling is bij onze chocoladeliefhebbers een favoriet en past ook bij elke gelegenheid. Wie meer van vruchtachtige smaken houdt, moet zeker gaan voor de chocoladetaart met kersenvulling. Voor diegene die geen fan zijn van van chocolade hebben we ook een vanilletaart met een frambozenvulling of een citroenvulling, deze zorgen voor de perfecte verfrissing. Mochten deze smaken je nu ook niet 100% bevallen, dan hebben we ook nog een vanilletaart met nougatvulling voor u in ons assortiment. Deze smaak past ook perfect bij de smaak van het marsepein op je taart. Mocht je er niet uitkomen met de smaken? Dan probeer onze speciale smaaktest. Deze is gemaakt met onze 4 smaken en heeft een duidelijke scheiding waaraan te zien is welke smaak je aansnijdt! Bij onze verscheidenheid aan kleuren en smaken zijn we er zeker van dat iedereen een taart naar zijn voorkeur kan vinden.

De creatieve bakker

Als je je taart zelf wilt bakken is dat natuurlijk ook geen probleem. Je kan dan alles wat je nodig hebt voor jouw taart gemakkelijk bij ons bestellen. Het overheerlijke Odense marsepein wat we op onze eigen taarten gebruiken, kan je nu ook bij ons bestellen. Net zoals het Odense fondant, dat overigens in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Om ervoor te zorgen dat je taart er ook perfect uitziet na al de moeite die je in het bakken hebt gestopt, raden we aan om onze fondantstrijker te gebruiken. Het Odense marsepein wordt geleverd in verpakkingen van 200 gram. Het Odense fondant wordt geleverd in een verpakking van 250 gram. Ook het benodigde gereedschap kan je bij ons in een moeite door meebestellen. Mocht je de taart al helemaal klaar hebben, maar je toch nog iets bijzonders en individueels aan de taart wilt toevoegen, dan kan je op onze taartenoplegger een plaatje of motief naar jouw keuze laten printen. De taartenoplegger leveren we in een ronde vorm maar ook in een rechthoekige en vierkante vorm. Als je zelf iets op je taart wilt schrijven, dan kan je met onze eetbare inktstiften zelf een persoonlijke zin of een afbeelding op de taart schrijven of tekenen. Om niks los te hoeven kopen, hebben we al verschillende taartgereedschapsets voor je samengesteld. In onze videos kan je zien hoe je jouw persoonlijke taartenoplegger op je taart aanbrengt. Deze videos zijn beschikbaar voor elke vorm van de oplegger die we aanbieden (rond, vierkant en rechthoekig). Daarbij kan je ook gelijk ons bekende kussenpatroon leren en namaken. Mocht je nog niet zeker weten hoe je je taart eruit wilt laten zien of welke vorm je graag kiest, dan raden we je aan om eens een blik te werpen op onze inspiratiepagina.

Videoguides

Het duurt jaren voordat je een professionele bakker bent. Maar met de tips en tricks die we je in onze videoguides laten zien, ben je al een eind op weg om in een paar simpele stappen je eigen professionele taart in elkaar te toveren. Ons team heeft er lang erover nagedacht welke stappen je moet volgen en welk gereedschap je nodig hebt om een goedgelukte zelfgebakken taart te maken.

Levering van jouw werk taarten

Onze werk taarten bezorgen we via UPS of DHL Express. Houd de kalender op de checkoutpagina in de gaten. Die geeft aan wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is om jouw werk taarten te bezorgen. Meer informatie vind je op onze pagina over de taart bezorging.

Decoratie

Is je taart naar jouw gevoel nog een beetje te saai of heb je het gevoel dat er iets mist bij je taart? Om de puntjes op de i te zetten, kan je eens een keer een kijkje nemen bij onze taartendecoratie. Met de coolste taartenlinten staat je taart nog meer in de spotlights en met ons suiker- en marsepeinwerk wordt je taart een echte eye-catcher op je feest. Ook moet je hoe dan ook eens een keer kijken bij een onze caketoppers. Nog een voordeel van deze caketoppers. Na afloop van het feestje kan je hem heel makkelijk behouden als een herinnering aan een leuke dag. Als je geen zin hebt om zelf de decoratie uit te kiezen, dan besparen we je die moeite graag door middel van een van onze taartendecoratiesets. Zo past bijvoorbeeld de decoratieset kleurrijke verjaardag perfect bij vele taarten.

Wenskaarten

Natuurlijk kan je de taarten ook als cadeau versturen. Om je cadeau nog persoonlijker te maken, is het aan te raden om een wenskaart bij te voegen voor de jarige. Op dit kaartje kan je je persoonlijke boodschap laten drukken. Waar wacht je dus nog op? Zoek een leuke taart uit en verras je vrienden met een heerlijke taart!

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000