Koekjes

Bedrukte koekjes online bestellen!

Koekjes komen oorspronkelijk uit Engeland. Het is een eenvoudig stukje deeg, dat meestal maar een paar ingrediënten nodig heeft. Ze worden gevormd door ze eerst uit te rollen en vervolgens uit te ponsen. Afhankelijk van de eisen worden ze bijvoorbeeld besprenkeld met jam. Bovendien zijn ze meestal bedekt met chocolade of glazuur. Er zijn nu zoveel verschillende soorten koekjes, bijvoorbeeld boterkoekjes, speculaas of gewoon koekjes. We hebben eindelijk de heerlijke koekjes in ons assortiment. Omdat ze al sinds de 19e eeuw bekend zijn, worden ze geliefd en gewaardeerd door jong en oud. De bekende smaak van koekjes verveelt nooit door de verschillende smaakvariaties. Of het nu voor een gezellige avond is of als tussendoortje voor een lange reis, koekjes zijn altijd een goed idee!

De koekjes zijn echt geschikt voor elke gelegenheid! Valentijnsdag komt weer dichterbij? Dan zijn de koekjesharten met de liefdesboodschap super geschikt. Want hierop heb je super leuke teksten zoals "Too Cute" gedrukt op heerlijke fondant toppers. De hartvormige vorm maakt de koekjes geschikt voor liefdesdag. Je kunt de koekjes bijvoorbeeld in een koektrommel doen en ze dan aan je geliefde geven. We maken de koekjes met veel liefde en moeite. Onze fotokoekjes zijn geweldig voor een persoonlijker geschenk. Je kunt ze in hartvormig, hoekig en rond krijgen. De foto van uw keuze wordt vervolgens op een fondant topper gedrukt en op het heerlijke koekje geplaatst. Het ziet er het beste uit als je alle koekjes bij elkaar in een koektrommel doet, het dan versiert met een strik en dan de goodies weggeeft. Omdat je een individuele foto of motief op de koekjes kunt laten bedrukken, zijn ze ook geschikt voor elke gelegenheid zoals een verjaardag. Met Kerstmis kun je jezelf veel werk besparen met behulp van deze kleine lekkernijen.

Onze koekjesharten zijn perfect voor een kleine verrassing. Op elk van de heerlijke hartvormige koekjes zit een fondant topper, die is aangepast aan de vorm en grootte. Dan staan ​​er coole zinnen op, zoals „Too Cute“ of “Be Mine“. Met dit zoete gebak tover je meteen een glimlach op het gezicht van je geliefde. In Engeland worden koekjes traditioneel naast thee gegeten. U kunt zich aanpassen aan deze traditie of u kunt uw creativiteit de vrije loop laten en de koekjes gebruiken als decoraties voor de taarten. Zo heb je bijvoorbeeld voldoende ruimte op de Naked Cakes of op de witte taart met een taartenlint om deze te versieren met de koekjes. Niet alleen de optiek overtuigt bij dit product. Omdat het deeg met liefde en vanille-amandelsmaak is gemaakt. Voor Valentijnsdag zijn ze gewoon de perfecte kleine aandacht. Maar deze lekkernijen zijn niet alleen geschikt voor liefdesdag. Uiteraard kunt u ze ook bestellen voor Moederdag of Vaderdag . Deze kleine zoete lekkernijen zijn ook te bestellen als cadeau voor een vriend of zelfs voor een meisjesavond. Vanwege hun veelzijdigheid en kleine formaat zijn cookies perfect voor elk evenement. Of het nu gaat om een ​​ bruiloft , een verjaardag of zelfs Kerst . Ze zijn blikvangers op elk feest en worden hierdoor heel snel opgegeten!

Foto koekjes, rond (12 stuks)
Foto koekjes, rond (12 stuks)
€ 24,90
Hartenkoekjes met foto (12 stuks)
Hartenkoekjes met foto (12 stuks)
€ 24,90
Foto koekjes, vierkant (12 stuks)
Foto koekjes, vierkant (12 stuks)
€ 24,90
Koekjes in hartvorm met liefdesboodschap (12 stuks)
Koekjes in hartvorm met liefdesboodschap (12...
€ 22,90
Bloemenkoekjes (12 stuks)
Bloemenkoekjes (12 stuks)
€ 22,90
Thank You Koekjes (12 Stuks)
Thank You Koekjes (12 Stuks)
€ 22,90
Luxe koekjes (9 stuks)
Luxe koekjes (9 stuks)
€ 24,90
Sheepworld - Hip Hip Hurra koekjes (12 stuks)
Sheepworld - Hip Hip Hurra koekjes (12 stuks)
€ 24,90
I Love Dad koekjes (12 stuks)
I Love Dad koekjes (12 stuks)
€ 22,90
I Love Mum koekjes (12 stuks)
I Love Mum koekjes (12 stuks)
€ 22,90
Chubby Unicorn koekjes (12 Stuks)
Chubby Unicorn koekjes (12 Stuks)
€ 24,90
Pummel eenhoorn - Beste mama koekjes (12 stuks)
Pummel eenhoorn - Beste mama koekjes (12 stuks)
€ 24,90
FC Bayern München koekjes (12 stuks)
FC Bayern München koekjes (12 stuks)
€ 24,90
VfB Stuttgart Koeken (12 Stuks)
VfB Stuttgart Koeken (12 Stuks)
€ 24,90
BVB koekjes (12 stuks)
BVB koekjes (12 stuks)
€ 24,90
HSV koekjes (12 Stuks)
HSV koekjes (12 Stuks)
€ 24,90
FC Schalke 04 koekjes (12 Stuks)
FC Schalke 04 koekjes (12 Stuks)
€ 24,90
FC Augsburg koekjes (12 stuks)
FC Augsburg koekjes (12 stuks)
€ 24,90
Borussia Mönchengladbach koekjes (12 stuks)
Borussia Mönchengladbach koekjes (12 stuks)
€ 24,90
1. FC Union Berlin koekjes (12 stuks)
1. FC Union Berlin koekjes (12 stuks)
€ 24,90
1. FC Köln Koekjes (12 Stuks)
1. FC Köln Koekjes (12 Stuks)
€ 24,90
Halloween Koekjes (12 Stuks)
Halloween Koekjes (12 Stuks)
€ 22,90
Valentijnsdag koekjes met liefdesboodschap - Rood (12 stuks)
Valentijnsdag koekjes met liefdesboodschap - Rood...
€ 22,90
Valentijnsdag koekjes met liefdesboodschap - Roze (12 stuks)
Valentijnsdag koekjes met liefdesboodschap - Roze...
€ 22,90
Kleurrijke paasnestkoekjes (12 stuks)
Kleurrijke paasnestkoekjes (12 stuks)
€ 22,90
Paaskoekjes (12 stuks)
Paaskoekjes (12 stuks)
€ 22,90
Suikerfeestkoekjes (12 stuk)
Suikerfeestkoekjes (12 stuk)
€ 22,90
Eid koekjes (12 stuks)
Eid koekjes (12 stuks)
€ 24,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

28 producten

Gedrukte koekjes perfect voor elke gelegenheid

Klein, handig en smaakvol, dat zijn onze koekjes! Dit koekje uit de 19e eeuw is vanuit Engeland over de hele wereld verspreid. Tegenwoordig is het erg populair bij bijna iedereen, jong of oud, en het is moeilijk om je een leven zonder de koekjes voor te stellen. Geen wonder, wie kan er nee zeggen tegen zo'n kleine, fijne snack? Wij doen dat in ieder geval niet! Dankzij hun veelzijdigheid zijn koekjes perfect voor elke gelegenheid: of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, meisjesavond, Valentijnsdag of Kerstmis, de koekjes zijn voor alle soorten evenementen geschikt. Ze worden traditioneel geserveerd met koffie of thee. Maar ze zijn een kleine, mooie blikvanger op elke feesttafel en ze worden meestal erg snel opgegeten. Ze zijn zelfs uitstekend geschikt voor kinderen. Ze zijn ook een prachtig cadeau of gewoon om uit te delen! Met dit leuke gebaar word je gegarandeerd herinnerd. Uw koekjes worden voor u vers en met veel liefde gebakken door onze goede banketbakkers in Keulen. U kunt ook iets anders uit ons assortiment kiezen: wat dacht u van een taart, met 1 of meerdere lagen, of een ander kleine zoetigheid zoals brownies, Cake-Pops of macarons? Nu kunt u ze eindelijk bij ons bestellen! Bestel ze eenvoudig en gemakkelijk met slechts een paar klikken en laat ze op de gewenste datum bezorgen op een adres naar keuze. Uw koekjes worden speciaal voor u verpakt zodat ze niet kunnen breken bij levering. Zo kunt u zich ontspannen en stressvrij voorbereiden op uw feest, terwijl wij voor uw zoetigheden zorgen!

Ons recept

We gebruiken een traditioneel Engels recept om onze taarten te bereiden. Het is ook aan dit recept te danken dat onze taarten zo lang houdbaar zijn. Dit is omdat er geen bederfelijke levensmiddelen worden gebruikt tijdens de bereiding van de taart. We gebruiken bijvoorbeeld geen slagroom die snel kan bederven. Daarom zijn onze taarten minstens na levering nog 7 dagen houdbaar. Het is daarbij wel belangrijk om onze taarten niet in de koelkast te bewaren, in tegenstelling tot wat je van andere taarten gewend bent. Het kan anders namelijk gebeuren dat de kleuren op de taart gaan uitlopen door de condens die in de koelkast kan ontstaan. Ook loop je het risico dat het marsepein anders hard wordt. Je kan onze taarten daarom het beste bij kamertempertuur bewaren. De bodem van onze taart is gemaakt van een biscuitbodem. Om de taart desondanks niet droog te laten smaken, hebben we de taart met botercrème bedekt. De botercrème bestaat vooral uit botervet. Het botervet en de suiker die in de taart zitten, dienen als een natuurlijke conservering van je taart. Daardoor hoeven we geen verdere conserveermiddelen aan je taart toe te voegen. Als je nog meer informatie wilt hebben over de ingrediënten, kan je natuurlijk altijd kijken op de ingrediëntenlijst. Deze lijst vind je onder het kopje: „Ingrediënten en informatie over allergenen“. Dit kopje staat een beetje verder onder aan de pagina en is op elke pagina van de desbetreffende taart te vinden.

Ons marsepein

Ons marsepein stamt uit huize Odense en is een zeer geliefd marsepeinmerk bij de Deense koningsfamilie. De buitengewoon lekkere smaak van deze kwaliteitsmarsepein wordt veroorzaakt door de Californische amandelen van hoge kwaliteit die verwerkt worden in het marsepein. Omdat het zoete van de marsepein perfect samen gaat met ons deeg, zijn onze taarten een waar genot. Het geheim voor een lekker en perfect gemaakt blad marsepein is een handje vol fijngehakte amandelen die vervolgens met suiker worden gemixt totdat de perfecte consistentie van het marsepein ontstaat. Daarna wordt het marsepein ofwel gematteerd of het wordt over de taart heen gestreken. Daarna wordt het marsepein door onze banketbakkers verwerkt tot het gewenste uiterlijk van de taart. De verwerkingswijze kan daardoor dus per taart verschillen. Omdat de printtechniek van onze machines speciaal op onze producten is afgestemd, zijn we daarom ook gespecialiseerd in het printen van foto's en logo's op marsepein. We hebben de kleuren voor onze printer zorgvuldig uitgekozen, zodat ze geen verdere invloed hebben op de smaak van de taart. Om tot een perfect resultaat te kunnen, worden de kleuren in een speciale volgorde geprint waardoor de kleuren zich niet met elkaar kunnen mengen.

Smaken en maten

Om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van een van onze prachtige taarten, hebben we verschillende smaken in ons assortiment die u voor uw taart kan kiezen. De klassieke chocoladetaart met een chocoladevulling is bij onze chocoladeliefhebbers een favoriet en past ook bij elke gelegenheid. Wie meer van vruchtachtige smaken houdt, moet zeker gaan voor de chocoladetaart met kersenvulling. Voor diegene die geen fan zijn van van chocolade hebben we ook een vanilletaart met een frambozenvulling of een citroenvulling, deze zorgen voor de perfecte verfrissing. Mochten deze smaken je nu ook niet 100% bevallen, dan hebben we ook nog een vanilletaart met nougatvulling voor u in ons assortiment. Deze smaak past ook perfect bij de smaak van het marsepein op je taart. Mocht je er niet uitkomen met de smaken? Dan probeer onze speciale smaaktest. Deze is gemaakt met onze 4 smaken en heeft een duidelijke scheiding waaraan te zien is welke smaak je aansnijdt! Bij onze verscheidenheid aan kleuren en smaken zijn we er zeker van dat iedereen een taart naar zijn voorkeur kan vinden.

De creatieve bakker

Als je je taart zelf wilt bakken is dat natuurlijk ook geen probleem. Je kan dan alles wat je nodig hebt voor jouw taart gemakkelijk bij ons bestellen. Het overheerlijke Odense marsepein wat we op onze eigen taarten gebruiken, kan je nu ook bij ons bestellen. Net zoals het Odense fondant, dat overigens in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Om ervoor te zorgen dat je taart er ook perfect uitziet na al de moeite die je in het bakken hebt gestopt, raden we aan om onze fondantstrijker te gebruiken. Het Odense marsepein wordt geleverd in verpakkingen van 200 gram. Het Odense fondant wordt geleverd in een verpakking van 250 gram. Ook het benodigde gereedschap kan je bij ons in een moeite door meebestellen. Mocht je de taart al helemaal klaar hebben, maar je toch nog iets bijzonders en individueels aan de taart wilt toevoegen, dan kan je op onze taartenoplegger een plaatje of motief naar jouw keuze laten printen. De taartenoplegger leveren we in een ronde vorm maar ook in een rechthoekige en vierkante vorm. Als je zelf iets op je taart wilt schrijven, dan kan je met onze eetbare inktstiften zelf een persoonlijke zin of een afbeelding op de taart schrijven of tekenen. Om niks los te hoeven kopen, hebben we al verschillende taartgereedschapsets voor je samengestelt. In onze videos kan je zien hoe je jouw persoonlijke taartenoplegger op je taart aanbrengt. Deze videos zijn beschikbaar voor elke vorm van de oplegger die we aanbieden (rond, vierkand en rechthoekig). Daarbij kan je ook gelijk ons bekende kussenpatroon leren en namaken. Mocht je nog niet zeker weten hoe je je taart eruit wilt laten zien of welke vorm je graag kiest, dan raden we je aan om eens een blik te werpen op onze inspiratiepagina.

Videoguides

Het duurt jaren voordat je een professionele bakker bent. Maar met de tips en tricks die we je in onze videoguides laten zien, ben je al een eind op weg om in een paar simpele stappen je eigen professionele taart in elkaar te toveren. Ons team heeft er lang erover nagedacht welke stappen je moet volgen en welk gereedschap je nodig hebt om een goedgelukte zelfgebakken taart te maken.

Levering van jouw koekjes

Onze koekjes bezorgen we via UPS of DHL Express. Houd de kalender op de checkoutpagina in de gaten. Die geeft aan wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is om jouw koekjes te bezorgen. Meer informatie vind je op onze pagina over de taart bezorging.

Decoratie

Is je taart naar jouw gevoel nog een beetje te saai of heb je het gevoel dat er iets mist bij je taart? Om de puntjes op de i te zetten, kan je eens een keer een kijkje nemen bij onze taartendecoratie. Met de coolste taartenlinten staat je taart nog meer in de spotlights en met ons suiker- en marsepeinwerk wordt je taart een echte eye-catcher op je feest. Ook moet je hoe dan ook eens een keer kijken bij een onze caketoppers. Nog een voordeel van deze caketoppers. Na afloop van het feestje kan je hem heel makkelijk behouden als een herinnering aan een leuke dag. Als je geen zin hebt om zelf de decoratie uit te kiezen, dan besparen we je die moeite graag door middel vam een van onze taartendecoratiesets. Zo past bijvoorbeeld de decoratieset kleurrijke verjaardag perfect bij vele taarten.

Wenskaarten

Natuurlijk kan je de taarten ook als cadeau versturen. Om je cadeau nog persoonlijker te maken, is het aan te raden om een wenskaart bij te voegen voor de jarige. Op dit kaartje kan je je persoonlijke boodschap laten drukken of de boodschap door ons team op de kaart laten schrijven. Waar wacht je dus nog op? Zoek een leuke taart uit en verras je vrienden met een heerlijke taart!

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000