Feestartikelen

Feestartikelen online bestellen!

Bij ieder feestje horen natuurlijk bijpassende feestversieringen, want wees nou eens eerlijk: een mooi versierde feestlocatie is altijd leuker en gezelliger! Onze feestartikelen passen bij ieder feestje en zijn een leuke toevoeging. Zo hebben wij bijvoorbeeld gouden confetti en zilveren confetti om jouw feestje nog wat op te vrolijken, want wie houdt er niet van kleurrijke verjaardags versieringen?

Naast onze confetti hebben we ook nog een aantal andere feestartikelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze roze ballonnen slinger en onze blauwe ballonnen slinger. Deze feestversieringen zijn perfect geschikt voor bijvoorbeeld een gender reveal of een geboortefeestje, maar passen natuurlijk ook bij een verjaardagsfeestje.

Om de puntjes op de i te zetten, hebben we ook nog een aantal waaiers in ons assortiment. Zo hebben wij blauwe waaiers en waaiers in blush-kleur om jouw feestlocatie op te maken. Al onze versieringen zijn ook uitermate geschikt om buiten op te hangen.

Wij hebben voor ieder feestje de passende feestartikelen in huis. Onze versieringen zijn zo mooi, dat zelfs je gasten nog wekenlang zullen napraten over de prachtige entourage op jouw feest. Onze feestversieringen passen bij veel verschillende thema's en motto's en maken jouw feestje helemaal compleet. Je kunt de keuze van de feestartikelen laten afhangen van de taart of andere lekkernijen die je bij ons of elders gekocht hebt, maar je kunt natuurlijk ook de feestversieringen los bestellen. Zo heb je meer tijd om aan andere dingen te denken en dan zullen wij zorgen voor passende feestversieringen!

Dus waar wacht je nog op? Je kunt nu snel en eenvoudig je eigen feestartikelen bestellen en jouw feestje prachtig versieren!

Waaiers in Blush-kleur
Waaiers in Blush-kleur
€ 3,99
Honeycomb zilver
Honeycomb zilver
€ 5,19
Naar de taartendecoratie Momenteel uitverkocht
Honeycomb goud
Honeycomb goud
€ 5,19
Naar de taartendecoratie Momenteel uitverkocht
Confetti zilver
Confetti zilver
€ 2,99
Confetti goud
Confetti goud
€ 2,99
Ballonnen slinger roze
Ballonnen slinger roze
€ 20,90
Ballonnen slinger blauw
Ballonnen slinger blauw
€ 20,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

7 producten

Andere decoratie bestellen voor jouw taarten en feestjes

Ben je nog op zoek naar andere versieringen voor jouw feestje? Wij hebben niet alleen prachtige feestversieringen en taarten, maar ook passende taartdecoratie. Wat dacht je bijvoorbeeld van bijpassende taartkaarsen, of misschien wel een hele leuke cake-topper? Wij hebben alle decoratie die jij zoekt. Daarnaast hebben we ook nog super leuke party-sets in allerlei verschillende thema's om jouw feestje nog mooier op te maken! Daarnaast hebben we ook nog party-sets voor de volwassenen, dus er is voor ieder wat wils.

Verpakking en verzending van jouw taart

Om ervoor te zorgen dat we onze taarten veilig naar het door jou gewenste adres kunnen verzenden, hebben we een heel speciale verpakking ontwikkeld, die de taarten goed beschermt. De taarten worden zo verpakt dat ze tijdens het vervoer niet kunnen gaan schuiven en net zo mooi en onbeschadigd op jouw adres aankomen als wij ze vanuit onze taartenbakkerij hebben meegegeven aan de leverancier.

In Nederland worden onze bestellingen met UPS geleverd. Houd de timer op de website in de gaten. Die geeft aan voor wanneer je moet bestellen om je bestelling op de eerstvolgende levermogelijkheid geleverd te krijgen. In zeldzame gevallen kan het zijn dat er bij UPS vertraging optreedt. Om teleurstellingen op de grote dag te voorkomen, raden we je aan om de bestelling een werkdag eerder te laten leveren, dus 2 werkdagen voordat je de taart of andere bestelde artikelen nodig hebt. Zo ben je er altijd zeker van dat je de taart of andere bestelde artikelen op tijd in huis hebt. Houd er wel rekening mee dat UPS niet in het weekend levert.

Onze taarten worden geproduceerd zonder snel bederfelijke producten, zoals bijvoorbeeld slagroom. Daardoor kunnen wij een houdbaarheid van minimaal 7 dagen na levering garanderen. Let er wel op dat onze taarten niet in de koelkast bewaard moeten worden. In de koelkast kan er namelijk condensatie optreden, waardoor de kleuren van het marsepein uit kunnen lopen. Daarnaast kan het marsepein ook hard worden door de koude temperaturen, wat ten koste gaat van de smaak en textuur van jouw taart. Probeer daarom de taart in de doos en op kamertemperatuur te bewaren, want dan smaakt de taart ook na een paar dagen nog net zo vers als toen deze geleverd werd.
Dus waar wacht je nog op? Je kunt nu je eigen taarten en feestartikelen bestellen en jouw feestje compleet maken!

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000