Vegan taarten

Vegan taarten bestellen!

Eindelijk is het zover en kunnen we je ook vegan taarten aanbieden! We bieden je een selectie van verschillende veganistische taarten en snacks, die gemaakt worden zonder dierlijke producten. Hier kun je jouw vegan taarten bestellen, met de heerlijke smaak die je van ons gewend bent! Onze heerlijke vegan chocoladetaart gemaakt met walnoten, dadels & cashewnoten is een onvergetelijke traktatie voor alle vegan chocolade liefhebbers zonder enige moeite. Voor alle andere veganistische vrienden hebben we onze vegan amandeltaart gemaakt met amandelen, dadels & kokosnoot. De taarten zijn geschikt voor elke gelegenheid, of het nu voor een verjaardagsfeestje of een ander evenement is. Dus bestel vegan taarten eenvoudig online in onze webshop en laat ze thuis bezorgen!
Vegan amandeltaart
Vegan amandeltaart
€ 34,90
Naar het product Niet beschikbaar in de zomer
Vegan cake pops (12 stuk)
Vegan cake pops (12 stuk)
€ 36,90
Veganistische cake pops met logo (12 stuk)
Veganistische cake pops met logo (12 stuk)
€ 42,90
Vegan chocoladetaart
Vegan chocoladetaart
€ 34,90
Naar het product Momenteel uitverkocht

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

Vegan taarten gezond en vers bereid

Wij bereiden onze veganistische taarten en cakes vers en volgens ons eigen heerlijke veganistische recept. Deze worden gemaakt door onze meesterpatissiers zelf, zodat jij en je vrienden de perfecte vegan taarten aan huis kunnen laten bezorgen. Onze vegan lijn van heerlijke taarten en cakepops worden gemaakt zonder bederfelijke voedingsmiddelen, zodat ze tot zeven dagen na levering houdbaar blijven. Omdat het een vegan taartbodem is, gemaakt met fruit en noten en overgoten met een vegan chocoladelaag, zijn onze vegan taarten gezond en langer houdbaar. Bestel snel jouw vegan taart en genieten maar!

Vegan Cake-Pops online bestellen

Onze Vegan Cake Pops worden met liefde gemaakt! De Vegan Cake-Pops bestaan uit pruimen, volkoren havermout (glutenvrij), amandelen, dadels en pindakaas. Onze Vegan Cake-Pops zijn gezond, en ook nog eens ongelofelijk lekker. We dopen de Vegan Cake-Pops in pure chocolade, waarna ze individueel worden verpakt en met mooie roze strikjes. Maak jouw vegan verjaardag, vegan bruiloft of ander vegan evenement helemaal compleet door onze Vegan Cake-Pops te bestellen. Iedereen zal er van genieten!

Levering van jouw vegan taarten

Onze vegan taarten bezorgen we via UPS of DHL Express. Houd de kalender op de checkoutpagina in de gaten. Die geeft aan wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is om jouw vegan taarten te bezorgen. Meer informatie vind je op onze pagina over de taart bezorging

Decoratie van de vegan taarten

Is je taart naar jouw gevoel nog een beetje te saai of heb je het gevoel dat er iets mist bij je taart? Om de puntjes op de i te zetten, kan je eens een keer een kijkje nemen bij onze taartendecoratie. Met de coolste taartenlinten staat je taart nog meer in de spotlights en met ons suiker- en marsepeinwerk wordt je taart een echte eye-catcher op je feest. Ook moet je hoe dan ook eens een keer kijken bij een onze caketoppers. Nog een voordeel van deze caketoppers. Na afloop van het feestje kan je hem heel makkelijk behouden als een herinnering aan een leuke dag. Als je geen zin hebt om zelf de decoratie uit te kiezen, dan besparen we je die moeite graag door middel van een van onze taartendecoratiesets. Zo past bijvoorbeeld de decoratieset kleurrijke verjaardag perfect bij vele taarten.