NIEUW! Profi taarten eenvoudig zelf maken - Alleen bij Jeeigentaart.nl

Banketbakker worden duurt lang is erg veel werk! Hier laten we echter een paar Tips & Tricks zien hoe jij zonder al te veel moeite zelf een taart als een prof kan maken! In beide videos laten wij zien hoe je, je eigentaart perfect met een taarten oplegger ommantelt. In de eerste video laten wij zien hoe jij een taartenoplegger op een ronde taart ommantelt en in de twee video laten wij zien hoe je dit bij een rechthoekige taart doet. Veel plezier bij het zelf maken van jouw heerlijke taart!Ronde taart met taartenoplegger ommantelen


Hier laten wij zien hoe jij je eigen ronde taart met een foto taartenoplleger van marseipein ommantelen kan - Echte professionele taarten zelf maken, alleen bij jeeigentaart.nl!

Wij hebben de rand van de oplegger niet bedrukt, om dit zelfde effect te bereiken kies je de optie rand onbedrukt laten met het gewenste aantal cm. Natuurlijk is het ook mogelijk de gehele oplegger te bedrukken! !

Zo bereken je de afmeeting voor een ronde Taartenoplleger!:


2 x hoogte + Breete + 5 cm = Diameter van taartenoplegger

De extra 5 cm zijn er zodat je deze aan de onderkant van de taart kan bevestiggen om op deze manier de taart perfect af te werken!

Belangrijk: Smeer de taart eerst in met een bottercreme of vloeibare chocolade in (wij gebruiken zelf een hoogwaardige Callebaut Chocolade). .Rechthoekige taart met een taartenoplegger ommantelen


Hier laten wij zien hoe jij je eigen ronde taart met een foto taartenoplleger van marseipein ommantelen kan - Echte profi taarten zelf maken, alleen bij jeeigentaart.nl!

WIj hebben de rand van de oplegger onbedrukt gelaten, om dit zelfde effect te bereiken moet je dit in onze beeldeditor aanpassen anders word de complete foto op de oplegger gedrukt. (ook op de randen)

Zo bereken je de afmetingen van je rechthoekige taartenoplegger:


2 x hoogte + Breedte + 5 cm = Breete van de taartenoplegger

2 x hoogte + Diepte + 5 cm = Hoogte van de taartenoplegger

De extra 5 cm zijn daarvoor zodat je dit aan de onderkant van de taart te bevestiggen om de taart perfect af te werken en te ommantelen!

Belangrijk: Smeer de taart eerst in met een bottercreme of smeerbare chocolade in (wij gebruiken zelf een hoogwaardige Callebaut Chocolade).