Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Winnie de Poeh taarten

Taarten met Winnie de Poeh

Winnie de Poeh-fans zijn hier aan het juiste adres: in deze categorie draait alles om de schattige beer en zijn vrienden Teigetje en Knorretje. Zoals je waarschijnlijk weet, houdt Winnie de Poeh van niets meer dan honing, dus eindigde hij bij ons op de honingpottaart. In deze categorie worden taarten en taartdecoraties met als thema Winnie de Poeh en zijn vrienden ideaal gecombineerd. Je kunt hier je eigen taart ontwerpen met een Winnie the Poeh-figuur en deze vervolgens versieren met geweldige decoratieve items zoals Winnie the Poeh-taartkaarsen of taartfonteinen. De heerlijke verrassing voor verjaardagen van kinderen!

Winnie the Poeh is een televisieserie van Walt Disney en ook de naam van het hoofdpersonage. De serie Winnie the Pooh is sinds 1988 op tv te zien en in 2011 werd de Amerikaanse serie verfilmd en in bioscopen vertoond. Pas in 1996 werd het programma uitgezonden op Nederlandse televisie’s. De focus van de serie en de film is Poeh de beer. Hij is een goedaardig, ietwat traag en vergeetachtig karakter dat graag snakt naar honing en kleine grappige liedjes zingt. De film gaat over het belang van vriendschap. Want aan het begin van de film is Winnie de Poeh op weg om honing te halen en meldt zich aan bij zijn vriend Iejoor. Dan merkt hij dat de ezel geen staart heeft. Om er voor te zorgen dat de zoektocht naar een nieuwe staart sneller gaat, maken de vrienden er een wedstrijd van. Wie de staart het eerst vindt of een vervanger van de staart, wordt beloond met een enorme honingpot. De vrienden proberen alles, maar vinden geen passende oplossing. Na lang zoeken besluit Poeh de beer om naar de uil te gaan en uiteindelijk zijn honing te halen. Eenmaal daar merkt hij dat de staart van de ezel in plaats van de bel staat. Wanneer de uil de deur opent om de beer de honing aan te bieden, weigert de beer de honing en beslist hij over de staart van de ezel. Hij wint de wedstrijd en wordt beloond met een enorme honingpot. Beloon jezelf nu met een van deze heerlijke Winnie de Poeh-taarten.

Decoratie is een van de belangrijkste dingen als het om taarten gaat. Wij vinden het belangrijk om veel kansen en hoge kwaliteit te bieden. Daarom werken we samen met onze partner Bullyland, van wie we onze plastic figuren kopen. Bullyland besteedt veel zorg aan de productie van haar producten en daarom gebruiken ze geen PVC in hun producten. Op deze manier zorgen ze ervoor dat je de figuur niet alleen als decoratie op je taart kunt gebruiken, maar ook dat de kinderen dan met de figuur kunnen spelen en deze vervolgens op de plank in hun kinderkamer of in de woonkamer kunnen zetten. Bij onze honingpot taart met één verdieping is er de schattige Winnie de Poeh als een plastic figuur en op de Winnie de Poe in het Honderd Bunderbos-taart met twee verdiepingen zijn drie figuren inbegrepen. Dit omvat natuurlijk Winnie de Poeh, Teigetje en de lieve Iejoor.

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Winnie de Poeh op honing pot taart
    € 44,90 *
    Naar taartNaar taart
    Winnie de Poeh en Tijgertje in het Honderd...
    € 79,90 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Tijgertje kaars
    € 4,99 *
    Naar de taartendecoratieNaar de taartendecoratie
    Momenteel uitverkocht
    Winnie de Poeh & Knorrertje
    € 4,99 *
    Naar de taartendecoratieNaar de taartendecoratie
    Momenteel uitverkocht
    Winnie de Poeh taarten fontein
    € 4,99 *
    Naar de taartendecoratieNaar de taartendecoratie
    Momenteel uitverkocht

    Winnie de Poeh taarten online bestellen

    Winnie de Poeh fans zijn hier aan het juiste adres! In deze categorie vind je alles over de schattige beer en zijn vrienden Tijgertje en Knorretje. Zoals je ongetwijfeld weet, eet Winnie de Poeh niets liever dan honing, daarom is hij bij ons ook op de honingpot taart geland. Je kunt je eigen Winnie de Poeh taart creëren en hem versieren met onze leuke Winnie de Poeh taart kaars of de Winnie de Poeh taarten fontein. De heerlijke verrassing voor alle kinderfeestjes!

    Plastik-Figur oben:
    Bullyland®
    © Disney
    Altersempfehlung: 3+ Jahre
    Taarten met Figuren online bestellen