Skip to Store Area:

Menu Overzicht

Eetbare prints van suiker bestellen

Eetbare prints van suiker om zelf mee te versieren! We bieden je dit aan in deze kleurrijke collectie van verschillende motieven om je eigen taart te ontwerpen. Hier vind je onze grootste taartsterren gedrukt op zoete taarten, zodat je je eigen taartcreaties kunt maken. De eetbare print van suiker ontvang je van ons op je gouden dienblad bij jou thuis. Je hoeft alleen maar de lieve plaatjes op je taart te plaatsen om een echt hoogtepunt te creëren.

Je vindt Disney motieven op onze eetbare prints van suiker. Of het nu gaat om Star Wars, prinsessen of Cars, we hebben voor elke kleine (en grote) fan het juiste motief ontwikkeld.
Ook onze favoriete kleine gele mannetjes hebben hun weg gevonden naar een van onze eetbare prints. Je weet natuurlijk al dat we het hebben over de schattige en waanzinnige Minions. Het is maar goed dat ze op het punt stonden zelf een selfie te maken, dus we stoorden hen niet toen we hun foto verboden en op een van onze eetbare prints van suiker drukten. Nu ben je altijd klaar om je taart te verfraaien!

Of misschien ben je je gewoon bewust geworden van deze categorie uit nieuwsgierigheid. Je vroeg je af: "Een suikerfoto voor een taart, wat is het en wat moet ik ermee?" Nu kun je het antwoord hier vinden: Een suikerfoto voor taarten wordt bovenop de taart geplaatst om het aan te passen aan een bepaald thema! En natuurlijk hebben we de perfecte selectie voor jou. Omdat onze motieven een kleine rand hebben bij hun grootte van 20 cm, zijn ze prachtig om elke maat taart te versieren. Je kunt de rand eenvoudig op maat snijden met een mes en de eetbare print van suiker in het midden van je taart plaatsen.
Deze eetbare prints zijn vooral populair om het verjaardagsfeestje van je kind te verrijken. Dit omdat we natuurlijk weten dat het erg moeilijk is om een taart en eventuele versieringen te vinden volgens het thema dat de kinderen hebben overwogen. En natuurlijk laten ze zich niet door hun ideeën afschrikken. Dus nu is het tijd om creatief te worden, alle banketbakkers in de buurt te bekijken en te bellen om altijd "Nee" te horen. Bij ons heb je dit probleem niet. Omdat we taarten hebben voor alle gelegenheden en thema’s in ons assortiment. Bij ons vind je zeker wat je zoekt. Het maakt het gemakkelijker voor je om je kind de taart te laten zien volgens zijn/haar thema en ernaar uit te kijken om het eenvoudig thuis te bestellen. Maar wij hebben ook al roet in het eten gestoken. Dit omdat je kind van nature iets zelfgemaakt wil van mama of papa. 'Het is altijd veel lekkerder!' zeggen ze dan. Goed, een zelfgemaakte taart die past bij het thema. Maar de decoratie is zo complex en kost zoveel tijd. Maar plotseling, na rondgekeken te hebben voor inspiratie, stuit je op deze speciale categorie. "Een suikerfoto voor taarten … WAUW, dat is mijn redding!" Want met onze kant-en-klare eetbare prints van suiker bak je eenvoudig de favoriete taart van je zoon of dochter en versier je hem prachtig met het thema.

Met onze eetbare prints van suiker heb je onvoorstelbare decoratiemogelijkheden!

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Eetbare print 'Star Wars'
    Eetbare print 'Monster High'
    € 5,99 *
    Naar de marsepein topperNaar de marsepein topper
    Momenteel uitverkocht
    Eetbare print 'Prinsessen'
    Eetbare print 'Minions'
    Eetbare print 'Frozen'
    € 5,99 *
    Naar de marsepein topperNaar de marsepein topper
    Momenteel uitverkocht
    Eetbare print 'Cars'

    Bestel eetbare prints van suiker met bekende Disney figuren online!

    In deze categorie vind je bekende figuren en karakters uit Disney en meer over eetbare prints van suiker! Je bioscoophelden komen snel en goedkoop bij je thuis. De eetbare prints van suiker hebben een diameter van 16 cm en kunnen gemakkelijk op je zelfgemaakte taart worden geplaatst, waardoor ze blikvangers zijn op elk kinderverjaardagsfeestje. De eetbare prints van de kinderhelden passen bij elke voorkeur en laten je ogen stralen, of het nu prinsessen, ijskoninginnen, Cars, Minions, Star Wars of Monster High zijn – wij leveren de perfecte eetbare print voor je dierbaren!