Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Marsepein & Rolfondant

Odense Marsepein & Rolfondant bestellen

Do it yourself! Bak je zelf graag? Ben je creatief en versier je je taarten met verschillende kleuren en vormen? Ben je dol op de geur van vers gebakken goederen in de oven? Dan is dit de juiste categorie voor jou. Omdat deze categorie perfect is voor alle thuiswerkers. We willen natuurlijk niet het plezier van een uitgebreide bakmarathon wegnemen. We ervaren tenslotte elke dag hoeveel plezier bakken ons geeft en willen deze vreugde graag met je delen. Daarom kun je nu al het keukengerei bestellen dat een gepassioneerde taartbakker/ster nodig heeft om zijn/haar taarten te ontwerpen, waaronder natuurlijk rolfondant en marsepein. Daar kun je immers altijd gebruik van maken. Of het nu gaat om een rolfondant deken of een marsepein taartprint, onze producten zijn geschikt voor beide. Je kunt natuurlijk ook marsepein en rolfondant bij ons kopen om grappige en schattige figuren te ontwerpen voor je eigen taartcreatie. Natuurlijk hoef je je niet te aan één kleur te binden. Onze rolfondant en marsepein zijn immers verkrijgbaar in de kleuren blauw, geel, groen, roze, rood, zwart en wit! Het maakt dus niet uit met welke creatieve ideeën je brein komt, je kunt ze eenvoudig implementeren met onze producten.
Je kunt natuurlijk ook onze rolfondant kopen om een rolfondant deken uit te rollen en je taart ermee te bekleden. Onze rolfondant is bijzonder stralend en mooi. Maar we hebben ook iets voor vrienden van marsepein. Als je geen rolfondant wilt kopen, kun je eenvoudig onze marsepein bestellen en daar een marsepein taartprint van maken. Natuurlijk kun je ook meerdere kleuren mengen bij het maken van je rolfondant deken of je marsepein taartprint. Wie zegt dat een taart altijd maar één kleur moet zijn? Niemand, omdat er geen grenzen zijn aan je creativiteit. Combineer verschillende kleuren en patronen en maak van je eigen taart een echt kunstwerk! Vorm bloemen en dieren en laat je taart stralen in nieuwe pracht. Misschien iets proberen wat je nog nooit eerder hebt geprobeerd. Je kunt bijvoorbeeld roze konijnen op je paastaart zetten of een kerstelf voor kerst modelleren. Of je plant een speciale verjaardagsverrassing met het thema zwart en wit. Geweldig, je kunt onze rolfondant en marsepein ook hierbij heerlijk gebruiken. Bedek je taart bijvoorbeeld in Yin en Yang design en laat de ontvanger zien hoe goed je elkaar aanvult.

We zijn ervan overtuigd dat je het altijd kunt proeven als er iets met liefde wordt gedaan. Om ervoor te zorgen dat je taart bijzonder goed smaakt, hebben we geen moeite gespaard om de beste fabrikant van marsepein en rolfondant voor ons te winnen en je zijn producten te kunnen aanbieden.
Onze partner Odense-Marsepein komt uit Denemarken en staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit. De marsepein is zelfs zo goed dat hij sinds 1961 aan de Deense koninklijke levert. En nu heb je ook de kans om de unieke producten van de premium fabrikant te proberen en de samenstelling van verschillende ingrediënten te testen, waaronder amandelen uit Californië, die staan voor nobel genot met een fijne zure amandelnoot. De producten bieden je een echte smaakbeleving en maken van je taart iets heel speciaals!
Dus waar wacht je nog op? Met deze producten ben je zeker goed uitgerust voor al je ideeën! Laat de creativiteit van je hobbybakker de vrije loop!

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Taartgereedschap en marsepein-set
    Taart gereedschap combi en rol-fondant set
    Marsepein rood 200 gram
    Marsepein zwart 200 gram
    Marsepein geel 200 gram
    Marsepein Blauw 200 gram
    Marsepein groen 200 gram
    Marsepein roze 200 gram
    Marsepein wit 200 gram
    Rolfondant wit 250 gram

    Odense Marsepein & Rolfondant bestellen

    Hier vind je de heerlijke marsepein en fondant van Odense, selecteer eenvoudig hierboven en koop je marsepein of fondant en wij bezorgen op de gewenste datum!

    Foto: © Copyright Odense Marcipan A/S