Skip to Store Area:

Menu Overzicht

Maak de taartpatroon met parels nu zelfMaak de taartpatroon met parels nu zelf met jeeigentaart.nl

Je kunt nu onze heerlijke en mooie taarten -volledig zelfstandig bij jou thuis versieren! Onze handige en eenvoudig te gebruiken taartgereedschap helpt je je creativiteit los te laten. Het taartgereedschap bevat een aantal modelleertools om een ​​mooi kussenpatroon te creëren dat je in de video kunt zien. De juiste toepassing, zoals de reeks die in de video wordt gegeven, creëert een perfect kussenpatroon.

Volg deze stappen en onze hulpmiddelen om hetzelfde resultaat te krijgen als in de video. De respectieve hulpmiddelen worden duidelijk opnieuw getoond vóór gebruik.

1. Zorg ervoor dat de marsepein plat en glad op de taart rust.

2. Gebruik een liniaal en het gereedschap dat in de video wordt weergegeven om een ​​raster te tekenen. Druk niet te licht of te stevig op de marsepein.

3. Gebruik het stervormige gereedschap en prik de taart door, op de punten waar de lijnen elkaar kruisen. Let op de juiste maat voor de later te gebruiken kralen.

4. Neem vervolgens het snijgereedschap zoals in de video en knip de marsepein aan alle vier de zijden van het sterpatroon in zodat er een kussenpatroon kan worden gemaakt.

5. Tenslotte zijn er natuurlijk nog parels die in de doorboorde gaten moeten worden gestoken.

Veel succes met het maken van je eigen taart!