Verantwoordelijkheid


Verspilling minimaliseren – The Good Food

[12.2017] – Het bovenste deel van de muffin, dat eraf wordt gesneden, belandt niet in de prullenbak en wordt van de rest gescheiden. The Good Food is een levensmiddelenwinkel. Hier kan je naast levensmiddelen die over de houdbaarheidsdatum zijn, ook ´mislukte´ groenten en fruit verkrijgen. Het team van The Good Food komt regelmatig bij ons langs om onze donaties voor hun winkel op te halen. De bovenste delen van de muffins, die zijn afgesneden, worden door ons bewaart. Ze worden bewaart zodat het bedrijf andere mensen hier blij mee kan maken. Daarnaast worden ook niet opgehaalde taarten, cupcakes, cake-pops en brownies gedoneerd aan The Good Food.

Meer over onze taartjes & co!»


thegoodfood_logo

Milieuvriendelijke zakken

Milieuvriendelijke zakken - Återbära™

[04.12.2017] – Sinds november 2017 gebruiken we alleen zakken die 100% klimaatneutraal zijn. De gedachte hierachter is het project, Återbära™, van onze leverancier Avisera. Ze berekenen de milieu-impact van de zakken en neutraliseren deze door het planten van gecertificeerde nieuwe bomen in Colombia. Het milieu is erg belangrijk voor ons en we proberen daarom onze impact op het klimaat zo laag mogelijk te houden. Voor ons is het belangrijk dat de klant zijn taart krijgt en positief over het milieu denkt. Al onze verpakkingsmaterialen zijn milieuvriendelijk. Als u nog meer suggesties heeft, laat het ons dan weten! Voor meer informatie over het klimaatbeschermingsprogramma van Avisera, klik hier » :)

Meer over onze verpakkingen»Geoptimaliseerd papierverbruik

[15.04.2015] – We zijn erin geslaagd om onze orderverwerkingsprocedures te optimaliseren, waardoor niet alleen de werkprocessen nauwkeuriger en sneller zijn geworden maar ook belangrijke middelen heeft bespaard. Alle bestellingen worden op een compact formaat gedrukt. Hierdoor hebben wij ons tonergebruik met 50% en ons papierverbruik met 60% kunnen verminderen. We kunnen nu meer bestellingen afnemen en zijn op deze manier milieuvriendelijker.

Meer over onze productie»


Geoptimaliseerd papierverbruik
Roze & tegelijk groene verpakking
Roze & tegelijk groene verpakking

[21.08.2013] - Onze verpakkingen worden van bomen uit Zweedse bossen, die nieuw en duurzaam geplant worden, gemaakt. De verpakkingen worden bij een drukkerij gedrukt, die het Nordic ecolaben heeft die daarom ook gecontroleerd wordt op milieu bewuste productie. De precieze criteria vind je hier in het Engels: Nordic Ecolabel / Svanenmärkt.

Meer over onze verpakkingen»
Groene verzending

[10.03.2011] – De verzendkosten in onze webshop zijn verlaagd met €2. Onze verzending via DHL-Pakket is mogelijk voor €3,90 en onze verzending via DHL-Express voor €9,90. De verzending van onze taarten is milieuvriendelijk gemaakt via GoGreen. GoGreen is een CO2-neutrale verzendmethode van DHL, waarbij alle transportgerelateerde emissies worden berekend en vervolgens gecompenseerd door externe klimaatbeschermingsprojecten.

Meer over onze verzendmethodes»
Groene verzending