Onze taarten

Onze taarten zijn gebaseerd op de engelse taarten traditie. Een van de basis ideeën van deze traditie is, dat als men zich lang toewijd aan de productie van een taart, het zich kan uiten tot perfectie. Deze perfectie wordt bereikt door het gebruik van de beste ingrediënten, en door het weglaten van producten die snel kunnen bederven zoals slagroom. De basis zijn goed doorbakken taartenbodems, zogenaamde 'Sponge cake', en een botercrème gemaakt van puur botervet. De suiker samen met het pure vet in de taart bieden een natuurlijke conservering, zonder toevoeging van conserveringsmiddelen. Dit zorgt voor de langere houdbaarheidsdatum in vergelijk tot de traditionele slagroom taarten. Daarnaast zorgt het daarvoor dat onze taarten het beste bewaard kunnen worden bij kamertemperatuur, om ook zo het beste smaakresultaat te behalen.
Een groot verschil tussen onze taarten en de meer traditionele Engelse taarten is de continentale "touch". Om het meesterwerk af te maken, zijn de taarten bedekt met delicate marseplein in plaats van de typische Engelse "suikerpasta". Om deze reden zijn al onze taarten uiteindelijk marsepeintaartjes.
Onze meester-banketbakkers garanderen de hoge kwaliteit van elke taart. We hopen ook dat onze vreugde in het maken van de taart ook zal worden overgedragen aan uw feest! :)
over onze productie! »

Vormen en Maten

Hoekige
Fototaart S (20x14 cm) voor 6 portiesFototaart M (25x17 cm) voor 12 porties
Fototaart L (39x27 cm) voor 30 porties
Fototaart XL (60x40 cm) voor 60 porties
Fototaart XXL (75x55 cm) voor 110 porties
Fototaart XXXL (110x75 cm) voor 220 porties
De taarten hier boven hebben allemaal een hoogte van 5 cm.
Ronde
Motieftaart S (18 cm) voor 6 portiesMotieftaart M (26 cm) voor 12 porties
Motieftaart L (36 cm) voor 25 porties
Motieftaart 2-verdiepingen (18+26 cm) voor 18 porties
Motieftaart 3-verdiepingen (18+26+36 cm) voor 43 porties
De taarten hier boven hebben allemaal een hoogte van 5 cm.
Speciaal maten
Hartvorm – (25x24x5cm) voor 10 portiesHartvorm L – (34x31x5cm) voor 20 porties
Box-Cake Short (22x22x7,5 cm) voor 16 porties
Box-Cake Tall (22x22x10 cm) voor 21 porties
Voetbalshirt-taart M (25x17x5 cm + mouwen) voor 16 porties
Voetbalshirt-taart L (39x27x5 cm + mouwen) voor 40 porties
Schoen-taart L (35x20x7,5 cm) voor 22 porties
Teddybeer-taart (40x40x5 cm) voor 30 porties
Kleurkeuze

Wanneer dit pictogram wordt getoond, dan betekent dat, dat je het product in verschillende kleuren kan uitkiezen. Klik op het product en selecteer de gewenste kleur :)
Smaken & ingrediënten
Taarten
Vanille cake met framboos vulling
Chocolade cake met chocolade vulling
Vanille cake met citroen vulling
Chocolade cake met kers vulling
Onze tip: serveer de taart met verse slagroom om absoluut de beste smaak te bereiken.
Nieuw! Vanille cake met nougatcremevulling

Vanille cake met nougatcremevulling: Voor alle nougatliefhebbers is dit een hoogtepunt, met een mengsel van amandelen en cacao - onze persoonlijke favoriet!
glutenvrije-taarten
GLUTENVRIJ – Vanille cake met framboos-vanille vulling
GLUTENVRIJ - Vanillecake met frambozen-vanille vulling TAARTENBODEM: vol ei, ruwe rietsuiker, maïszetmeel, rijstmeel, zonnebloemolie, zoete lupinebloem, verdikkingsmiddel: guargom, zuurmiddel: monokaliumtartaat (pure wijnsteen), rijsmiddel: natriumbicarbonaat (soda), zeezout VANILLECREME: boterconcentraat, poedersuiker, water, suiker, gemodificeerd maismeel, magere melkpoeder, plantaardige olie (gedeeltelijk gehydrogeneerd), weipoeder, bindmiddelen: E401 & E516 en E450, vanillearoma, plantaardige oliën en vetten, kleurstoffen: E160a. FRAMBOZENCOMFECTIES: frambozen, suiker, glucose-fructosestroop, geleermiddel pectine, zuurmiddel: citroenzuur. MARSEPEIN-OPDRUK: suiker, amandelen, glucosestroop, invertsiroop, kleurstof E171, conserveermiddel E211.
Wij bieden onze gluten vrije taarten aan in verschillende grootte.
Het motief hierboven (Keep Calm...") en vele andere glutenfrije taarten vind je hier >.
Cupcakes
Chocolade-cupcakes

Citroen-cupcakes

Chocolate chip-cupcakes

Marmer-cupcakes

Bosbessen-cupcakes

Brownies
Brownies met walnoten

taartjes
Marmer / -Chocolade / -taartjes
Eieren, botter, bloem, tarwe-poeder (maizena), suiker, zout, bakpoeder E500 soda, natrium bicarbonaat, bakpoeder E475, zouten van di-, tri-en polyfosforzuren, emulgator E475 Polyglycerolesters van vetzuren, emulgator E471 Mono-en diglyceriden van vetzuren , aroma (vanille), enzymen, cacao (de-geolied), glucose / fructose-stroop, natuurlijke aroma's.
Citroentaartjes / -taartjes
Eieren, botter, bloem, tarwe-poeder (maizena), suiker, zout, bakpoeder E500 soda, natrium bicarbonaat, bakpoeder E475, zouten van di-, tri-en polyfosforzuren, emulgator E475 Polyglycerolesters van vetzuren, emulgator E471 Mono-en diglyceriden van vetzuren , aroma (vanille), enzymen, vers citroensap, citroenschil.

Het marsepein
Van onze partner Odense-marsepein uit Denemarken, die onder anderen sinds 1961 het marsepein aan het Deense koninkrijk levert. Dit is een prima basis voor onze opleggers. Deze premium fabrikant geeft ons een unieke samenstelling van verschillende ingrediënten, waaronder amandelen uit Californië, die staan voor edel genot met een off-droge amandel noot. De taart opleggers worden bedrukt met voedselkleurstof. Dit wordt gedaan door een door onszelf ontwikkelde en gepatenteerde printer, die zowel een optimaal resultaat en een zachte en hygiënische behandeling van de oplegger gegarandeerd. Scherpe afbeeldingen, duidelijke contouren en perfecte kleuren, plus een heerlijke smaak maakt ons product uniek! Ingrediënten: suiker, amandelen, glucose stroop, invert-siroop, kleurstoffen E171, conserveermiddel E 211

De Massa Bianca
Ingredienten: Suiker, Water, Glycosesiroop, Plantaardig palmvet (niet-gehydrogeneerd),
Verdikkingsmiddelen (E413 tragacanth), bevochtigingsmiddelen (glycerol E422), zuurteregelaar (citroenzuur E330), aroma.

Voedselkleurstof
De kleur pigmenten zijn speciaal gekozen om optimale printoplossing en kleurweergave te garanderen, zonder concessies te doen aan smaak of voedselveiligheid. De jeeigentaart.nl kleuren ondergaan strenge controles en worden door de EU en FDA gecertificeerd. Onze voedselkleurstof kun je natuurlijk eten.
meer informatie over de levensmiddelprint »

Opslag & houdbaarheid
De taarten,het gebak en de taartenopleggers moeten in kamertemperatuur bewaard worden.
Het gebak niet in de koelkast bewaren!.
Het kan gebeuren dat bij het ontdooien de kleuren vervagen. Onze taarten, taartenopleggers en gebak worden elke dag vers gebakken en naar jouw gewenste adres verstuurd. Zodra de taart bij jouw thuis is, is hij minstens nog 7 dagen houdbaar (ongekoeld).

Allergie informatie
Alle taarten kunnen sporen van noten, schaalvruchten, sulfiet en melkproducten bevatten.
