Over onsWij vinden dat iedereen elke dag tijd heeft voor taart. Precies om deze reden is jeeigentaart.nl – de grootste online taartbezorgingsdienst met beschermde druktechnologie – gecreëerd. Jeeigentaart.nl staat voor het samenkomen van familie en vrienden en enthousiaste gezichten door onze geweldige motieven en leuke taartcreaties. Wij als banketbakker en originele online taartenwinkel geloven dat het tegenwoordig voor sommige mensen moeilijk is om de tijd te nemen om te bakken. Daarom willen we hen helpen om het leven gemakkelijker te maken en de gewenste taart voor u te bakken.
Ervaar meer over onze taarten »


Ons team

Ons team bestaat uit banketbakkers uit de hele wereld! We verwelkomen iedereen met open armen die deel wil uitmaken van ons team. Het is voor ons bij jeeigentaart.nl erg belangrijk om samen te werken in een vriendelijk en goed team, zodat er elke dag een goede werksfeer heerst. Samen hebben we veel plezier in ons werk en leren we elkaar elke dag een beetje beter kennen. In onze bakkerij vind je onze ontspannen bakkers, die heel vroeg in de ochtend beginnen met het voorbereiden van de ovens. Rond, vierkant of een andere vorm – ons team van de bakkerij kan het allemaal!
Ervaar meer over onze taartenproductie »


We brengen alle vers gebakken taarten en gebakjes van onze bakkerij naar de nabijgelegen banketbakkerij. Hier is het hart van jeeigentaart.nl en werkt het grootste gedeelte van ons team. In de uitrolruimte staan de sterke mannen die het marsepein en de fondant zacht en glad uitrollen. Bij onze voedingsdrukkers zijn onze specialisten aan het werk, die alle persoonlijke wensen van de klant produceren en deze perfect op de taartapplicatoren plaatsen. Daarna zorgen onze banketbakkers vooral voor het fijne werk. Nauwkeurigheid en kalmte zijn hier vereist. We bewerken elke taart met de hand en met liefde – ons team heeft het hart op de juiste plaats!
Ervaar meer over onze druk »


We gaan door naar onze enthousiaste inpakploeg. Dit is de plek om het beste medicijn te krijgen, lachtertje. Ondertussen wordt elke taart opnieuw gecontroleerd en versierd met de juiste decoratie. We verpakken al onze taarten individueel en zorgvuldig, zodat de levering aan onze partners van DHL, DHL Express en UPS zonder belemmering kan plaatsvinden. Wij van jeeigentaart.nl zijn blij om samen een gemeenschap te stichten waar vriendschappen ontstaan. Met onze passie hopen we binnenkort uw taart te bakken – want vergeet niet, elke dag is beter met een stuk taart!

Meer over onze verpakking »Ons concept

Wij van jeeigentaart.nl bakken een verscheidenheid aan taarten en kleine gebakjes. Onze taarten en meer personaliseren we graag individueel met foto´s of logo´s, die onze voedselprinters maken op marsepein of fondant. Alles wordt gebakken en met de hand gemaakt door onze banketbakkers.

Naast onze zorgvuldige voedselproductie worden onze taarten in aangepaste verpakkingen verzonden. Voor ons bij jeeigentaart.nl is het belangrijk dat de klant zijn of haar individuele taart volgens zijn of haar wensen gemakkelijk, snel en online kan bestellen. Voor de hobbybakkers onder ons hebben we ook taartgereedschap, decoratie en taarttoppers voor thuis.

Als we jouw interesse hebben gewekt, vorm dan jouw eigen mening en probeer onze enorme selectie van heerlijke taarten, cupcakes, cake-pops, brownies, muffins, macarons en nog veel meer!Onze engagement

We dragen veel verantwoordelijkheid door onze handel in voedsel. Daarom hebben wij – jeeigentaart.nl - ons van begin af aan gericht op duurzaamheid en ecologie. Voor het grootste deel bakken en verwerken we individuele taarten. We gebruiken alle taartresten voor onze kleine lekkernijen, zoals onze cake-pops, die overigens de versheid van onze taarten behouden. Onze cake-pops worden dagelijks met de hand gevormd uit onze restanten van de cake, evenals onze botercrème die tot balletjes wordt gevormd. Onze taarten zijn bedekt met marsepein en onze kleine traktaties met fondant. We gebruiken een heerlijke chocoladeganache om onze gepersonaliseerde taarttoppers te bedekken. De overgebleven ganache gebruiken we voor de kleine fondanttoppers van onze taartjes, macarons, cupcakes, brownies en cake-pops. De overtollige marsepein en fondantresten worden met een kneder apart verwerkt tot een nieuwe massa. We hebben dus veel minder voedselresten die weggegooid moeten worden. Onze houding ten opzichte van het weggooien van voedsel is geleidelijk aan toegenomen en verbeterd, zodat we zoveel mogelijk kunnen verwerken.

Naast onze duurzame acties werken we samen met The Good Food. Eenmaal per week worden onze resterende brownies , taarten en muffinkoppen per fiets en aanhanger opgehaald. Als je meer wil lezen over onze samenwerking, bezoek dan onze CSR-pagina .

Naast het redden van voedsel is het milieu erg belangrijk voor ons. We zorgen ervoor dat alles van productie tot levering milieuvriendelijk verloopt. Deze engagement en dit doel worden ook nagestreefd door onze partners: onze verpakkingen zijn 100% klimaatneutraal! Dit is een project van onze leverancier Avisera, dat we met hart en ziel ondersteunen. De milieu-impact van de verpakkingszakken wordt berekend en in evenwicht gebracht door het planten van nieuwe bomen in Colombia. De zakken zijn uiteindelijk nodig voor onze ecologische verpakkingskartons, zodat deze kartons niet doorweekt raken. Onze verpakkingen voor de taarten worden geproduceerd uit bossen in Zweden. Deze bossen worden op een duurzame manier herplant en worden gecontroleerd op milievriendelijke productie door onze leverancier Nordic Ecolabel. Nadat we alles eerlijk hebben gebakken en verpakt, wordt onze producten opgehaald voor aflevering door DHL Paket, DHL Express of UPS. DHL is een van de grootste leveranciers wereldwijd en biedt ook een milieuvriendelijk optie voor levering – Go Green is de naam van het klimaarbeschermingsprogramma dat we gebruiken. Meer informatie kun je vinden onder Verzenden & Verpakken .
jeeigenTaart.nl
InterNestor GmbH
Vitalisstraße 184
50827 Köln
Registergericht: Köln HRB 57746
Ust-IdNr: DE248027390

Tel. 020 89 46 47 0

InterNestor GmbH