Bedrijfstaarten Case 3: Peter Hahn

Peter Hahn - Meedere taarten voor een bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest met meer als 600 genodigden stond voor de deur. De opdracht was een combinatie van taarten te creëren die visueel en qua smaak de high light van het jubileum zouden worden. Dit hebben wij als volgt omgezet:


5-verdiepiingen taart

De meerdere verdiepingen taart werd met in wit suikerglazuur bedenkt en op een edele taarten standaard gepresenteerd. Als decoratie werden gouden parels en getallen en een per hand gemaakte tekening gebruikt. De 5 taarten waren allemaal in verschillende smaken namelijk: Mousse au Chocolat, Schwarzwälder Kirsch, Aarbijen Marcapone, Joghurt framboos en lebkuchen.XXXL-Taart

De grootste taart voor het feest werd een 220 porties grote chocolade taart met kersvulling die met een lekkere marsepeindruk bedekt werd. De voorpagina van de nieuwe bedrijfscatalogus werd op de 110X75 cm grote taart gedrukt en trok veel aandacht!

Logo-Taarten

Als afsluiting van de taarten creatie werden nog 60X40 grote taarten maakt in verschillende smaken die met logo bedrukt werden. Ook deze taarten werden met dezelfde gouden parels versiert en zagen er spectaculair uit.
Andere voorbeelden:

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000