Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Zelf maken

Zelf maken, Taarten-DIY

Bij het zelf bakken steek je veel liefde in de details, daarom zijn wij van mening dat het belangrijik is dat de optiek van de taart aan het einde ook weerspiegeld wordt. Juist om die reden bieden wij in onze shop buitengewone taartenopleggers aan, zodat je zelfgebakken taart thuis het beste eruit komt te zien. Elke taartenoplegger heeft met zekerheid een persoonlijke touch van individualiteit voor je, maar de mogelijkheden die wij je bieden met onze druk zijn onvergelijkbaar. Zo’n gepersonaliseerde taart net zoals bij ons heb je waarschijnlijk nog nooit gehad, omdat je bijna alles kan laten drukken op onze taarten. Door onze gepatenteerde printer en onze voedselkleurstof, die hiervoor gebruikt worden, kunnen we goede resultaten bereiken. Maakt niet uit of het rond, vierkant of rechthoekig is – bij ons heb je al deze variaties die we kunnen afdrukken. Maar wat als je nou van plan bent om je eigen oplegger of je eigen vorm van marsepein wil maken? In dit geval bieden wij u onze premium marsepein zoals rollfondant van het merk ‘’Odense’’ aan. De hoge kwaliteit biedt goede smaak aan en dat in verschillende kleuren.

Omdat wij het heel belangrijk vinden dat je taart of je project een succes wordt, bieden wij je op onze website video guides aan, waar je informatie kunt krijgen over de juiste stappen voor de voorbereiding van je taart. Daar vind je bijvoorbeeld tutorials hoe je het beste je taart kan bedekken met marsepein.

Als amateurbakker, zowel beginner of zelfs een expert, ben je hier precies goed! Heb je nog vragen of zou je graag meer video-guides willen? Dan kan je ons altijd schrijven op facebook of ons een E-mail schrijven aan: service@jeeigentaart.nl.

Dus waar wacht je nog op? Bak de mooiste taarten en versier ze met leuke decoraties! Bestel onze producten en verwacht ze super snel bij jou thuis!


Vierkante eetbare print uit marsepein
Ronde eetbare print uit marsepein
Rechthoekige eetbare print uit marsepein
Taartgereedschap en marsepein-set
Taart gereedschap combi en rol-fondant set
Taartgereedschap en rechthoekige eetbare...
Taartgereedschap en ronde eetbare print
Taartgereedschap en vierkante eetbare print
Taart gereedschap comi-fondant gladmaker en...
Torten Fondant Gladder