Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Taarten gereedschap

Taartgereedschap hier online bestellen!

Wil je zelf een taart bakken? En het dan zelf versieren? Om ervoor te zorgen dat het resultaat er zo professioneel mogelijk uitziet, hebben we het belangrijkste gereedschap die je nodig hebt om een perfecte taart krijgen, te koop voor je gezet. In deze categorie vind je alle gereedschap die onze banketbakkers bij het bakken van onze taarten ook gebruiken. Deze helpen je om je taart te perfectioneren en hem er nog professioneler uit te laten zien. Met dit taartbenodigdheden maak je de meest bijzondere taartcreaties! Er zijn grenzen aan je fantasie! Of het nu gaat om patronen, vormen of decoraties, met dit taartgereedschap kun je gemakkelijker aanbrengen. Met deze taartbenodigdheden staat je carrière als meester-banketbakker niet meer in de weg. Vergeet niet alle belangrijke gereedschap te kopen zodat alles echt goed gaat!

We hebben alles wat je nodig hebt voor een geslaagde taart. Met de fondant gladder wordt de toepassing van marsepein en fondant gemakkelijker gemaakt. Nadat je de fondant om je taart hebt omhuld, kun je deze gladstrijken met de fondant gladder zodat je geen deuken in je taart hebt en alles perfect glad is. De eenvoudige bediening maakt het snel en zonder veel verwarring te veroorzaken. Om je taart bijzonder mooi te maken, is het boetseergereedschap set optimaal. Want in deze gereedschapskoffer vind je verschillende vul- en vormgereedschappen waarmee je bijna elk patroon of design kunt maken. We gebruiken deze bijvoorbeeld ook voor onze deluxe taart om de parels in de taarten te steken. In de set heb je acht verschillende gereedschappen, elk met verschillende elementen aan de twee uiteinden. Hierdoor kun je bijna elk patroon maken. Om te voorkomen dat je de fondant gladder en de gereedschap-set afzonderlijk moet kopen, hebben we een combinatie set gemaakt. Zodat je niets meer hoeft te krijgen en alles tegelijk kunt bestellen, bieden wij je de rolfondant set aan. Dit omvat de modelleergereedschappen, een gladmakende fondant en zeven soorten fondant in verschillende kleuren. Als je geen fan bent van fondant, is de combinatie ook beschikbaar als een marsepein set. Dit omvat ook de modelleergereedschappen en de taart gladder. Er zijn ook zeven verschillende marsepeinsoorten in verschillende kleuren. Met deze combinatiesets kun je je creativiteit de vrije loop laten. Of je nu zelf decoratieve figuren wilt maken of je taart een bijzonder patroon wilt geven. Je hebt nu het gereedschap voor dit alles. Wil je zelf je taart bakken, maar wil je toch graag een fototaart, dan is dat geen probleem. Ook voor de eetbare prints hebben we combinaties voor je samengesteld. Waarbij je bij de rechthoekige eetbare print met taartgereedschap de optie hebt tussen vier formaten. Als je een klassieke ronde taart wilt maken, is de ronde eetbare print met taartgereedschap zelfs in vijf maten beschikbaar. Zo zit er voor elke taart wat bij. De vierkante eetbare print met taartgereedschap biedt je ook vier verschillende maten. Klik in ieder geval op deze combinaties, want hierin heb je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde taart. Nadat je de bedrukte eetbare print op je taart hebt gelegd, kun je deze perfectioneren met de fondant gladder. Met het modelleergereedschap heb je de mogelijkheid om verschillende patronen en vormen te creëren. Je moet dit gereedschap zeker kopen, zodat je taart echt perfect uitziet.


Torten Fondant Gladder
Taarten boetseergereedschap
Taart gereedschap comi-fondant gladmaker en...
Taart gereedschap combi en rol-fondant set
Taartgereedschap en marsepein-set
Taartgereedschap en rechthoekige eetbare...
Taartgereedschap en ronde eetbare print
Taartgereedschap en vierkante eetbare print

Decoratie

Je hebt al een aantal taartbenodigdheden geselecteerd, maar je hebt het gevoel dat er nog iets ontbreekt? Bekijk dan zeker eens onze taart decoratie . Want in deze categorie vind je veel dingen waarmee je je taart nog opvallender en specialer kunt maken. Met onze kaarsen kun je niet fout gaan, want wij hebben voor iedere gelegenheid een bijzonder mooie kaars. De figuurkaarsen zijn perfect voor themafeesten. Als je het wat klassieker wilt houden, kun je je ook onze cijferkaarsen kiezen. Om je zoveel mogelijk werk uit de handen te nemen, hebben we voor elke gelegenheid decoratie sets voorbereid. Deze bevatten serviesgoed, ballonnen, slingers en nog veel meer. Wil je een volledig eetbare taart? Dan mag je de suiker- en marsepein decoratie niet missen. Deze zijn niet alleen geweldige decoraties, ze smaken ook heerlijk. Als je geen grote marsepein of suikerliefhebber bent, kun je ook kiezen uit de chocolade decoraties . Wil je gewoon een heel simpele decoratie, die toch opvalt? Dan zijn de taartenlinten voor jou gemaakt. Je hebt de keuze uit drie verschillende varianten. Het smalle taartenlint is 19 mm breed en het brede 36 mm. We hebben deze ook gecombineerd en zo het dubbele taartenlint gemaakt. Hiermee heb je de mogelijkheid om uit twee verschillende kleuren te kiezen. Met al deze varianten heb je een uitgebreide kleurkeuze van 16 kleuren. De Cake Topper zorgt ervoor dat het feest door je gasten wordt herinnerd. Je kunt ze natuurlijk achteraf bewaren en gebruiken als decoratie. Naast al deze decoratieve artikelen kun je je tafel ook versieren met onze cake pops , macarons of cupcakes. Natuurlijk kun je ook een taart bij ons bestellen en deze dan vervolgens zelf versieren. Onze Naked Cakes zijn hier bijvoorbeeld perfect voor. Je kunt ze dan bedekken met fondant of marsepein. Je hebt dan de mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten en patronen of decoraties toe te voegen.

De marsepein

Onze eetbare print van marsepein komt uit Odense en is erg populair bij de Deense koninklijke familie. De buitengewone smaak van de hoogwaardige marsepein is het resultaat van de hoogwaardige Californische amandelen. Omdat de zoetheid van marsepein perfect past bij ons deeg, zijn onze taarten een echte traktatie. Het geheim van een heerlijk en perfect verwerkt marsepeinblad is een handvol gehakte amandelen, die vervolgens worden gemengd met suiker totdat de juiste dikte is verkregen. Vervolgens wordt de marsepein gematteerd of gewoon over de taarten gladgestreken en vervolgens anders verwerkt door onze banketbakkers, afhankelijk van het gewenste optiek van de taart. Omdat onze printtechnologie voor onze machines specifiek is afgestemd op onze producten, zijn wij gespecialiseerd in het printen van foto’s en logo’s op marsepein. We hebben de kleuren voor onze print met de grootste zorg gekozen zodat ze de smaak van onze taarten niet aantasten. Om een perfect resultaat te bereiken zijn onze kleuren zo gerangschikt dat de kleuren niet met elkaar kunnen vermengen.

Levering en opslag

Bij standaard verzending is de levertijd ca. 2 dagen. Bestel je een grote taart, dan moet je rekenen op 6-8 werkdagen. Nadat de taart is gemaakt, is deze 10 dagen houdbaar bij kamertemperatuur.

Meer bakgerei voor de bakkers onder jullie

Natuurlijk hebben we ook andere bakaccessoires die je kunt bestellen, maar ook de kwalitatieve Odense marsepein, die we ook op onze taarten gebruiken, is te koop. Net als de Odense fondant, kun je deze in verschillende kleuren bestellen. Om ervoor te zorgen dat je taart er uiteindelijk perfect uitziet, raden we de taartfondant gladder aan. De Odense marsepein is verkrijgbaar in pakketten van 200 g en de Odense fondant in pakketten van 250 g. Je kunt ook direct het benodigde gereedschap bestellen. Als je de taart al klaar hebt, maar je wilt iets persoonlijkers, dan kun je een foto of motief naar keuze laten afdrukken op onze eetbare prints. Je kunt deze ook aanpassen aan je taart, want wij bieden ze aan in rond, vierkant en rechthoekig. Als je je taart zelf wilt versieren, kun je met de eetbare inkt stiften een persoonlijke zin of foto achterlaten. Zodat je niet alles afzonderlijk hoeft aan te schaffen, hebben wij al taartgereedschap sets voor je samengesteld. In de filmpjes kun je zien hoe je je taart kunt omhullen met de verschillende eetbare prints. Je kunt ook ons bekende kussenpatroon leren en kopiëren.

Video-Guides

Het duurt jaren om een professionele bakker te worden. Maar met de tips en trucs die we je kunnen laten zien in onze Video-Guides, kun je alvast in slechts enkele stappen een professionele en perfecte taart tevoorschijn toveren. Ons team heeft zorgvuldig overwogen welke stappen en gereedschap je nodig hebt om een succesvolle zelfgemaakte taart te maken.

Inspiratie

Je wilt zelf je taart bakken maar je hebt geen idee hoe en met welke decoraties? Dan kun je inspiratie halen uit onze klantenfoto’s en uit taart inspiratie . Als je klaar bent met je taart, ontvangen we graag een foto.