PAW Patrol op taarten

PAW Patrol op taarten bestellen

Vier jouw verjaardag met PAW Patrol op taarten! Bestel een van onze PAW Patrol op taarten of PAW-Patrol party-sets en jouw verjaardag zal er een worden om nooit te vergeten! PAW Patrol is een populaire kinderserie uit het Toggo-universum, waarin een team van kleine hondjes de wereld redt van alle kattenkwaad en onrecht! Chase en Marshal, een kleine Dalmatiër van de brandweer en een Duitse herdershond bij de politie, vormen een dynamisch duo onder leiding van Zuma, Rocky, Katie, Skye, Rubble, Jake, Alex, Ryder en Capt'n Turbot! Samen ravotten de dierenhelden en laten ze de hartjes de kinderen sneller kloppen en garanderen ook op jouw feest jong en oud veel plezier! Met onze vele verschillende PAW Patrol op taarten, zoals de Chase en Marshall van PAW Patrol op taart, onze PAW Patrol Skye, Chase en Marshall op twee-verdiepingen taart en daarnaast natuurlijk ook onze PAW Patrol partysets hebben we bij jeeigentaart.nl alles gegeven om fans van de kleine hondenhelden van PAW Patrol een grote selectie te geven en uiteindelijk het perfecte PAW Patrol feest te geven! Neem bijvoorbeeld ook onze leuke PAW Patrol kaars Chase en Marshall en PAW Patrol kaars Skye taartkaarsen! Kijk direct hieronder bij onze PAW Patrol categorie, die een glimlach op het gezicht van alle hondenvrienden zal toveren!

Chase en Marshall van PAW Patrol komen direct bij jou thuis! De twee puppy's en hun team redden de stad Adventure Bay van vele gevaren - Nu hebben ze de geur van een verjaardagskind opgesnoven dat dringend unieke PAW Patrol op taarten nodig heeft! Nu kan jij samen met de PAW Patrols enkel spannende opdrachten en zaken meemaken met de PAW Patrol op taarten. Samen zullen jullie voor een nieuwe uitdaging staan! De levendige kleine boefjes vormen een onverslaanbaar team waarin elke hond een bijzondere taak en een toepassingsgebied heeft, waarin hij perfect de weg kent! Wij, als verjaardags- en taartexperts, kunnen dit maar al te goed begrijpen! Ieder kind wil het middelpunt zijn van een cool en schattig reddingsteam zoals dat van de PAW Patrol, wat nu mogelijk is met onze PAW Patrol op taarten! In de populaire kinderserie neemt Ryder, een tienjarige jongen die de groep getalenteerde kleine puppy's leidt, deze rol op zich! Elk teamlid van de PAW Patrol op taarten heeft zijn eigen specifieke werkterrein, waarin moed en dapperheid een belangrijke rol spelen! Gelukkig plezier voor het hele gezin, waar de kleintjes ook iets van kunnen leren! Niet alleen wat veel verschillende taken onze viervoetige metgezellen en beste vrienden van de mens kunnen hebben, maar ook wat het betekent om dapper te zijn en zijn sterke punten te herkennen! Het belangrijkste is echter de teamgeest en de gevarieerde samenstelling van het team, waarin elke hond, hoe groot of klein ook, zijn persoonlijke kracht kan ontwikkelen! Dat is precies deze diversiteit en tolerantie die sommige volwassenen lijken te missen. Misschien lopen deze viervoetige kleine vrienden een hele neuslengte voor op ons! Open de deur voor hen en hun geweldige dierenavonturen en laat deze twee strandwachten de dag van een kleine PAW Patrol-fan als een taartkaars op een van onze geweldige landschaps- en verjaardagstaarten! Elk van onze taarten is erg leuk en leuk voor het hele gezin! De Chase and Marshall taartkaart is een uniek aanzicht dat het jarige kind en zeker alle gasten van zijn vrolijke dierenfeestje gegarandeerd niet zullen vergeten! Je kunt nu snel en eenvoudig je eigen PAW Patrol op taarten bestellen en samen op missie gaan!

Chase en Marshall van PAW Patrol op taart
Chase en Marshall van PAW Patrol op taart
€ 44,90
Chase en Marshall van PAW Patrol op taart met twee verdiepingen
Chase en Marshall van PAW Patrol op taart met...
€ 84,90
PAW Patrol Partyset - inclusief taart
PAW Patrol Partyset - inclusief taart
€ 89,90
PAW-Patrol taartenkaars Chase en Marshall
PAW-Patrol taartenkaars Chase en Marshall
€ 5,19
Paw-Patrol taart kaars Skye
Paw-Patrol taart kaars Skye
€ 5,19
Partyset PAW Patrol voor 8 personen - zonder taart
Partyset PAW Patrol voor 8 personen - zonder taart
€ 38,90
Partyset PAW Patrol voor 16 personen - zonder taart
Partyset PAW Patrol voor 16 personen - zonder...
€ 49,90
Partyset PAW Patrol voor 32 personen - zonder taart
Partyset PAW Patrol voor 32 personen - zonder...
€ 85,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

PAW Patrol op taarten bestellen

Chase en Marshall van PAW Patrol komen rechtstreeks naar je huis! De twee puppies redden de stad Adventure Bay van vele gevaren - Nu hebben ze een jarig kind geroken die met spoed unieke PAW Patrol op taarten nodig heeft! Sinds 2013 hebben de PAW-patrouilles al enkele spannende missies en zaken meegemaakt en staan ze nu voor een nieuwe uitdaging die ze zullen beheersen zoals gewoonlijk met vlag en wimpel en soevereiniteit. Een plezier voor het hele gezin, waar de kleintjes ook iets van kunnen leren! Niet alleen staan onze viervoetige metgezellen en beste vrienden van de mens voor veel verschillende taken, maar ook hun teamgeest en gevarieerde samenstelling mag er zijn! Juist deze diversiteit en tolerantie lijken sommige volwassenen te missen. Misschien liggen deze kleine viervoeters voor de deur op snuitlengte! Elk van onze PAW Patrol op taarten is een geweldige traktatie en plezier voor het hele gezin! De Chase en Marshall taartkaars is een uniek gezicht dat de gelukkige en zeker ook alle gasten van zijn dierbare feest niet zullen vergeten!

Het recept van onze PAW Patrol op taarten

We gebruiken een traditioneel Engels recept om onze PAW Patrol op taarten te bereiden. Het is ook aan dit recept te danken dat onze PAW Patrol op taarten zo lang houdbaar zijn. Dit is omdat er geen bederfelijke levensmiddelen worden gebruikt tijdens de bereiding. We gebruiken bijvoorbeeld geen slagroom die snel kan bederven. Daarom zijn onze PAW Patrol op taarten na levering nog minstens 7 dagen houdbaar. Het is daarbij wel belangrijk om onze PAW Patrol op taarten niet in de koelkast te bewaren, in tegenstelling tot wat je van andere taarten gewend bent. Het kan anders namelijk gebeuren dat de kleuren van de PAW Patrol op taarten gaan uitlopen door de condens die in de koelkast kan ontstaan. Ook loop je het risico dat het marsepein te hard wordt. Je kan onze PAW Patrol op taarten daarom het beste op kamertempertuur bewaren. De bodem van onze taarten worden gemaakt van een biscuitbodem. Om de taart desondanks niet droog te laten smaken, hebben we ze met botercrème bedekt. De botercrème bestaat vooral uit botervet. Het botervet en de suiker die in de PAW Patrol op taarten zitten, dienen als een natuurlijke conservering. Daardoor hoeven we geen verdere conserveringsmiddelen aan de PAW Patrol op taarten toe te voegen. Als je nog meer informatie wilt hebben over de ingrediënten, kan je natuurlijk altijd kijken op de ingrediëntenlijst. Deze lijst vind je onder het kopje: „Ingrediënten en informatie over allergenen“. Dit kopje staat een beetje verder onder aan de pagina en is op elke pagina van de desbetreffende taart te vinden.

Het marsepein op jouw PAW Patrol op taart

Ons amandelspijs stamt uit huize Odense en is een zeer geliefd marsepeinmerk bij de Deense koningsfamilie. De buitengewoon lekkere smaak van deze kwaliteitsmarsepein wordt veroorzaakt door de Californische amandelen van hoge kwaliteit die verwerkt worden in het marsepein. Omdat het zoete van de marsepein perfect samen gaat met ons deeg, zijn onze PAW Patrol op taarten een waar genot. Het geheim voor een lekker en perfect gemaakt blad marsepein is een handje vol fijngehakte amandelen die vervolgens met suiker worden gemixt totdat de perfecte consistentie van het marsepein ontstaat. Daarna wordt het marsepein ofwel gematteerd of het wordt over de PAW Patrol op taarten heen gestreken. Daarna wordt het marsepein door onze banketbakkers verwerkt tot het gewenste uiterlijk is bereikt. De verwerkingswijze kan daardoor dus per taart verschillen. Omdat de printtechniek van onze machines speciaal op onze producten is afgestemd, zijn we daarom ook gespecialiseerd in het printen van foto's en logo's op marsepein. We hebben de kleuren voor onze printer zorgvuldig uitgekozen, zodat ze geen verdere invloed hebben op de smaak van de taart. Om tot een perfect resultaat te kunnen, worden de kleuren in een speciale volgorde geprint waardoor de kleuren zich niet met elkaar kunnen mengen.

Smaken en maten van de PAW Patrol op taarten

Om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van een van onze prachtige PAW Patrol op taarten, hebben we verschillende smaken in ons assortiment die je voor jouw taart kunt kiezen. De klassieke chocoladetaart met een chocoladevulling is bij onze chocoladeliefhebbers een favoriet en past ook bij elke gelegenheid. Wie meer van vruchtachtige smaken houdt, moet zeker gaan voor de chocoladetaart met kersenvulling. Voor diegene die geen fan zijn van van chocolade hebben we ook een vanilletaart met een frambozenvulling of een citroenvulling. Deze smaken zijn erg verfrissend. Mochten deze smaken je nu ook niet echt bevallen, dan hebben we ook nog een vanilletaart met nougatvulling voor jou in ons assortiment. Deze smaak past ook perfect bij de smaak van het marsepein van de PAW Patrol op taarten. Mocht je er niet uitkomen met de smaken? Dan probeer onze speciale smaaktest. Deze is gemaakt met vier van onze smaken en heeft een duidelijke scheiding waaraan te zien is welke smaak je aansnijdt! Bij onze verscheidenheid aan kleuren en smaken zijn we er zeker van dat iedereen PAW Patrol op taarten naar zijn voorkeur kan personaliseren.

De creatieve bakker van je eigen PAW Patrol op taarten

Als je de PAW Patrol op taarten zelf wilt bakken, is dat natuurlijk ook geen probleem. Je kan dan alles wat je nodig hebt gemakkelijk bij ons bestellen. Het overheerlijke Odense marsepein wat we op al onze eigen taarten gebruiken, kan je nu ook bij ons bestellen. Net zoals het Odense fondant, dat overigens in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Om ervoor te zorgen dat de PAW Patrol op taarten er ook perfect uitzien na al de moeite die je in het bakken hebt gestopt, raden we aan om onze fondantstrijker te gebruiken. Het Odense marsepein wordt geleverd in verpakkingen van 200 gram. Het Odense fondant wordt geleverd in een verpakking van 250 gram. Ook het benodigde gereedschap kan je bij eenvoudig erbij bestellen. Mocht je een taart al helemaal klaar hebben en ben je toch nog op zoek naar iets bijzonders en individueels om aan de taart toe te voegen, dan kan je op onze taartenoplegger een plaatje of motief naar jouw keuze laten printen. De taartenoplegger leveren we in een ronde vorm maar ook in een rechthoekige en vierkante vorm. Als je zelf iets op je taart wilt schrijven, dan kan je met onze eetbare inktstiften zelf een persoonlijke zin of een afbeelding op de taart schrijven of tekenen. Om niks los te hoeven kopen, hebben we al verschillende taartgereedschapsets voor je samengesteld. In onze videos kan je zien hoe je jouw persoonlijke taartenoplegger op je taart aanbrengt. Deze videos zijn beschikbaar voor elke vorm van de oplegger die we aanbieden (rond, vierkant en rechthoekig). Daarbij kan je ook gelijk ons bekende kussenpatroon leren en namaken. Mocht je nog niet zeker weten hoe je je taart eruit wilt laten zien of welke vorm je graag kiest, dan raden we je aan om eens een blik te werpen op onze inspiratiepagina.

Videoguides

Het duurt jaren voordat je een professionele bakker bent. Maar met de tips en tricks die we je in onze videoguides laten zien, ben je al een eind op weg om in een paar simpele stappen je eigen professionele taart in elkaar te toveren. Ons team heeft er lang erover nagedacht welke stappen je moet volgen en welk gereedschap je nodig hebt om een goedgelukte zelfgebakken taart te maken.

Levering van jouw Paw Patrol op taarten

Onze Paw patrol op taarten bezorgen we via UPS of DHL Express. Houd de kalender op de checkoutpagina in de gaten. Die geeft aan wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is om jouw Paw Patrol op taarten te bezorgen. Meer informatie vind je op onze pagina over de taart bezorging

Decoratie voor op jouw PAW Patrol op taarten

Zijn de PAW Patrol op taarten naar jouw gevoel nog een beetje te saai of heb je het gevoel dat er iets mist? Om de puntjes op de i te zetten, kun je eens een keer een kijkje nemen bij onze taartendecoratie. Met de coolste taartlinten staan de PAW Patrol op taarten nog meer in de spotlights en met ons suiker- en marsepeinwerk staan ze altijd in het middelpunt van de belangstelling op je feest. Daarnaast moet je hoe dan ook eens een keer kijken bij een onze caketoppers. Nog een voordeel van deze caketoppers: na afloop van het feestje kan je hem heel makkelijk behouden als een herinnering aan een leuke dag. Als je geen zin hebt om zelf de decoratie uit te kiezen, dan besparen we je die moeite graag door middel van een van onze taartendecoratiesets. Zo past bijvoorbeeld de decoratieset kleurrijke verjaardag perfect bij veel taarten.

Wenskaarten voor bij de PAW Patrol op taarten

Natuurlijk kan je de PAW Patrol op taarten ook als cadeau versturen. Om je cadeau nog persoonlijker te maken, is het aan te raden om een JeeigenTaart-wenskaart toe te voegen aan je bestelling voor de jarige. Op dit kaartje kan je je persoonlijke boodschap laten zetten. Dus waar wacht je nog op? Je kunt nu eenvoudig online je eigen PAW Patrol op taarten bestellen en op avontuur gaan met jouw favoriete viervoeters!

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000