Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Video-Guides

NIEUW! Profi taarten eenoudig zelf maken - Alleen bij Jeeigentaart.nl

Een echte taartenbakker worden duurt lang en is erg veel werk! Hier laten we echter een paar Tipps & Tricks zien hoe jij zonder al te veel moeite zelf een taart als een professional maken kan! In beide videos laten wij zien hoe je jouw eigen taart perfect met een taarten oplegger ommantelt. In de eerste video laten wij zien hoe jij een taartenoplegger om een ronde taart ommantelt en in de twee video laten wij zien hoe je dit bij een rechthoekige taart doet. Veel plezier bij het zelf maken van jouw heerlijke taart!
Hier laten wij zien hoe jij je eigen ronde taart met een foto taartenoplegger van marseipein ommantelen kan. Echte profissionele taarten zelf maken, alleen bij jeeigentaart.nl!

Wij hebben de rand van de oplegger niet bedrukt, om ook dit effect te bereiken kies je de optie ''rand onbedrukt'' laten met het gewenste aantal cm. Natuurlijk is het ook mogelijk om de gehele oplegger te laten bedrukken! !

Zo bereken je de afmeting voor een ronde Taartenoplleger!:


2 x hoogte + Breete + 5 cm = Diameter van taartenoplegger

De extra 5 cm zijn ervoor zodat je dit aan de onderkant van de taart kan bevestigen om de taart perfect af te werken en te ommantelen!

Belangrijk: Smeer de taart eerst in met een bottercreme of smeerbare chocolade (wij gebruiken zelf een hoogwaardige Callebaut Chocolade). .
Hier laten wij zien hoe jij je eigen ronde taart met een foto taartenoplegger van marseipein ommantelen kan. Echte profissionele taarten zelf maken, alleen bij jeeigentaart.nl!

WIj hebben de rand van de oplegger onbedrukt gelaten, om dit effect ook te bereiken moet je dit in onze beeldeditor aanpassen anders wordt de complete foto op de oplegger gedrukt. (ook op de randen)

Zo bereken je de afmetingen van je rechthoekige taartenoplegger:


2 x hoogte + Breedte + 5 cm = Breete van de taartenoplegger

2 x hoogte + Diepte + 5 cm = Hoogte van de taartenoplegger

De extra 5 cm zijn daarvoor zodat je dit aan de onderkant van de taart kan bevestigen om de taart perfect af te werken en te ommantelen!

Belangrijk: Smeer de taart eerst in met een bottercreme of smeerbare chocolade(wij gebruiken zelf een hoogwaardige Callebaut Chocolade).

Taartpatroon met parels

Kissen-Muster-Torte selber machen Video-Guide