Gender Reveal Taarten

Gender Reveal Taarten eenvoudig online bestellen!

Geef jouw Gender Reveal Party een extra boost met onze Deluxe Gender Reveal taart en onze speelse Gender Reveal Cake Pops. Wij geven je verschillende Gender Reveal ideeën om de surprise party aan te kleden met heerlijke Gender Reveal taarten en andere traktaties voor meisjes of jongens. Om je eigen Gender Reveal cake te maken, kies je de smaak en genderkleur. De Gender Reveal taartvullingen hebben een unieke vanillesmaak en een vanillecakebodem. De tekst "Boy or Girl?" wordt met voedselkleurstof gedrukt op een delicate taarttopper, die vervolgens met het de hand om de taart wordt gelegd. Het bijzondere aan onze luxe Gender Reveal Cake is echter de binnenkant van de Gender Reveal taart met chocoladenootjes in blauw of roze. Zo kunt je jouw baby Gender Reveal party perfect naar jouw wensen inrichten en versieren met confetti, rookbom of andere Gender Reveal decoraties. Naast je verrassingsfeestje kun je ook een Gender Reveal Party-spel spelen om het geslacht van uw baby te onthullen. Kies hiervoor onze Gender Reveal Cake Pops "It's a Girl!" (12 stuks) of Gender Reveal Cake Pops "It's a Boy!" (12 stuks). De baby gender reveal fun begint met het uitdelen van je Baby Gender Reveal Cake-Pops en iedereen bijt er één keer in om alle aanwezigen te laten zien. We verdelen onze Gender Reveal cake box met twaalf vanillebeslag en witte glazuur cake pops voor gender revealing fun, zodat slechts één van de 12 cake pops het door jou gekozen geslacht heeft. Dit betekent dat voor onze Gender Reveal "It's a Girl" cake pops er slechts één roze-achtig gekleurd is en voor de Gender Reveal "It's a Boy" cake pops er slechts één blauw/turquoise gekleurd is. Maak van je Gender Reveal party nu een gedenkwaardige gebeurtenis met vrienden en familie of een heerlijk spektakel voor de onthulling van het geslacht van toekomstige baby. Bestel online je gepersonaliseerde Gender Reveal taart en heerlijke Gender Reveal cake pops, evenals prachtige Gender Reveal decoraties om je baby gender reveal party tot in de perfectie te brengen. Bestel je gender reveal taart eenvoudig online en laat alles naar jouw wensen bezorgen. Je selecteert de gewenste leveringsdatum in de checkout en vult de adresgegevens en verzendmethode. Afhankelijk van hoe snel je je Gender Reveal taart geleverd wilt hebben, kun je de baby Gender Reveal taart de volgende werkdag met spoed laten bezorgen. Bestel nu de zoete Gender Reveal Cake online en laat de Gender Reveal Party beginnen!
Chubby Unicorn - It's a girl Cupcakes (9 Stuks)
Chubby Unicorn - It's a girl Cupcakes (9 Stuks)
€ 29,90
Chubby Unicorn - It's a boy Cupcakes (9 Stuks)
Chubby Unicorn - It's a boy Cupcakes (9 Stuks)
€ 29,90
Deluxe Gender Reveal taart
Deluxe Gender Reveal taart
€ 59,90
SURPRISE Gender Reveal Cake Pops "It's a Girl!" (12 stuks)
SURPRISE Gender Reveal Cake Pops "It's a Girl!"...
€ 30,90
SURPRISE Gender Reveal Cake Pops "It's a Boy!" (12 stuks)
SURPRISE Gender Reveal Cake Pops "It's a Boy!"...
€ 30,90
Gender Reveal Cake-Pops "It's a Girl!" (12 stuks)
Gender Reveal Cake-Pops "It's a Girl!" (12 stuks)
€ 30,90
Gender Reveal Cake Pops "It's a Boy!" (12 stuks)
Gender Reveal Cake Pops "It's a Boy!" (12 stuks)
€ 30,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

7 producten

Gender Reveal Cakes & Cake Pops bestellen

Bestel je Baby Gender Reveal Cake online bij ons en pas alles naar wens aan om de gender reveal van je baby groots te maken. Met onze Gender Reveal Cake kun je kiezen tussen heerlijke vanillecake of regenboogtaart. Dit wordt dan weer besmeerd met vanillecrème om een hoge luxe taart te maken. Deze Gender Reveal verrassing is opvallend in de taart verwerkt door te kiezen voor chocolade linzen in de kleur van het geslacht van je ongeboren kind. Hier kies je onze roze vulling voor de Gender Reveal taart voor meisjes en de blauwe vulling voor een jongen. De door jou gekozen taartvulling zal er geweldig uitzien met de vanillecake als gewone taart of als regenboogtaart, want je kunt hem op elk moment aansnijden, afhankelijk van je gender reveal party. Onze Gender Reveal taarten, gemaakt van frisse taartlagen en vanillecrème, hebben een unieke smaak en liggen niet zwaar op de maag, zodat je gender reveal party tot in de avond kan doorgaan. Naast de Gender Reveal taart, willen we de Gender Reveal Candy Bar vullen en veel lekkers hebben voor uw baby shower party. Bekijk onze It's a girl cupcakes, 9 stuks of It's a boy cupcakes, 9 stuks. Deze ongelooflijk lekkere cupcakes voor je Gender Reveal party zijn prachtig om naar te kijken naast de decoraties en zijn ook ongelooflijk lekker. Kies je favoriete smaak uit de Gender Reveal party snacks die je bij je babyshower vindt passen. Hier hebben we gekozen voor een vanillesmaak voor onze traktaties voor je gender reveal party, omdat die erg populair is en goed past bij elk buffet. Je vindt de vanillesmaak ook in onze Gender Reveal Cakepops, want het is een traktatie voor jong en oud. Daarom kun je elke vriend met kinderen uitnodigen op je Gender Reveal feestje en hen betrekken bij je Gender Reveal spel. Als lekker hapje op je feestje kun je de Gender Reveal cake pops en cupcakes ook op andere manieren gebruiken, bijvoorbeeld voor een andere verrassing. Er zijn geen grenzen aan je creativiteit met onze unieke Gender Reveal traktaties. Bestel je gepersonaliseerde Gender Reveal taarten en meer nu online en geniet van de onthulling voor je baby met je vrienden en familie.

Bestel je eigen Gender Reveal taart met verrassingeffect!

Breng de baby party op gang met leuke gender reveal spelletjes! Naast de feestversiering kun je voor elke Gender Reveal lekkernij een persoonlijke boodschap op een wenskaart schrijven. Wij voegen dit bij je gepersonaliseerde Gender Reveal taart, zodat je jouw Gender Reveal feestpakket op de door jou gewenste locatie kunt laten bezorgen. Voor degenen die misschien niet op tijd naar het Gender Reveal Party kunnen komen, maar het cadeau wel op tijd willen laten bezorgen met een boodschap. Maak je Gender Reveal taart met verrassingseffect bij ons online volgens jouw wensen. Naast de verrassingstaart met de gekleurde chocolade om het geslacht te onthullen, kies je ook de gewenste maat. Afhankelijk van hoeveel gasten je uitnodigt voor jouw Gender Reveal Party, kun je het aantal porties van je Baby Gender Reveal Cake aanpassen en elke gast trakteren op een stuk van de Baby Gender Reveal Taart. Elke gast op jouw Gender Reveal party zal enthousiast zijn over de heerlijke taart. Bestel een van onze heerlijke Gender Reveal taarten van ons meesterlijke taartenteam en betover je gasten met een heerlijke Gender Reveal Cake met verrassingseffect. Bestel eenvoudig en comfortabel online bij ons en creëer je perfecte Gender Reveal Cake met heerlijke gekleurde chocolad als verrassingseffect! Bij onze schattige Gender Reveal taarten vind je nog meer babyfeest taarten om je feest nog mooier en lekkerder te maken. De verschillende babykleuren zullen je Gender Reveal feestdecoraties naar voren brengen en ook je Gender Reveal feesttafel vullen. Wij willen je Gender Reveal party buitengewoon maken en je alle kansen geven om het geslacht van je baby perfect in de verf te zetten. Vind geschikte Gender Reveal decoraties onder onze taartdecoraties. Als je wat taartinspiratie met feestversiering wilt, bekijk dan eens een aantal foto's van klanten die blij waren met hun taarten van ons.

Gender Reveal Party Games met Cake Pops

Het hoogtepunt van Gender Reveal Party zijn de leuke spelletjes die het geslacht van het kind presenteren. Met onze Gender Reveal Cakepops willen wij je kennis laten maken met een leuk en lekker spel waarin je het geslacht van kind kunt onthullen. Deel eenvoudig je gekozen Gender Reveal Cakepops uit en speel het leuke onthullingsspel om het geslacht van een meisje of jongen te presenteren. Deel de individueel verpakte cakejes op een stokje uit aan elke gast die mee wil spelen en film onderweg het Gender Reveal Party Game. Het beste is als de aanstaande moeder aftelt vanaf drie en iedereen die een Gender Reveal Cake Pop heeft ontvangen bij nul in de cake pop moet bijten. Een voor een krijgt de moeder de vulling van de Gender Reveal Cakepop te zien. Natuurlijk moet degene die het gekleurde midden eruit heeft gehaald wachten tot het einde om de baby gender reveal nog spannender te maken. Het is een jongen of het is een meisje wordt daarna hardop tegen de aanstaande ouders geroepen, zodat het Gender Reveal Party eindelijk kan beginnen. Breng dit suikerzoete en heerlijke Gender Reveal spelplezier naar de volgende babyborrel en maak de gender reveal dag onvergetelijk. Bestel deze unieke Gender Reveal Cake Pops van 12 bij ons online en breng het onthullingsspel morgen al naar het feest. Je kunt de Gender Reveal Cake Pops ook gebruiken als spel op je Gender Reveal Party. Verdeel je gasten bijvoorbeeld in twee teams, één voor een meisje en één voor een jongen. Beide teams krijgen hun Gender Reveal Box met de bijbehorende cake pops in de gekozen kleur en maken er een kleine marathon van. Ofwel speels in de tuin met stoelen, ofwel in de gang als het koud is. Je hebt allerlei creatieve spelletjes om deze twee teams tegen elkaar te laten spelen en de onthulling van je ongeboren kind leuk te maken..

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000