Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Bedankt

Taarten om iemand mee te bedanken, online bestellen


Macarons met logo (16 stuks)
Bloesemtaart met stippen patroon
€ 31,90 *
Naar taartNaar taart
Uli Stein, Face-Cake
€ 41,90 *
Naar taartNaar taart
Uli Stein-Frame, Fototaart
€ 33,90 *
Naar taartNaar taart
Macarons (16 stuks)
15 Foto-brownies
9 Foto Cupcakes
Liefdes muis met bloemen
€ 33,90 *
Naar taartNaar taart
Cupido met boeket
€ 33,90 *
Naar taartNaar taart
15 Foto-taartjes

Bedankt taarten online bestellen

Dankjewel zeggen duurt maar enkele seconden en kan op zoveel manieren! Ben jij op het moment op zoek naar een originele manier om iemand te bedanken? Laat je verleiden door onze mooie, heerlijke taarten en tover een lach op diegene die je wil bedanken. Deze leuke bedanktaarten zullen zeker een mooie herinnering achterlaten. Of het nu ersoonlijk, professioneel, voor je vrienden, voor je familie, voor je collega’s of medewerkers is, een bedanktaart zal zeker gewaardeerd worden en je zult ze er vast en zeker blij mee maken.

Wil je met deze taart of cupcakes indruk maken? Je kan de taarten of cupcakes altijd inrichten naar jouw eigen smaak. Je kan ze bijvoorbeeld aanpassen door je eigen tekst erop te schrijven of een afbeelding van jouw eigen keuze erop te laten drukken. We leveren de taarten in heel Nederland. Wacht niet te lang en bestel een van onze heerlijke bedanktaarten nu online. Je hoeft natuurlijk niet perse een taart te bestellen. Je kan ook onze leuke cake-pops geven als bedankje. Deze zijn perfect voor een klein bedankje!

Wij leveren op de gewenste leverdatum met DHL-Express. Dus als het op een bepaalde datum aan moet komen dan kan dit heel gemakkelijk. Met UPS kan het +/- 1 werkdag duren voordat het gebak aankomt.

Aarzel dus niet en maak snel iemand blij met deze leuke bedanktgebakjes!