Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Bedankt

Taarten om iemand mee te bedanken, online bestellen

Iemand bedanken is een klein iets, maar een groot gebaar voor de ander! Dus maak een groot gebaar voor iemand die jou heeft geholpen. Familie die altijd voor je klaar staat of vrienden voor het leven even bedanken. Of een simpel bedankje om te laten zien dat je iemand waardeert. Wie voelt zich niet gewaardeerd wanneer je een bedankje ontvangt? Of wie voelt zich niet gevleid wanneer ze een bedankje geven? Iedereen voelt zich beter wanneer je een gemeend en spontaan bedankje ontvangt voor iets wat je hebt gedaan. Een bedankt of een dankjewel, simpele woorden die deuren openen.

Een bedankje wordt hedendaags gegeven samen met een bloemetje of bijvoorbeeld chocolade. Wij raden je aan om dat met chocolade te doen. We hebben een selectie aan taarten voor je gemaakt om je dankbaarheid te uiten! Een kleine bedankttaart voor jouw buurman die jouw bestellingen aanneemt wanneer jij niet thuis bent bijvoorbeeld. Een persoonlijke bedankttaart is daar een goed idee voor.

We hebben natuurlijk bedankttaarten voor wat grotere gelegenheden. Denk aan Moederdag, Vaderdag of misschien een Naamdag. Bedankttaarten zijn een perfect cadeau voor deze gelegenheden om zo je waardering te kunnen laten zien. Zeg bedankt en maak de dag van de andere persoon! Maak de taart helemaal naar eigen wens met bijvoorbeeld een bedankt tekst. Het is mogelijk om een bedankt kaart toe te voegen met een persoonlijke tekst. Deze kan ook handgeschreven worden om het nog persoonlijker te maken.

Heb je felicitaties ontvangen van iemand die je dierbaar is? Laat dan even wat waardering zien. Een simpele 'Bedankt voor de felicitaties' volstaat al om de andere toch ook even gewaardeerd te voelen. Of maak er een speciale bedankt tekst van. Je kunt het zo persoonlijk maken als je zelf wilt. De taarten zijn misschien wat veel voor 1 persoon. Dus als je meerdere personen wilt bedanken, kun je ook meerdere mensen spreiden en op 1 dag bedanken.

Naast de taarten hebben we ook nog kleine zoete taartjes, brownies, cake pops of macarons. Bij deze kleine dingen heb je ook de mogelijkheid om een motief te uploaden. Hoe leuk is het als je bij een bruiloft cakepops of brownies kan neerzetten met een tekst als: 'bedankt voor de lieve felicitaties!' Een bedankt tekst maakt een cadeau zoveel persoonlijker en leuker. Daarom hebben wij ook voor de kleine dingen een selectie gemaakt waar je uit kunt kiezen en deze geheel naar eigen wens persoonlijk te maken. Het handige aan onze selectie qua heerlijke zoetigheden is dat het zowel bedankt cadeau's kunnen zijn voor zowel professionele als persoonlijke bedankjes. Een collega waarderen omdat deze jou heeft geholpen met werk of vriend die jou heeft geholpen met verhuizen? Doe er een kleine bedankt kaart bij met een geheel persoonlijke bedankt tekst. Nu is alleen jou nog de keuze: wil je dankje wel zeggen met 1 van onze fantastische taarten of ga je toch voor de brownies bijvoorbeeld? Maak je keuze en maak iemand blij door simpelweg dankjewel te zeggen!
Zeg gewoon dankjewel met een taart - bedankt!
Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Bloesemtaart met stippen patroon
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Cupido met boeket
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart
    #CelebrateLife-taart
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart
    Witte taart met taartenlint
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Roze taart met taartenlint
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Fototaart in kleurige bloemenkader
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    15 Foto-brownies
    Cadeau taart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Zwarte taart met taartenlint
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Best Friends taart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart

    Bedankt taarten online bestellen

    Dankjewel zeggen duurt maar enkele seconden en kan op zoveel manieren! Ben jij op het moment op zoek naar een originele manier om iemand te bedanken? Laat je verleiden door onze mooie, heerlijke taarten en tover een lach op diegene die je wil bedanken. Deze leuke bedanktaarten zullen zeker een mooie herinnering achterlaten. Of het nu ersoonlijk, professioneel, voor je vrienden, voor je familie, voor je collega’s of medewerkers is, een bedanktaart zal zeker gewaardeerd worden en je zult ze er vast en zeker blij mee maken.

    Wil je met deze taart of cupcakes indruk maken? Je kan de taarten of cupcakes altijd inrichten naar jouw eigen smaak. Je kan ze bijvoorbeeld aanpassen door je eigen tekst erop te schrijven of een afbeelding van jouw eigen keuze erop te laten drukken. We leveren de taarten in heel Nederland. Wacht niet te lang en bestel een van onze heerlijke bedanktaarten nu online. Je hoeft natuurlijk niet perse een taart te bestellen. Je kan ook onze leuke cake-pops geven als bedankje. Deze zijn perfect voor een klein bedankje!

    Wij leveren op de gewenste leverdatum met DHL-Express. Dus als het op een bepaalde datum aan moet komen dan kan dit heel gemakkelijk. Met UPS kan het +/- 1 werkdag duren voordat het gebak aankomt.

    Aarzel dus niet en maak snel iemand blij met deze leuke bedanktgebakjes!