Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Cake Pops

Cake Pops online bestellen

Sommige cake pops zijn in de zomer maanden niet te verkrijgen!

Cake-pops met vanille & chocolade (12 s...
€ 24,90 *
Naar de Cake popsNaar de Cake pops
Momenteel uitverkocht
Cake pops met kleurrijke chocolade (12 s...
Cake pops met kleurrijke chocolade en lo...
Glutenvrije Cake-Pops met kokos rasp (12...
NIEUW!
Cakepop ijsjes met gekleurde chocolade (...
NIEUW!
''I Love Mum'' Cake Pops
NIEUW!
"I Love Dad" Cake Pops
Logocake-pops met vanille & chocolade (1...
€ 29,90 *
Naar de Cake popsNaar de Cake pops
Momenteel uitverkocht
Cake pops met hazelnoot en kokos (Vanaf...
Hazelnoot & Kokos Cake pops met logo (12...

Cake pops voor de verjaardag of een bruiloft

Onze cakepops– ook taartenlollies of gewoon kleine taartjes op een stokje – kun je nu online bestellen in onze shop. De cakepops zijn erin verschillende varianten die geschikt zijn voor elke gelegenheid. Maakt niet uit of het een verjaardag, kerstfeest, halloweenfeest, bedrijfsfeest of gewoon als klein cadeautje is, onze cake-pops zullen je vrienden en bekenden zeker leuk vinden! Deze trend is net eerst populair geworden. Cakepops werden tussen 2009 en 2011 steeds bekender en werden over de hele wereld bekend. Op dit moment worden de cakepops ook steeds bekender onder de mensen in Nederland.

Wij produceren alles met veel liefde in ons bedrijf in Keulen en hebben onze recepten al veel verbeterd. Wij spannen ons altijd in om nog meer en buitengewoonlijke smaken te creeren. Onze kleine taartenlollies zijn altijd prachtig versierd en passen bij veel gelegenheden. De cakepops zijn met de fijnste belgische chocoalde van Callebaut gemaakt. Of het nu met witte of bruine chocolade of met hageslag gemaakt is deze cakepops smaken gewoon overheerlijk! Ook zal je versteld staan van de heerlijke vulling.

Hier kan je lekkere en mooie cakepops bestellen! Upload uw embleem of logo en wij drucken het op fondant en plaatsen het op uw cakepop! Als cadeau of give away zijn ze voor iedere gelegenheid de eyecatcher! Voor je creatieve geest zijn er geen grenzen. Wij kunnen iedere afbeelding op uw gebak laten maken.

Als de cakepops nog niet genoeg zijn voor je feest of evenement dan kan je ook bij onze andere producten kijken! We kunnen jullie de lekkere macarons aanbieden die perfect zijn voor bij de koffie. Natuurlijk hebben we nog andere lekkernijen, maar de keuze ligt bij jou!

Let op: om een optimale afdrukkwaliteit te bereiken, kun je beter geen foto´s uitkiezen met een te drukke of gedetailleerde achtergrond. De foto kan dan wazig worden door het kleine formaat.

Cake-Pop houder uit de verpakking halen
So stellst du einen Cake-Pop Stand aus der Verpackung her