Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Pia Lilenthal

Er hangt een vleugje vintage in de lucht! Pia Lilenthal slaagt er echt in om elke foto en elk thema grafisch te implementeren met haar heel bijzondere en unieke kunst. Al de thema’s en foto’s ademen een gevoel van vintage uit.

Pia Lilenthal is 25 jaar geleden begonnen als kunstenaar. Gedurende deze tijd ontwikkelde ze ook haar eigen stijl, die je nu kunt bewonderen op onze Pia Lilenthal-taarten. Voor de implementatie van haar ideeën gebruikt Pia Lilenthal vooral aquarel. Dit en de onopvallende kleuring van haar foto’s creëren de speciale vintage look die de meeste van haar creaties hebben. Trouwens: Pia Lilenthal is een echt uitzonderlijk talent. Vanwege haar 25-jarige carrière heeft de Zweedse kunstenares niet eens een tekenschool of kunstles gevolgd. Ze heeft al haar vaardigheden verworven, zodat haar foto's zich onderscheiden van de massa van grote kunst en geen vaste regels volgen. Hetzelfde gold voor onze taarten. Omdat de foto’s van Pia Lilenthal simpelweg het juiste oppervlak vereisen. Daarom hebben we haar natuurlijk onze verschillende taartvormen gegeven om uit te kiezen. Dit is ook te zien in deze categorie, want hier vind je zowel rechthoekige als ronde taarten in verschillende kleuren en designs. Om voor elk feest het juiste te hebben, hoe groot ook, kun je de taarten ook in verschillende maten en zelfs op meerdere niveaus bestellen.

Natuurlijk heeft Pia Lilenthal de afgelopen 25 jaar niet alleen aan deze meesterlijke taartontwerpen voor onze Pia Lilenthal-taarten gewerkt, maar ook talloze boekomslagen voor u ontworpen. Maar haar talent stopte niet bij de illustratie binnenin. Omdat de kunstenaar ook verschillende boeken voor je heeft verfraaid. Bovendien vloeiden er enkele krantenillustraties en reclamecampagnes uit haar pen. Dus je ziet, we kiezen alleen de beste artiesten voor jou om je unieke taartmeesterwerken te presenteren. Omdat we natuurlijk weten dat voor het verjaardagsfeestje, bevestiging, jubileum of andere belangrijke feesten en gelegenheden alleen het beste goed genoeg is om aan vrienden en familie te worden geserveerd.

Sommige Pia Lilenthal-kerstthema’s zijn ook in deze categorie terechtgekomen. Er is echt iets voor elke gelegenheid. Het maakt niet uit of Rudolph met de rode neus of een Kerst-eland met ballonnen in het gewei, iedereen wil het met je vieren. We hebben ook een Pia Lilenthal-voorbeeldtaart voor je ontwikkeld, voor de liefhebbers van iets eenvoudigers. Maar het gaat natuurlijk niet alleen om het liefdesfestival, verjaardagen en tuinfeesten zijn een perfecte gelegenheid voor een van onze taarten. Geschikt voor het warme seizoen hebben wij ook een aantal zomerse, kleurrijke en vrolijke taarten in ons assortiment voor je. We weten niet wat Pia Lilenthal's inspiratie voor haar flamingo of Hello Sunshine-thema was, maar we zijn ervan overtuigd dat alleen een mooie, warme zomerdag, wanneer de kunstenaar in de tuin zat te luisteren naar de vogels en naar de vlinders keek, als inspiratie heeft gediend voor dergelijke kunstwerken. Pia heeft ook een extra taartontwerp ontworpen voor haar verjaardag, dat barst van de charme met zijn roodachtige kleur, lachende gezichten en muziek. Natuurlijk mogen verjaardagswensen uit het hart niet ontbreken op een verjaardagstaart. Deze taarten zijn ook geweldig voor liefhebbers van de Zweedse manier van leven. Want één ding is duidelijk: Pia Lilenthal straalt met haar taarten een unieke levenshouding uit!

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Flamingo taart van Pia Lilenthal
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart
    Happy Birthday taart van Pia Lilenthal
    € 42,90 *
    Naar taartNaar taart
    Kersttaart met eland van Pia Lilenthal
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart
    Kickin Girl van Pia Lilenthal
    € 32,90 *
    Naar taartNaar taart
    Motieftaart van Pia Lilenthal
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart
    Olifantentaart van Pia Lilenthal
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart
    Rudolph Kerstmistaart van Pia Lilenthal
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart
    Sunshine taart van Pia Lilenthal
    € 42,90 *
    Naar taartNaar taart
    Vintagetaart van Pia Lilenthal
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart
    We Paint The World van Pia Lilenthal
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart

    Pia Lilenthal - bestel kunst op je taart!

    Meer dan 25 jaar werkt Pia Lilenthal al in de reclame-industrie en heeft in die tijd heel veel publicaties ontworpen - van advertenties en brochures tot biografieën en kranten. Vandaag is zij vooral een kunstenaar en illustrator! Haar kunst is te zien in tijdschriften, op kussens, ansichtkaarten en andere kunstwerken. Pia werkt met een bijzondere mengtechniek, waarbij zeefdruk en spuitverf centraal staat. Door het toevoegen van aquarel krijgen de motieven hun eigen karakter. Pia houdt van onverwachte kleurcombinaties, teksten en cijfers.