Skip to Store Area:

Menu Overzicht

FAQ


Klik op de juiste vraag en het antwoord verschijnt :)


Fototaarten, themataarten en foto editor

Wat is het verschil tussen een foto-taart en en thema-taart?
Bij fototaarten heb je zelf de mogelijkheid een foto (of logo) uit te kiezen en up te loaden. Deze wordt dan op de taart gedrukt. Bij een themataart kan je kiezen uit een van onze taarten. Daar hebben wij al gezorgd dat de taart er perfect uitziet. Hier kan je dus heel eenvoudig de taart uitkiezen die het beste bij jouw feestje past.

Hoe ziet het eruit als ik een tekst onder een motieftaart invoeg?
Een gepersonaliseerd onderschrift is aangepast aan het ontwerp van de cake, dus het varieert van product tot product. Het resultaat kan verschillend zijn, afhankelijk van de grootte en de lengte van de tekst. Voorbeelden van productfoto's zijn te vinden onder de desbetreffende producten. Ons team zorgt altijd voor een harmonieus eindresultaat!

Hoe verstuur ik mijn foto naar jullie?
Nadat je een maat van een fototaart hebt gekozen ga je naar ‘verder‘ en dan verschijnt onze foto-editor. Met behulp van deze editor kan je heel gemakkelijk jouw foto uploaden en zo aanpassen dat je precies krijgt wat jij op de taart wilt hebben. Het beste een foto met een goede kwaliteit. Meer informatie vind je hier

Wat moet ik weten over mijn afbeelding op het gebied van beeldkwaliteit/ bestandsformaat/ beeldformaat
Stuur ons uw foto als een JPG, GIF of PNG-bestand. Upload uw foto altijd in de hoogste resolutie. Een optimaal resultaat wordt verkregen met een resolutie van 300 dpi. We kunnen kleine beelden zelf groter maken, maar daardoor vermindert de kwaliteit van het afdrukken. Meer informatie is hier te vinden

Het uploaden van mijn foto werkte niet. Wat kan ik nu doen?
Sommige stappen van de foto editor kunnen enkele seconden duren. Wacht daarom eerst rustig af voordat je de foto editor afsluit. Als het uploaden na meerdere pogingen nog steeds niet gelukt is, maak dan eerst een bestelling zonder foto. Dan krijg je een bevestiging per mail. Stuur ons jouw bestelnummer en foto op in een email, en dan kunnen wij je hier verder helpen. Stuur jouw email naar service@jeeigentaart.nl


Bestelproces

Kost een tekst op mijn taart extra?
Nee, een tekst op jouw taart toevoegen doen we gewoon gratis!

Voor hoeveel personen zijn de taarten?
Onze taarten zijn verkrijgbaar in zes verschillende maten. De ronde taarten zijn 18 cm (maat S: 6 porties), 26 cm (M: 12 porties) en 36 cm (L: 25 porties) in diameter. De rechthoekige taarten zijn verkrijgbaar in maten van 20x14 cm (S: 6 porties), 25x17 cm (M: 10 porties) en 39x27 cm (L: 30 porties).

Hoe lang van te voren moet ik bestellen?
Als je voor 15:00 bestelt, dan kunnen wij met DHL-Express nog de volgende dag leveren. Als je met normale UPS wilt bestellen, dan kan je het beste ongeveer 2 of 3 dagen van te voren bestellen. Wij leveren niet in het weekend. Onze taarten zijn 7 dagen houdbaar, dus als je een feestje hebt in het weekend kan je nog bestellen voor vrijdag. 

Ik heb mijn thema niet gevonden tussen jullie themataarten, wat kan ik nu nog doen?
Probeer het eens met onze zoekfunctie (rechtsboven op deze pagina). Daar kun je de termen die u zoekt intypen en de bijpassende taarten worden getoond. Als de zoekfunctie ook geen resultaten geeft, kan je zelf de gewenste afbeelding zoeken op het internet en deze uploaden bij onze fototaarten. Als alternatief kan je ook altijd een mailtje sturen aan service@jeeigentaart.nl. Dan kunnen wij je misschien ook nog verder helpen.

Hoe kan ik zien of mijn bestelling gelukt is?
Na uw bestelling ontvang je een bevestiging per email. Hier staan alle gegevens van uw bestelling. Lees alle details goed door, zoals bijvoorbeeld het afleveradres, als je een fout vindt, kan je ons altijd een mailtje sturen. Wij helpen je altijd graag verder.

Ik heb geen bevestiging gekregen van mijn bestelling. Wat moet ik nu doen?
Normaal gesproken krijg je direct na uw bestelling een orderbevestiging per e-mail. Als je geen bevestiging in je mailbox kunt vinden, controleer dan je spam-map. In uitzonderlijke gevallen kan het gebeuren dat de e-mail in de spam-map komt. Als je ook daar geen bevestiging kunt vinden, dan kan je het beste contact opnemen met onze klantenservice.


Houdbaarheid, opslag en ingrediënten

Hoe lang zijn de taarten houdbaar?
Onze taarten worden dagelijk vers gemaakt door onze banketbakkers. Deze worden dan ook nog de zelfde dag verstuurd. Als de taart bij jou thuis aankomt is hij nog ongeveer 7 dagen houdbaar.

Hoe zal ik de taart opslaan?
Je kan jouw taart het beste niet in de koelkast doen. Onze taarten zijn het beste op kamertemperatuur. Op kamertemperatuur blijven de kleuren het mooiste. Dit is voor de ingredienten ook geen probleem.

Welke ingrediënten worden gebruikt in de productie van mijn taart?
Bij het maken van onze taarten gebruiken we alleen goed uitgekozen producten. Alle ingredienten kan je hier vinden

Hebben jullie ook gluten vrije taarten?
Ja die hebben wij ook! Als je een taart hebt uitgekozen die je mooi vindt, kan je bij het kiezen van de smaak de optie ‘vanille framboos glutenvrij’ kiezen. Onze gluten vrije taarten hebben we alleen in de smaak vanille met framboosvulling.

Heb je ook lactosevrije taarten?
Nee, lactosevrije taarten hebben we helaas niet.

Is er speciale informatie voor mensen met alergiëen?
Ja, pas op dat alles wat wij verkopen sporen kan hebben van noten, silfaat en melkproducten.


Versturen

Welke verzendmethoden zijn er beschikbaar?
Wij versturen alles met de verzendmethode UPS Pakket, dit kost €4,90. Voor 15:00 bestelt, morgen in huis!

Is het mogelijk mijn taart zelf op te halen?
Nee, helaas is het niet mogelijk zelf je taart op te halen. Onze bakkerij is in Keulen, Duitsland. Maar ben je toevallig in de buurt, dan kan je natuurlijk altijd langs komen.

Wat kosten de verzendmethoden?
Wij versturen al de bestellingen op met UPS pakket, dit kost €4,90. Hiervoor geldt: voor 15:00 besteld, de volgende dag in huis.

Wanneer wordt mijn taart geleverd?
Tijdens het bestellen van jouw taart kan je een datum kiezen waarop je de taart graag wilt hebben. Kies het beste 1 dag voor het feestje uit als aflever datum. Dan weet je zeker dat de taart ook optijd aankomt!

Leveren jullie ook in het weekend?
Nee, helaas kunnen wij niet in het weekend leveren. Maar omdat onze taarten 7 dagen houdbaar zijn kan je ook al voor vrijdag bestellen als het feestje pas op zondag is.

Kan ik mijn pakketje zoeken met een tracking nummer?
Ja, als je bestelling wordt verzonden dan krijg je een email met jouw tracking nummer. Daarmee kan je op de website van DHL of UPS kijken waar jouw pakketje zich bevind.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben als de postbode langs komt?
Wanneer je niet thuis bent op het moment dat jouw pakketje wordt geleverd, dan brengt de postbode jouw pakket meestal naar de buren, waar jij het dan kan ophalen. Als dat niet mogelijk is, neemt de postbode het pakketje weer mee en laat een briefje achter. Hier op staat of je de taart dan kan ophalen bij een ophaalpunt of dat hij het de volgende dag nog eens probeert.


Betaling

Welke betaal opties zijn er?
Bij ons kan je betalen met je carditcard, iDeal, PayPal, of per rekening. Per rekening betalen gaat bij ons via Klarna. Meer informatie vind je hier


Overige vragen

Waarom kan ik geen glutenvrije taart bestellen?
Helaas moeten wij voor een korte periode onze glutenvrije taarten pauzeren. Vanwege de huidig beperkte ruimte hebben we niet meer de capactiteit om de glutenvrije taarten te produceren. Zodra wij naar de nieuwe locatie verhuisd zijn, zullen we weer starten met de glutenvrije productie en beter als ooit! Totdan bieden wij echter nog altijd kleine glutenvrije opties in ons assortiment :)Zijn je vragen nog niet beantwoord? Dan ben je erg welkom om contact op te nemen met onze klantenservice. We vinden het leuk wat van je te horen! :)