Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Cars Taarten

Cars taarten

Elke autorace begint bij de start! Welkom op onze snelle Cars-pagina, waar we onze selectie aan taarten van onze Pixar-sterren voorstellen. Als je een grote Cars-fan bent en ook van taarten houdt, dan ben je hier aan het juiste adres. De grote populariteit van Lightning McQueen en zijn vrienden heeft ervoor gezorgd dat we in creativiteit zijn uitgebarsten. Dus onze meester-banketbakkers zijn aan de slag gegaan en hebben een verscheidenheid aan asfalt taarten gecreëerd waarop onze autohelden hun banden kunnen laten branden. Het maakt niet uit welke van onze taarten met Cars-figuren je hier kiest, het zal zeker de aandacht van alle kinderen trekken. Daarbij is een autorace voor alle verjaardagsgasten niet uitgesloten.

We hebben onze meest klassieke taarten met Cars-personages in drie varianten: één-, twee- en driedelig. Zo hebben we voor elk feest, klein of groot, de juiste maat. Onze kleinste race circuit taart is opgedragen aan onze hoofdrolspeler Lightning McQueen. Deze is ideaal voor kleinere feesten en om 10 hongerige raceliefhebbers te voeden. Ondanks zijn kleine afmetingen van 25 x 17 cm is deze taart een lust voor het oog op elke verjaardag tafel.

De medium versie is onze tweedelige race circuit taart. Groot genoeg om nog twee personages uit de Cars-serie te plaatsen. Hier wordt Lightning McQueen vergezeld door zijn vriend Mater en zijn rivaal Cruz Ramirez. Je bepaalt zelf hoe je jouw figuren op jouw taart plaatst. We dachten dat twee rivalen één verdieping zouden moeten duelleren ;-) Deze tweedelige race circuit taart met twee verdiepingen is ideaal voor feesten voor maximaal 18 personen. Deze zijn verdeeld in de onderste ring (26 cm in diameter) en in de bovenste ring (26 cm in diameter).

Onze grootste variant van de auto race circuit taart is driedelig en biedt genoeg ruimte voor alle drie de personages om zijn rondjes te rijden. Zo staan de concurrenten Lightning McQueen en Cruz Ramirez elkaar dus niet in de weg. Deze imposante taart, die alles op je verjaardag tafel in de schaduw zet, biedt 43 porties voor jouw gasten. De onderste verdieping heeft een diameter van 36 cm, terwijl de middelste 26 cm is. Bovenop is de derde verdiepingen met een diameter van 18 cm.

We bieden de Cars taarten ook aan in de vorm van cijfer-taarten. Deze zijn verkrijgbaar in de nummers 3 tot en met 6. De cijfer-taart nummer 3 , 4 en 6 zijn geschikt voor maximaal 14 personen, terwijl nummer 5 goed is voor 16 personen.

Zoals bij veel van onze taarten, heb je ook bij de race circuit taarten de mogelijkheid om jouw persoonlijke boodschap te sturen. We gebruiken hetzelfde printproces om jouw taart de gewenste tekst te geven. Zo maak je jouw persoonlijke taart. Mocht er onvoldoende ruimte zijn voor jouw tekst op de kaart, dan bieden we je een extra service aan. Voor elke taart heb je de mogelijkheid om onze individueel bedrukte jeeigentaart.nl wenskaart te versturen. Je hebt dus de keuze om grotere boodschappen op je wenskaart te laten printen. Nog exclusiever? Laat ons jouw boodschap met veel liefde en met de hand op de kaart schrijven.

Bestel nu jouw exclusieve Cars taart!

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Cars - Lightning McQueen op race circuit ...
    € 44,90 *
    Naar taartNaar taart
    Cars 2 - Lightning McQueen, Cruz Ramirez en...
    € 79,90 *
    Naar taartNaar taart
    Cars 3 - Lightning McQueen, Cruz Ramirez en...
    € 149,00 *
    Naar taartNaar taart
    Partyset Cars - incl. taart
    Cars Cijfer-Taart Nr. 3
    € 74,90 *
    Naar taartNaar taart
    Cars Cijfer-Taart Nr. 4
    € 74,90 *
    Naar taartNaar taart
    Cars Cijfer-Taart Nr. 5
    € 74,90 *
    Naar taartNaar taart
    Cars Cijfer-Taart Nr. 6
    € 74,90 *
    Naar taartNaar taart
    Cars taarten fontein
    € 4,99 *
    Naar de taartendecoratieNaar de taartendecoratie
    Momenteel uitverkocht

    Cars-Taarten online bestellen

    Op uw plaatsen! Klaar! Go! Er is nauwelijks een onderwerp aantrekkelijker en veelzijdiger dan Disney Pixar's Cars! Lightning McQueen en zijn vrienden Francesco Bernoulli, Matar & Co. maken de racetracks van deze wereld onzeker en rijden met hun brandende motoren naar de overwinning! Hier vindt u de Auto-helden in actie op onze heerlijke taarten. Wij bieden u een breed scala aan modellen en varianten, zodat het juiste model beschikbaar is voor elke racechauffeur! Van getaltaarten naar klassieke, vier verdiepings, verjaardagtaarten! Lightning McQueen en vele van zijn vrienden worden geleverd als een kleine figuur of snoepkaars! Bestel uw persoonlijke Race-autotaart versier het met uw eigen sms-bericht. Daarnaast heb je de kans om met het Lightning McQueenkaarsje of Cars taartfontijn een geweldig geheel te maken, dat elke kleine carsfan gelukkig maakt. Alles wordt geleverd; kaarsen en taarten– We kunnen niet genoeg krijgen van Disney Pixar's Cars! En we zijn er zeker van dat de kleine racers onder u niet anders zullen zijn! Klik nu en vier je feestje met Lightning McQueen en zijn vrienden van Cars! .


    Plastic figuur hierboven:
    Bullyland®
    © Disney/Pixar
    Aanbevolen leeftijd: 3 + jaar