Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Liefde

Liefdestaart online bestellen

Het gevoel verliefd te zijn is gewoon ongelooflijk mooi. Hartkloppingen, vlinders in je buik en opeens lijkt de wereld roze te zijn. Zo zouden velen het gevoel van liefde beschrijven. Maar zo eenvoudig is het natuurlijk niet, en dat weten we allemaal. Het correct uiten van liefde kan ongelooflijk moeilijk zijn. Je kunt het gewoon niet onder woorden brengen. En om iemand te vertellen dat je van hem houdt, zijn de simpele woorden 'ik hou van jou' vaak niet genoeg. De beste manier om iemand te laten zien hoeveel je van hem of haar houdt, is hem door middel van verschillende acties keer op keer te laten zien. Op deze manier blijft liefde gedurende een langere periode behouden en wordt de partner herhaaldelijk bevestigd dat de vonk nog niet is uitgegaan. Zo nu en dan moet je nadenken over iets groters, hoe je de ander gelukkig kunt maken. Het maakt niet uit of het bloemen, een kaart of chocolade is. Elke aandacht brengt jou en je geliefde een beetje dichterbij. Wij, jouw team van jeeigentaart, hebben natuurlijk ook veel nagedacht over hoe jij jouw geliefde kunt verrassen. En wij geloven dat de beste manier om dit te doen is met een van onze liefdestaarten! Omdat je, in tegenstelling tot een kaart of bloemen, gewoon een liefdestaart kunt delen. En het ziet er ook ongelooflijk fantastisch uit! Een echte eetbare eyecatcher! Een tedere liefdestaart is het meest geschikt voor sensuele momenten voor twee. Geniet samen van de liefdestaart als toetje. Het beste op de bank of in bed, misschien kijk je gewoon naar een romantische liefdesfilm en heb je gewoon een leuke avond samen. Deze herinnering zal niet snel uit je hoofd gaan. Je hebt zulke momenten niet alleen verdiend op Valentijnsdag. Zelfs als je elkaar lange tijd niet hebt gezien, na een beetje ruzie of een tijdje, hebben koppels zulke heel speciale momenten nodig. Onze taarten zijn echter niet alleen perfect voor koppels. Omdat we zelfs in de vriendenkring of in de familie mensen hebben waar we gewoon niet zonder willen. En ook voor deze mensen zijn onze liefdestaarten ideaal. U kunt uw liefdestaart natuurlijk persoonlijk overhandigen nadat u overgegaan bent op bestellen, of u kunt hem rechtstreeks naar uw geliefde sturen. Omdat het ontvangen van een mysterieus geschenk om erachter te komen dat het een liefdestaart van jou is, mogelijk met een liefdesboodschap, je hart gewoon sneller doet kloppen bij de gedachte.

De heerlijke love taarten alleen zijn niet genoeg voor jou? Bekijk dan zeker onze taartendecoratie. . Omdat we je eindeloze mogelijkheden bieden om je liefdestaart precies zo te ontwerpen als je altijd al had gedacht. Een zoete figuur-kaars of een cijfer-kaars voor je verjaardag zal je taart opfleuren. Zeker als de verjaardag echt uniek moet zijn, mag een party set voor kinderen niet ontbreken! Maar ook voor andere gelegenheden bieden wij u volop mogelijkheden. Kijk eens naar onze eetbare suiker- en marsepeindecoratie of de chocoladedecoratie . Wat je ook zoekt, je vindt het zeker bij ons!

Om je taart een beetje meer te personaliseren, kun je een liefdeswoord aan de taart toevoegen! Onze liefdestaarten zijn gemaakt volgens het beste recept voor de liefde gemaakt. Dus kies nu jouw favoriete liefdestaart en ga over op bestellen.
Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Ik hou van jou aquakleur hartentaart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Fototaart in hartvorm
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart
    Uli Stein, Face-Cake
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart
    Liefdesboodschap taart in hartvorm
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart
    Sachertaart met hartvorm
    € 21,90 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Fototaart in hartvorm, L
    € 74,90 *
    Naar taartNaar taart
    Deluxtaart in hartvorm, rood
    € 49,90 *
    Naar taartNaar taart
    Deluxetaart in hartvorm, zwart wit
    € 47,90 *
    Naar taartNaar taart
    Cake-Pops "Love & Be Mine" (12 stuks)
    Chubby Unicorn taart in hartvorm
    € 47,90 *
    Naar taartNaar taart

    Liefdestaart online bestellen

    Wanneer je even geen zin hebt om langs de bloemist te gaan, je woorden niet genoeg vindt of wanneer je gewoon geen inspiratie meer hebt of wanneer je zelf ook gewoon een beetje zin hebt in een taart, dan kan je nu bij ons taarten omtrent het thema 'Liefde' bestellen! We hebben een ruim aanbod aan verschillende Liefdestaaten, cupcakes en zelf cakepops! Ook wanneer je op zoek bent naar een leuk valentijnscadeau voor jouw geliefde waar je hem of haar mee wilt vertellen hoe veel je van haar/hem houdt, dan ben je hier wederom aan het juiste adres! Alles wat met valentijn en taarten te maken heeft kan je hier vinden, denk dan bijvoorbeeld aan de valentijn cakepops or cupcakes. Verras je geliefde met een heerlijke taart, cupcakes of een andere liefdevolle traktatie. Met een van onze ontwerpen scoor je zeker een hit! De hart taart is ook ideaal als een Valentijnsdag taart. Je kunt je persoonlijke boodschap gewoon op de taart schrijven!