Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Figuurkaarsen

Figuurkaarsen online bestellen!


Mickey Mouse kaars
Minnie Mouse kaars
Taartenkaars, Happy Birthday Goud
Taartenkaars, Happy Birthday Gekleurd
€ 4,50 *
Naar de taartendecoratieNaar de taartendecoratie
Momenteel uitverkocht
Taartenkaars, Happy Birthday Pink
Miraculous-taartenkaars
€ 4,50 *
Naar taartNaar taart
Pyjamahelden-taartenkaars
€ 4,50 *
Naar taartNaar taart
Superwings taartenkaars Jett
Taartkaars, Make a Wish Gold
Taartenkaars, Make a wish roze

Figuurkaarsen online bestellen!

In deze categorie vind je figuurkaarsen om je eigen taart te versieren, of als extraatje voor een van onze taarten. De figuurkaarsen zijn de perfecte finishing touch voor je taart! Om de harten van grote en kleine taartenliefhebbers harder te laten kloppen hebben we zo veel mogelijk verschillende figuren opgenomen in deze categorie. We bieden Disney kaarsen, Marvel of DC United kaarsen, Mattel kaarsen, Paw Patrol kaarsen en nog vele andere figuurkaarsen. Wil jij een taart compleet maken met een tekst? Dan hebben wij ook de kaarsen 'Happy Birthday' en 'Make a Wish', beide in verschillende kleuren beschikbaar! Op deze manier bevat onze taartkaarsen categorie voor iedereen wel iets! Laat je fantasie de vrije loop en versier je taart!

Disney kaarsen

Met de vele figuren van Disney die de laatste jaren ontwikkeld zijn is iedereen wel bekend. De populaire Disneyworld figuren zijn een groot deel van ons assortiment. Bekijk bijvoorbeeld onze mooie Micky Mouse kaars, bij vele van onze motieftaarten is nog plek vrij voor deze Disney ster! Natuurlijk hebben wij ook zijn evenbekende vriendin, Minnie Mouse. Ook Minnie Mouse kan perfect gecombineerd worden met één van onze vele motieftaarten. Ben jij eerder een grote fan van Winnie de Poeh, Konijn of Tijgertje? Maak je dan geen zorgen, deze kaarsen bieden wij ook. Winnie de Poeh heeft ook over de vele jaren van bestaan vele kinderharten gestolen en is een echte must voor op jouw taart. Ook Cars heeft bij ons een pit-stop gemaakt, speciaal om jouw verjaardag te vieren. Cars kan niet wachten tot hij eindelijk vol gas mag geven op jouw taart.
Ook de Disney prinsessen zijn erg belangrijk in ons assortiment. Elk meisje droomt ervan om prinses te zijn, en hoe kan deze droom beter uitkomen dan met onze Disney prinseskaarsen! Creër een echt prinsessenfeest met deze Disney Prinsessenkaarsen! De Disney kaarsen gaan door vele generaties van prinsessen heen, zo hebben we Assepoester, die voor het eerst op het grote scherm verscheen in de laatste 50 jaar van de vorige eeuw. Sindsdien heeft ze vele generaties Disney-liefhebbers enthousiast gemaakt. Wel kunnen wij garanderen dat in dit geval Assepoester na middernacht er nog zal zijn! Ook onze in 2013 verschenen Anna & Elsa, uit de film 'Frozen', zitten in ons assortiment! Niet alleen in de film zijn deze twee onscheidbaar, ook bij onze kaarsen komen ze in duo. Maar niet alleen Anna & Elsa van de film 'Frozen' bieden wij aan, natuurlijk is de trouwe vriend Olaf ook in de vorm van een taartkaars beschikbaar. De lieve en grappige Olaf is niet te weerstaan, voor ons ook niet, daarom is hij ook deel van ons assortiment. Sneeuwwitje hebben wij ook vroegtijdig meegenomen in ons assortiment, deze populaire Disney prinses mag natuurlijk niet missen. Ze is er helemaal klaar voor om op jouw verjaardagstaart te staan! Nu we het toch over slapende prinsessen hebben, mogen we de geliefde figuurkaars van Doornroosje niet vergeten. Net wakker geworden van een 100 jaar durige slaap is Doornroosje vol energie en vreugde voor jouw feest! Ben jij nou niet tevreden met maar één prinses op jouw taart? Dan hebben wij ook nog ons trio bestaand uit Rapunzel, Doornroosje en Ariel!

Marvel- of DC United kaarsen

Je hebt vast al veel van onze motieftaarten met de Marvel helden voorbij zien komen. Daarom hebben wij nu ook voor jou bijpassende kaarsen gecreërd Niet alleen Marvel helden zijn als kaarsen beschikbaar, maar ook DC United kaarsen. Daardoor kun je wanneer je al een motieftaart van één van onze helden hebt, ook nog de bijpassende kaars bestellen. Voor een super taart heb je natuurlijk ook een super kaars nodig.

Mattel kaarsen

De speelgoedfabrikant Mattel heeft gedurende vele decennia een grote selectie speelfiguren ontworpen. De bekendste speelpop was en is: Barbie. Een pop die niet alleen aanwezig was in generaties van speelkamers, maar nu ook beschikbaar is als een gloeiende kaars voor op jouw verjaardagstaart. In 2010 is Monster High uitgebracht. De poppen zijn gebasseerd op de beroemde monsters. Passend bij onze motieftaart voor Monster High, bieden wij jou ook de bijbehorende kaarsen in blauw en paars.

Paw Patrol kaarsen

Chase en Marshall uit Paw Patrol zijn er nu ook voor op jouw taart! Samen met hun team redden ze de stad 'Adventure Bay' van vele gevaren. Op dit moment heb jij een verjaardagstaart, die nog in hoge nood van een echte Paw Patrol kaars is. En wanneer deze twee helden nog niet genoeg zijn, kun je ook nog een super mooie Skye kaars erbij nemen!

Andere serie figuren

Ook sterren uit andere series hebben wij uitgezocht voor onze figuurkaarsen. De zeer geliefde serie Spongebob konden wij natuurlijk niet vergeten. Ook onze Pyjamahelden van 'PJ Masks' hebben wij in ons assortiment verwerkt. Ladybug, één van onze helden uit de serie Miraculous, is ook beschikbaar. Net als het kleine vliegtuig uit 'Superwings' , welke elk moment een landing kan maken op jouw taart.

Overige kaarsen

Ga jij voor elegantie en zijn figuurkaarsen net iets te jong voor jou? Wij bieden ook super leuke Happy Birthday en Make a Wish kaarsen! Deze kaarsen zijn als de kers op de taart en vullen jouw taart perfect aan. De Happy Birthday kaars is beschikbaar in de kleuren: goud, roze en regenboog, en de Make a Wish kaarsen in de kleuren: paars en goud! Laat jouw taart nog meer stralen, en maak het feest een absoluut hoogtepunt!

Decoratie-kaarsen Set

Wij bieden niet alleen een grote keuze aan figuurkaarsen, maar ook motiefkaarsen om bij jouw taart de kers op de taart te leggen. Bestel voor jouw dierentaart een bijpassende set met wilde dieren, die we samengevoegd hebben. Ook voor de piratenliefhebbers onder ons hebben wij een kleine selectie gemaakt. Perfect passend bij onze vele motieftaarten, waar gemakkelijk een piraat op past. Voor degene, die wat meer interesse in sporten hebben, hebben we de speelballen van de twee wereldwijd meest geliefde sporten. Beschikbaar als set van 6 stuks in ons assortiment. Voor de voetbal fans, die gekozen hebben voor een voetbaltaart, hebben wij ook bijpassende voetbal kaarsen! Maar we hebben niet alleen aan voetbal gedacht, ook voor basketbal fans hebben wij kaarsen in ons assortiment. Deze basketbal kaarsen passend ideaal bij de basketbal-motieftaarten!

Decoratie

We bieden niet alleen kaarsen. Om aan jouw taart nog de finishing touch te geven, hebben wij bijpassende decoratie artikelen! Klik eenvoudig in onze webshop op de optie Decoratie. Hier vind je een grote selectie aan eetbare figuren en overige decoratie. Voor degene die zich niet aangesproken voelen door de decoratie van onze webshop, of niets geschikt vinden. Voor diegene, die zelf liever ontwerpen en creëren, hebben wij ook marsepein en fondant in 200g en 250g in ons assortiment. Ook de passende taartgereedschappen bieden wij aan. Met ons, in verschillende kleuren beschikbare, marsepein kun je jouw foto-taart verder versieren. Lijkt het jou leuk om zelf je taart verder te versieren, maar heb je geen inspiratie? Ga dan naar onze Instagram account @jeeigentaart en bekijk onze inspirerende foto's! Of ga naar ons YouTube kanaal en bekijk onze tutorials, om te zien hoe het moet. Met deze videos hopen wij jou te helpen, om jouw taart nog specialer te maken. Op die manier is de taart op jouw volgende feest een echte blikvanger!

Verpakking

Door de speciaal aan onze taarten aangepaste verpakkingen, komen de taarten gegarandeerd veilig aan. Jouw taart komt op een goude bodem en wordt zo verpakt, dat de maten de veiligheid en kwaliteit garanderen. De taart zit in de verpakking omwikkeld met roze sierpapier, wat de verpakking nog een extra touch geeft. De kaarsen zitten verpakt met de taart in de verpakking.

Verzending

De verzending van onze kaarsen wordt uitgevoerd door DHL of UPS. We bieden verschillende mogelijkheden om jouw kaarsen thuis te laten bezorgen. UPS Pakket voor €4,90 is de gunstige optie, die wij bieden. Hiermee wordt jouw taart op de gewenste dag geleverd. DHL Express voor €14,90 is de andere optie, die leveren ook op de door jouw gewenste dag. Op de door jouw gewenste leverdag verkrijg je een tracking code, waarmee je kunt kijken hoe laat de taart ongeveer geleverd wordt. Heb je een persoonlijk verzoek over de levering, dat het bijvoorbeeld bij de buren geleverd moet worden? Wij kunnen alleen DHL of UPS bellen voor toelichtingen, in deze gevallen kun je het beste zelf contact opnemen met DHL of UPS, vanwege vertrouwelijke informatie.