Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Cijferkaarsen

Taart kaarsen met cijfer

Magische taartdecoratie die je naar eigen smaak op je taart kunt plaatsen. We willen je kennis laten maken met al onze cijferkaarsen in deze categorie, zodat je je taart nog mooier kunt presenteren. Het was voor de kinderen op school heel gemakkelijk om te leren tellen. Met leuke rijmpjes en liedjes leren de kinderen in de eerste schooldagen tot tien tellen. Ouders onthouden ook snel kinderliedjes, want die worden de hele dag thuis gezongen. Cijfers zijn een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Zo ontwikkelt iedereen na verloop van tijd een voorkeur voor één of meerdere speciale cijfers en kan snel zijn eigen favoriete cijfer noemen. Eén cijfer wordt echter vooral vaak vergeten bij het leren en herhalen. Dat is nul. Om dit nummer te eren, hebben we het natuurlijk ook in onze categorie kleurrijke en speciale taart kaarsen. Je moet al lang weten waar het op neerkomt als je nul in deze categorie opneemt. Correct! Je kunt elk nummer samenstellen en je favoriete cijfer maken uit onze kleurrijke cijferkaarsen!

Onze cijfertaart kaarsen zijn niet alleen geschikt om je favoriete cijfer te vieren, maar zijn ook perfect voor een mooie verjaardagstaart. Het maakt niet uit of het voor jezelf, je vrienden, je ouders, broers en zussen, partners of kinderen is. Met onze cijferkaarsen kun je elke leeftijd prachtig vertegenwoordigen en genieten met cadeautjes. Want wat is er mooier dan op zijn/haar verjaardag kaarsjes uit te blazen en iets voor het komende jaar te wensen? Want zoals het hoort voor een echte kaars, kunnen onze kaarsen natuurlijk ook branden en daar perfect voor zijn. Zet het jarige kind op de taart om ook dit jaar weer de traditionele traditie te beleven.

Maar natuurlijk zijn onze cijferkaarsen niet alleen ideaal voor je verjaardagsfeestje, ze kunnen ook perfect worden gebruikt voor elk soort jubileum. Jij en je geliefde zijn misschien al 10 jaar samen en willen deze dag vieren met een heerlijke taart. De taart kan alleen nog mooier worden als je hem verfraait met onze prachtige cijferkaarsen één en nul.
Afhankelijk van welke taart je kiest, hebben we verschillende geweldige kaarsontwerpen voor je. Onze elegante deluxe taarten passen bijzonder goed bij onze hoge kwaliteit gouden cijferkaarsen in een nobele, glinsterende goudtint. Als je onze kleurrijke en unieke verjaardagstaarten kiest, kun je de juiste gekleurde taart kaars met cijfer kiezen . Deze schijnen in alle kleuren van de regenboog om je feest nog kleurrijker en leuker te maken. Als je favoriete kleur groen is, is dit bijzonder goed, omdat onze groene cijferkaarsen indruk maken met hun groene frame en de kleurrijke stippeltjes in het midden, wachtend om van je taart een zee van licht te maken. Maar we mogen een cijferkaars niet vergeten. Speciaal voor de vrienden van de kleur roze onder jullie hebben we een Hello Kitty taart kaars waar je uit kunt kiezen. Natuurlijk wordt deze kaars vooral vaak weergegeven op onze Hello Kitty taarten . Maar ook met onze klassieke, effen taarten in wit of roze, past deze kaars bij haar zoete en schattige Kattenfiguur bijzonder goed.

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Gouden cijferkaars 1, ca.6 cm
    Gouden cijferkaars 2, ca.6 cm
    Gouden cijferkaars 3, ca.6 cm
    Gouden cijferkaars 4, ca.6 cm
    Gouden cijferkaars 5, ca.6 cm
    Gouden cijferkaars 6, ca.6 cm
    Gouden cijferkaars 7, ca.6 cm
    Gouden cijferkaars 8, ca.6 cm
    Gouden cijferkaars 9, ca.6 cm
    Gouden cijferkaars 0, ca.6 cm

    Taart kaarsen met cijfer online bestellen!

    Wat is een verjaardagsfeestje zonder een verjaardagstaart? Om jouw verjaardagstaart uniek te maken hebben wij een grote selectie van decoratie en daar hoort natuurlijk ook de traditionele cijferkaars bij. Elk verjaardagskind moet er visueel bewust van zijn van hoe oud hij/zij wordt en hoe speciaal deze verjaardag is. In deze categorie vind je een mooie selectie van cijferkaarsen. Bij ons vind je zeker de geschikte decoraties! Vergeet niet het cijfer van de kaars aan te geven, je kan kiezen uit de getallen 0-9. Bestel nu!