Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Taartkaarsen

Taart kaarsen online bestellen

Versier je taart met prachtige verjaardagskaarsen die bij je themafeest passen. Het maakt niet uit welk thema, voor jou hebben we superhelden, prinsessen, piraten, dieren, sport, kinderseries, bioscoopfilms of gevarieerde cijferkaarsen . We willen je betoveren met onze taartdecoratie en je taart of cake laten schitteren! Hier vind je kaarsen voor elke gelegenheid! Alle verjaardagskaarsen kunnen worden gecombineerd met onze themataarten , deluxe taarten en fototaarten . Verjaardagen zijn onvergetelijk en altijd iets speciaals, dus werd het een gewoonte om op deze speciale dag voor het jarige kind verjaardagstaarten met kaarsen te krijgen. Het verhaal achter de kaars gaat terug tot de 8e eeuw, toen de kaars de belangrijkste lichtbron was voor de mensheid. Na vele eeuwen werd de kaars gedoopt in grotere en verschillende symbolen omdat de belangrijkste reden van de elektriciteit overgenomen werd. Kaarsen worden tegenwoordig als romantisch en ontspannen beschouwd. Vele momenten van welzijn worden gevierd met kaarsen en verdoofd met aroma’s, zo is de geurkaars ontstaan. Elke kaars straalt op zijn eigen manier iets speciaals uit en wordt ook gebruikt als vredesteken. Al deze emoties en gevoelens komen ook voor op verjaardagen.
De vreugde en vrede die heerst wanneer je hele familie en vrienden zich om je heen verzamelen. De ontspanning en anticipatie tijdens het snijden van je verjaardagstaart en het cruciale nummer van je geboortejaar. Elke kaars staat namelijk voor een jaar van het jarige kind - verjaardagskaarsen voor kinderen . Wij maken het je nog makkelijker, want bij ons vind je kaarsen in de vorm van het door je gewenste nummer. Kies je perfecte taart kaars en versier de verjaardagstaart.
We hebben ook coole figuurkaarsen die een thema hebben en zo je feest nog succesvoller maken. Daarnaast hebben we ook kaarsen met ''Happy Birthday'' en ''Make a Wish''. Je verjaardagstaart mag dus de perfecte verjaardagskaars niet missen. Of je nu een heerlijke taart van oma versiert of een extravagante taart – kaarsen passen er altijd bovenop! Onze taartkaarsen en verjaardagskaarsen passen bij elke taart die je zou willen bakken.

Kaarsjes op een verjaardag zijn gewoon een aanrader! Hoe zou het verjaardagskind anders iets moeten wensen als hij/zij geen kaarsen uitblaast? Juist, dat is helemaal niet mogelijk. Daarom zijn deze verlichtingen – naast de taart natuurlijk – het belangrijkste op een verjaardagsfeestje! Deze taart kaarsen zijn gewoon de perfecte manier om je taart een beetje op te fleuren. Wie zou tenslotte geen coole Darth Vader-verjaardagskaars willen? De kaarsen zien er zo geweldig uit, als je ze aansteekt, schijnen ze echt. Je gasten zullen deze dag zeker niet snel vergeten. Of je nu gewoon kaarsen wilt die je nieuwe leeftijd symboliseren of kaarsen met super coole figuren, we hebben alles! We hebben deze twee zelfs speciaal voor je gecombineerd. Je kunt dus een kaars kopen met een schattig figuur erop en een nummer naar keuze ernaast. Zoiets is perfect voor een themafeest of iets dergelijks. Met deze kaarsen laat je zelfs de meest onopvallende taart schitteren. Verspil dus geen tijd meer en koop de juiste kaars voor je taart!
Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    0-9
    Gekleurde Kaarsen 0-9
    0-9
    Gouden taartenkaars in cijfer 0-9
    0-9
    Groene cijferkaars 0-9
    NIEUW!
    0-9
    Zilveren taartenkaars in cijfer 0-9
    € 3,90 *
    Naar de taartendecoratieNaar de taartendecoratie
    Momenteel uitverkocht
    Taartenkaars, Make a wish roze
    € 4,50 *
    Naar de taartendecoratieNaar de taartendecoratie
    Momenteel uitverkocht
    Taartkaars, Make a Wish Gold
    Taartenkaars, Happy Birthday Pink
    Taartenkaars, Happy Birthday Goud
    Iron-Man-taartkaars
    Captain-America-taartkaars

    Taart kaarsen online bestellen

    Versier je taart met mooie kaarsen passend bij het thema van je feest. Piraten, sport of verjaardag; hier kun je kaarsen vinden voor elke gelegenheid! Met een creatieve geest kun je de ideale taart creëren. Om je een handje te helpen kun je aan de linkerkant van de taarten een vak vinden waar je de bijpassende decoratie kunt vinden.Veel plezier bij het decoreren!