Skip to Store Area:

Menu Overzicht
 

Deluxe taarten

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Deluxe Cupcakes, 9 Stuks
    Happy Birthday Deluxe taart - verschillende...
    € 54,90 *
    Naar taartNaar taart
    Eenhoorntaart
    € 74,90 *
    Naar taartNaar taart
    Naked Cake klein
    € 37,90 *
    Naar taartNaar taart
    Deluxe taart van Marmerpatroon – dubbele...
    € 52,90 *
    Naar taartNaar taart
    Prinses Deluxe
    € 139,00 *
    Naar taartNaar taart
    NIEUW!
    Chocolade Naked Cake - verschillende ...
    € 37,90 *
    Naar taartNaar taart
    Prins deluxe taart
    € 139,00 *
    Naar taartNaar taart
    NIEUW!
    Chocolade Naked Cake tweedelig
    € 89,90 *
    Naar taartNaar taart
    Happy Birthday Deluxe Taart tweedelig -...
    € 145,00 *
    Naar taartNaar taart

    Deluxe taarten & gebak - zonder compromissen!

    Wij zijn trots om deze meesterwerken te kunnen presenteren! Deze taarten zijn een mix van fantasie, creativiteit, ervaring en technische kennis. Geniet nu van onze deluxetaarten in verschillende vormen. We hebben prachtige taarten in handtassenvorm. Ben jij dus een fan van mooie tassen en wil je super graag een taart in die vorm hebben dan is deze taart perfect voor jou. Dit geldt natuurlijk ook voor een themafeest met handtassen. Deze mooie taarten bieden wij in verschillende modellen aan. Je moet dus niet bang zijn dat je geen tas vindt in jouw smaak.

    Wie toch iets anders wil hebben en meer van schoenen houdt, wees niet gevreesd! Wij bieden ook mooie deluxe taarten aan met schoenen. Ook weer voor iedereen zijn smaak. Wij bieden deze taarten namelijk in mooi roze, groen, bruin, paars, blauw, oranje, rood en geel aan. Deze taarten hebben ook ieder zijn eigen schoen. Het leuke aan deze taarten is dat je bij ieder van deze deluxe taarten met chocoladeschoen je eigen schoen uit kan kiezen. Wij bieden verschillende schoenen aan zoals de zwart-witte schoen, bruine schoen, goud-bruine schoen, roze-zwarte schoen, zilveren schoen, witte schoen met bruine strepen en roze schoen met witte strepen. Niemand hoeft dus bang te zijn dat hij zijn perfecte schoentaart niet samen kan stellen. Ben je misschien meer een sneakerfan dan een pumpfan? Dan zijn onze sneakertaarten perfect voor jou! Deze kan je ook weer in verschillende kleuren bestellen.

    Zoek je een sjieke taart voor de doop of geboorte van je kind of misschien juist voor een verjaardag. Dan zit je hier precies goed! Ook hier bieden wij mooie taarten voor aan. Voor de verjaardag hebben we bijvoorbeeld de Happy birthday deluxe taart in blauw en roze in de aanbieding. Perfect dus voor een jongen of een meisje. Als je nou iets specifiekers wilt hebben en al gelijk op de taart wil laten zien hoe oud iemand is geworden, dan zijn de deluxe cijfertaarten meer geschikt. Wil je je kinderen of vrienden als een princes of prins behandelen, dan hebben wij ook nog de princes deluxe of de prins deluxe in de aanbieding. Ook voor de doop of geboorte van je kind bieden wij mooie taarten aan, namelijke onze dooptaarten. Deze hebben we in verschillende kleuren zoals groen, blauw en roze.

    We zijn trots op onze deluxe taarten en zijn heel blij dat we jullie deze in verschillende vormen aan kunnen bieden. Al deze taarten kunnen natuurlijk ook voor een brunch of gewoon voor bezoek gebruikt worden. Het is maar net wat je wil.

    Onzen dromen zijn niet over 1 nacht te realiseren, net zoals deze taarten. Het duurde een tijdje en kostte aardig wat moeite tot we deze geweldige taarten af hadden, maar het is ons gelukt! Het kostte veel tijd om deze bijzondere taarten te maken, maar ze zijn het zeker waard geweest! – Hier zijn onze compromisloze Deluxe taarten!