Skip to Store Area:

Menu Overzicht
 

Deluxe taarten

Maar wat onderscheidt onze deluxe taarten van onze andere geweldige taarten? Het belangrijkste kenmerk van onze deluxe taarten is de dubbele hoogte. Terwijl onze normale taarten 5 cm hoog zijn, zijn onze deluxe taarten met een hoogte van minimaal 10 cm indrukwekkend. Dat alleen al zou genoeg zijn om deze taarten perfect te maken voor de volgende tuin- of verjaardagsfeestje. Maar je hebt natuurlijk geen ontwikkelingsfase van een jaar nodig om de hoogte van een taart te verdubbelen. Gedurende deze tijd hebben wij niet alleen ronde taarten voor u ontwikkeld, maar ook onze zeer bijzondere taarten in de vorm van sneakers en handtassen voor u ontworpen. In tegenstelling tot onze andere deluxe taarten hebben deze twee taartontwerpen een typisch handgemaakt kussenpatroon met bijpassende parels. Vervolgens worden de parels met de hand op elke taart gelegd, zodat de taart echt perfect is. Een ander verrassend hoogtepunt is in enkele van onze deluxe taarten: onze populaire regenboogtaartvulling. De regenboogtaartvulling is beschikbaar voor allround taarten met een hoogte van 10 cm! Zo zie je maar: in deze categorie vind je gegarandeerd iets voor elke gelegenheid! In deze categorie heb je de keuze uit veel verschillende kleuren, motieven en vormen. Iedereen vindt hier iets. Of het nu voor jong of oud is, klein of groot. Met deze uitgebreide collectie producten kan iedereen iets vinden voor de juiste gelegenheid. Onze luxe parel cakejes zijn ook een geweldig cadeau voor elke gelegenheid. Wat dacht je van het kiezen van een prachtige bruidstaart met parels? Omdat de keuze in deze categorie ook erg uitgebreid is.

Stel je voor dat je één van onze deluxe taarten wilt bestellen om een ​​geliefde te verrassen met deze wel heel bijzondere taart. Plots zie je dat je deze taart zelfs kunt krijgen met een regenboogcake vulling. Dus je slaagt een kreet van vreugde, want onze regenboogcake zorgt voor veel versiering op de verjaardagstafel. Met zijn gekleurde vanillevloeren - uiteraard in alle kleuren van de regenboog - zou deze taart alleen al een absoluut hoogtepunt zijn als hij wordt gesneden. Maar we hebben deze taart overgoten met een vulling van chocolade linzen! Bij het snijden regenen regenboogkleurige chocoladebonen naar je toe en maken elke vriend van zoete lekkernijen blij. Als extra verrassing is deze vulling natuurlijk ook bijzonder goed en laat iedereen met stralende ogen achter.


Deze taart is de verrassende pinata onder de taarten!

Maar natuurlijk bieden we ook andere smaken aan. Omdat onze regenboogcake niet voor iedereen de juiste keuze is. Voor de fruitliefhebbers zijn bijvoorbeeld onze vanillecake met citroen- of frambozenvulling en onze chocolade cake met kersenvulling bijzonder geschikt. Over chocolade gesproken - natuurlijk kunnen we onze chocoladeliefhebbers ook blij maken met onze taarten. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze chocoladetaart met een Amerikaanse chocoladevulling? Zoals je kunt zien, hebben we voor elke smaak de juiste taart! Dus bestel nu bijvoorbeeld jouw luxe verjaardagstaart!

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Eenhoorntaart
    € 74,90 *
    Naar taartNaar taart
    Happy Birthday Deluxe taart - verschillende...
    € 54,90 *
    Naar taartNaar taart
    NIEUW!
    Flamingo taart Deluxe
    € 59,90 *
    Naar taartNaar taart
    NIEUW!
    Regenbogen Einhorn-Deluxe-Torte - doppelte...
    € 74,90 *
    Naar taartNaar taart
    NIEUW!
    Pride Deluxe taart - dubbele hoogte
    € 59,90 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Zwarte Deluxe Taart - dubbele hoogte
    € 57,90 *
    Naar taartNaar taart
    Happy birthday deluxe taart roze - Dubbele...
    € 59,90 *
    Naar taartNaar taart
    Deluxe taart van Marmerpatroon – dubbele...
    € 52,90 *
    Naar taartNaar taart
    Regenboog Pride taart
    € 49,90 *
    Naar taartNaar taart
    Chocolade Naked Cake - verschillende ...
    € 37,90 *
    Naar taartNaar taart

    Deluxe taarten & gebak - zonder compromissen!

    Wij zijn trots om deze meesterwerken te kunnen presenteren! Deze taarten zijn een mix van fantasie, creativiteit, ervaring en technische kennis. Geniet nu van onze deluxetaarten in verschillende vormen. We hebben prachtige taarten in handtassenvorm. Ben jij dus een fan van mooie tassen en wil je super graag een taart in die vorm hebben dan is deze taart perfect voor jou. Dit geldt natuurlijk ook voor een themafeest met handtassen. Deze mooie taarten bieden wij in verschillende modellen aan. Je moet dus niet bang zijn dat je geen tas vindt in jouw smaak.

    Wie toch iets anders wil hebben en meer van schoenen houdt, wees niet gevreesd! Wij bieden ook mooie deluxe taarten aan met schoenen. Ook weer voor iedereen zijn smaak. Wij bieden deze taarten namelijk in mooi roze, groen, bruin, paars, blauw, oranje, rood en geel aan. Deze taarten hebben ook ieder zijn eigen schoen. Het leuke aan deze taarten is dat je bij ieder van deze deluxe taarten met chocoladeschoen je eigen schoen uit kan kiezen. Wij bieden verschillende schoenen aan zoals de zwart-witte schoen, bruine schoen, goud-bruine schoen, roze-zwarte schoen, zilveren schoen, witte schoen met bruine strepen en roze schoen met witte strepen. Niemand hoeft dus bang te zijn dat hij zijn perfecte schoentaart niet samen kan stellen. Ben je misschien meer een sneakerfan dan een pumpfan? Dan zijn onze sneakertaarten perfect voor jou! Deze kan je ook weer in verschillende kleuren bestellen.

    Zoek je een sjieke taart voor de doop of geboorte van je kind of misschien juist voor een verjaardag. Dan zit je hier precies goed! Ook hier bieden wij mooie taarten voor aan. Voor de verjaardag hebben we bijvoorbeeld de Happy birthday deluxe taart in blauw en roze in de aanbieding. Perfect dus voor een jongen of een meisje. Als je nou iets specifiekers wilt hebben en al gelijk op de taart wil laten zien hoe oud iemand is geworden, dan zijn de deluxe cijfertaarten meer geschikt. Wil je je kinderen of vrienden als een princes of prins behandelen, dan hebben wij ook nog de princes deluxe of de prins deluxe in de aanbieding. Ook voor de doop of geboorte van je kind bieden wij mooie taarten aan, namelijke onze dooptaarten. Deze hebben we in verschillende kleuren zoals groen, blauw en roze.

    We zijn trots op onze deluxe taarten en zijn heel blij dat we jullie deze in verschillende vormen aan kunnen bieden. Al deze taarten kunnen natuurlijk ook voor een brunch of gewoon voor bezoek gebruikt worden. Het is maar net wat je wil.

    Onzen dromen zijn niet over 1 nacht te realiseren, net zoals deze taarten. Het duurde een tijdje en kostte aardig wat moeite tot we deze geweldige taarten af hadden, maar het is ons gelukt! Het kostte veel tijd om deze bijzondere taarten te maken, maar ze zijn het zeker waard geweest! – Hier zijn onze compromisloze Deluxe taarten!