Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Taartjes & Co.

Taartjes & Co.


NIEUW!
Cookie-Cake-Pops (12 stuks)
NIEUW!
Verjaardag cupcakes
NIEUW!
Flamingo Cupcakes
NIEUW!
I Love Dad koekjes (12 stuks)
NIEUW!
Deluxe koekjes (9 stuks)
NIEUW!
Grummeleenhoorn-Cupcakes
Foto koekjes, vierkant (12 stuks)
Foto koekjes, rond (12 stuks)
Kleurrijke eenhoorn cake-pops (10 stuks)
Gouden Kerstmacarons (16 stuks)
€ 22,90 *
Naar de macaronsNaar de macarons
Momenteel uitverkocht

Taartjes & Co. – Cupcakes, Brownies & Taartjes online bestellen

Proef nu een van onze leuke kleine gebakjes! Je kan kiezen uit cupcakes, brownies, taartjes en macarons. Al deze gebakjes kan je met een foto laten bedrukken. Als je dit niet wil dan kunnen we ze ook gewoon mooi wit laten. Het bijzondere aan onze cupcakes is dat ze heerlijk smaken en lekker luchtig zijn! De cupcakes hebben een diameter van 8 cm. Deze zijn ook in verschillende motieven te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende feestdagen. Wij bieden cupcakes aan voor kerstmis, halloween en voor geboortes. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je te weinig cupcakes straks hebt. Wij bieden de cupcakes namelijk in verschillende hoeveelheden aan, waardoor niemand honger zal lijden op het feest of evenement.

Als je geen zin hebt in cupcakes dan bieden wij ook brownies aan. Op de brownies kan je ook je eigen foto uploaden. Ze zitten vol met zoete chocolade en heerlijke walnoten. Ze zijn dus niet alleen heel individueel, maar ook nog eens heel lekker. De individuele brownies zijn 6 x 4 cm en 3 cm hoog. Groot genoeg dus voor 1 portie! Ook deze bieden we in verschillende aantallen aan. We bieden ook nog lekkere taartjes aan. Deze taartjes zijn ook 6 x 4 cm en we bieden ze in twee smaken aan, namelijk marmer en citroen. Deze taartjes en brownies zijn perfect voor gelegenheden als brunches, beurzen enz.

Als je nou net iets kleurrijkers wilt hebben en met heerlijke verschillende smaken, dan kan je ook nog uit onze macarons kiezen. Deze heerlijke franse specialiteit kan je ook laten bedrukken met je eigen logo. Er zit geen limiet op je creativiteit bij de macarons. Ook hebben we de klassieke collectie, namelijk de ‘’Macarons de Cologne’’. De macarons zijn het meest geschikt voor sjieke gelegenheden.

Al onze gebakjes worden geprint op heerlijke Massa Bianca en je kan ze allemaal laten bedrukken met je eigen motief. Een leuk idee voor elk feest!