Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Taartjes

Taartjes online bestellen

Als de grote taart te veel is, zijn er mini taartjes nodig! Nu ook als een kleiner en compacter alternatief voor onze volle en grote botercrème taarten, vind je onze foto-taartjes in de sets van 15, 30 en 60 stuks . In de klassieke en heerlijke marmer smaak kun je jouw gewenste motief laten bedrukken op de mini taartjes en er hap voor hap van genieten. Met onze zoete marmeren taartjes is er voor iedereen op het feest een heerlijk stuk. Zonder je zorgen te maken over wie het grotere of kleinere stuk krijgt, krijgt iedereen een voorproefje van onze marmer taarten en kan men zichzelf trakteren op de heerlijke snoepjes. Ook perfect voor als je de mooie foto niet wilt bijsnijden. Zonder de heerlijke druk bij het snijden van de taart te delen, krijgt iedereen een stukje van de minitaart met de foto in volle glans en kleur. Er hoeft dus niet gediscussieerd te worden over wie het stuk met het gezicht krijgt!

De heerlijke taartjes zijn ook perfect als een zoete toevoeging aan de pompeuze taart die centraal staat. Als een smakelijke kleine verandering in de romige, lichte taart, zullen de mini taartjes zeker een hit worden. Ook perfect voor wanneer meerdere motieven gedrukt moeten worden en het wat visueel anders moet zijn dan de taart. Stuk voor stuk een taart eten, afsnijden met de zijkant van de vork is natuurlijk altijd heerlijk leuk. Maar wat dacht je van met de hand een stevig stuk taartje eten en genieten van elke hap. Vooral bij tentoonstellingen kunnen de kleine taartjes heel goed worden gepresenteerd en creëren direct een goed en positief gevoel voor iedereen die ze ziet en er langs loopt, ook al is het nauwelijks mogelijk om ze te weerstaan en een stuk te nemen. Elk soort motief is perfect voor de kleine mini taartjes van 6 x 4 cm met een marmeren smaak. Het maakt niet uit of het om de inhuldiging van een nieuwe appartement, voor een bedrijfsfeest, jubileum, een kampioenschapsfeest of klassieke verjaardagsfeest gaat. Ideaal voor het bedrukken van alle motieven die je maar kunt bedenken. Omdat de taartjes snel en gretig gegeten kunnen worden, bieden we daarom onze taartjes in grote hoeveelheden aan. Ook geschikt voor grote evenementen, zul je absoluut voor de sets van 30 en 60 taartjes moeten gaan. Of wees extra creatief en gebruik verschillende taartjes voor verschillende motieven. Je kunt dus meerdere sets van 15 stuks bestellen die per set een andere print hebben en het feest versieren met afwisseling, hoge kleur en visuele variatie in de vorm van de print op de taartjes. Dus maak je motieven klaar die je wilt laten afdrukken op onze heerlijke taartjes en bestel er zoveel als je wilt. Beter altijd meer dan te weinig. Geloof ons, van de taartjes kun je nauwelijks genoeg krijgen.

We voorzien je ook graag met leuke berichten in de vorm van onze wenskaarten. Schrijf een tekst en bepaal of je wilt dat onze wenskaarten worden gedrukt of dat een van onze creatieve geesten je wenskaarten zorgvuldig en met liefde met de hand moet schrijven.

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    15 Foto-taartjes
    30 Foto-taartjes
    60 Foto-taartjes

    Taartjes online bestellen

    Ben je op zoek naar een creatief idee voor een verjaardag of een jubileum, voor jouw club of bedrijfsfeest? Taartjes uit de verpakking zijn van gisteren. Of je nu slechts vijftien stuk of zelfs honderd wil bestellen, onze taartjes hebben een lekkere vanille-chocoladesmaak en passen bij elke gelegenheid! Je kunt de taartjes zelf versieren door een leuke foto te uploaden. Wij printen je foto op een heerlijke Massa Bianca, Die op de voorkant van het taartje komt.Ook kun je een tekst op de taart schijven. Natuurlijk zijn alle taarten gemaakt door ambachtelijke bakkers, zijn stevig verpakt en worden via DHL op de gewenste datum afgeleverd.