Skip to Store Area:

Je heeft geen artikelen in jouw winkelwagen

  Macarons

Macarons online bestellen!


Macarons - Klassieke collectie (16 Stuks...
€ 19,90 *
Bestel nuBestel nu
Macarons met logo (vanaf 16 stuks)
€ 24,90 *
Bestel nuBestel nu

Macarons de Cologne

De heerlijke franse specialiteit is er nu ook eindelijk in Nederland. Deze macarons worden vaak verwarrd met de Duitse Makronen. Dit komt omdat de twee namen sterk op elkaar lijken. Deze franse baktraditie dateert tot in de middeleeuwen. Er worden vele verschillende variaties van de traditionele macarons gebakken. Degene die wij hebben is de bekendste. Macarons worden gemaakt van Franse of Italiaanse meringueschuim met daar tussen een vulling. Het koekje kan verschillende kleuren hebben en iedere kleur heeft zijn eigen smaak. Interessant wordt het pas als je je eigen macaron individueel kan ontwerpen. Bij ons heb je de mogelijkheid, zoals altijd, om iedere macaron te laten bedrukken met je eigene logo of foto. Hierbij kies je zelf wat je graag op je gebak wilt hebben. Er zit dus geen limiet op je creativiteit. Als je eens creatief wil zijn dan zijn de ‘’Macarons met logo’’ het meest geschikt. Deze kan je ook onder deze categorie vinden. Natuurlijk hebben we ook de ‘’Macarons de Cologne’’, die zonder logo of foto bedrukt worden. Zelfs zonder logo zien deze kleine lekkernijen er super lekker uit! Maakt niet uit ofj e ze nou voor een lekker koffieruurtje wilt eten met je vrienden en kennissen of je wilt ze weggeven als geschenk aan een van je dierbaren. Met deze lekkere zoetigheid ben je goed verzorgd! De macarons zijn chique verpakt in onze geschenkdoos en worden stijlvol aangeboden aan je gasten. Hierdoord passen deze macarons nog beter bij een kopje koffie. Onze eigen handgemaakte en nobele macarons uit Keulen, die bestaan uit een gemengde doos, hebben de volgende zes smaken: pistache, vanille, citroen, wilde frambozen en latte macchiato.

Let op: om een optimale afdrukkwaliteit te bereiken, kun je beter geen foto´s uitkiezen met een te drukke of gedetailleerde achtergrond. De foto kan dan wazig worden door het kleine formaat.

Als macarons nog niet genoeg zijn voor je feest of koffie-uurtje dan kan je ook eens voorbij kijken bij onze cake pops. Deze zouden perfect bij de macarons passen en zijn ook als kleine hapjes snel te serveren.