Champagne Taart

Champagne taarten

!LET OP DE TAARTEN BEVATTEN ALCOHOL!

Zou je graag een speciale taart willen voor jouw feest? Ben je alle standaard taarten zat? Dan stellen wij je onze heerlijke champagne taarten voor. Met een sprankelende champagne in de hand en de heerlijke champagne taart op het bord kan er echt niets mis gaan! Zorg nu voor een onvergetelijke avond met deze speciale taart. De taart heeft een hoogte van 10 cm, breedte van 15 cm en lengte van 35 cm. Om het even kort samen te vatten: de taart is geschikt voor 18 personen , wat perfect is voor een gaaf feestje. Merk je dat je thuis geen kaarsen meer hebt? Geen probleem! Je kunt deze namelijk gewoon samen met je taart bestellen. Hier heb je de keuze uit 12 tot en met 60 kaarsen. Bij elk feest zou er wel iets bij moeten zijn. Je vindt de kaarsen aan de zijkant van de taart onder “Meer opties”. Vindt je deze kaarsen niet zo leuk? Neem dan eens een kijkje naar onze cijferkaarsen . Hier vindt je onder andere gouden en kleurrijke kaarsen.

Ben je op zoek naar een bijzondere taart voor jouw speciale feest? Dan raden we je aan om nu stoppen met zoeken, want wij hebben namelijk de optimale voor jou. Wat is het typische motief voor feestelijke gelegenheden? Champagne natuurlijk! Onze champagne taarten zien er klassiek en elegant uit, maar met de champagnevulling zit er een smaakexplosie in je mond. De heerlijke combinatie van vanille en champagne staat garant voor de uitstekende smaak. Met deze taart kun je jouw gasten verrassen bij speciale gelegenheden zoals oud en nieuw . Maar de delicatesse is niet alleen geschikt voor oudejaarsavond. De taart kan ook op Valentijnsdag aan je geliefde worden gegeven. Jullie kunnen er dan samen van genieten. Vul jullie champagneglazen met je favoriete champagne en geniet van deze heerlijke taart. Er is geen feest zonder champagne, dus de champagne taart mag in geen enkel geval ontbreken. Je kunt de taart ook als cadeau sturen en het verjaardag kind een leuke boodschap achterlaten op de wenskaart of gewoon een tekst toevoegen voor naast het marsepein label “Happy New Year”, “Happy Birthday”, en “Bonne Chance”. Zodat er voor ieder iets is, bieden wij de taarten in twee kleuren aan. De roze champagne taart is gewoon geweldig en de groene champagne taart past perfect bij een zomers tuinfeest. De taart is perfect om een leuke avond met je dierbaren door te brengen en een gaaf feestje te vieren. Deze bijzondere vorm van de taart zal iedereen verbazen. Til jullie champagneglazen op en jullie kunnen toasten met de sprankelende champagne.

1. Selecteer taart
2. Kies maat
3. Kies de smaak
4. Geniet van de gewenste datum
Filter producten

Filter producten

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • € 19-€ 79
  • € 79-€ 119
  • € 119-€ 199
Champagne Taart - Goud
Champagne Taart - Goud
€ 89,90
Champagne taart roze/pink
Champagne taart roze/pink
€ 89,90
Champagne taart vert/groen
Champagne taart vert/groen
€ 89,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

3 producten


Champagne taart online bestellen

Voor een speciale gelegenheid, zoals voor oud & nieuw, kerstmis of iemand iets bijzonders gunnen, daar zijn onze champagnetaarten voor. De taarten hebben de vorm van een champagnefles en zijn gemaakt van citroen cake met een champagne vulling. Er zit dus alcohol in onze champagne taarten! Als we terug gaan kijken naar het begin van de champagne dan komen we in Frankrijk terecht. Champagne wordt gemaakt van een mengsel van het sap van blauwe en witte druiven. Alle druiven worden voorzichtig met de hand binnen gehaald. Daarna worden ze geperst en daarna komt de vinificatie. De vinificatie duurt ongeveer 15 maanden, maar dat kan ook drie jaar duren. Na al die maanden heb je de heerlijke smaak van de champagne. Deze smaak wordt in al onze champagnetaarten gebruikt. De heerlijke marsepeinlaag maakt de taart pefect af. Ons marsepein komt van het Deense merk Odense. Deze marsepein wordt gemaakt uit amandelen van hoge kwaliteit en deze wordt voorzichtig gemengd met suiker en water.

Naast deze heerlijke smaak kun je zelf een tekst bedenken die wij dan op het etiket van de champagnefles drukken. Als keuze heb je “Happy Birthday” “Happy new year” en “Bonne chance”. De tekst kan niet langer dan 14 letters zijn.

Onze champagnetaarten worden met UPS-Standard geleverd. Wij raden aan om de taart een werkdag eerder te bestellen, dus twee werkdagen voor je feest. In zeldzame gevallen kan namelijk door extra drukte bij UPS de taart een dag later aankomen dan gewenst.

De champagnefles taarten zijn twee keer zo hoog (10cm) als onze normale taarten.

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000