Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Minions taart

Minions-taarten

De Minions zijn los! Maar wees voorzichtig, niet dat ze je taart neerhalen met een van hun beroemde aanvallen. Omdat de lieve en schattige Minions helaas ook bekend staan ​​om hun buitengewone onhandigheid. Ze proberen altijd hun best te doen omdat hun belangrijkste doel is om anderen te helpen.

De kleine gele mannetjes zijn altijd op zoek naar een nieuwe meester, waar hun enige wens is om te helpen. Het maakt de minions niet uit wat voor geslacht hun nieuwe meester is of hoe oud hij is. Slechts één ding is belangrijk: hij moet een superschurk zijn! De Minions hebben veel meegemaakt in hun lange zoektocht en hebben de hele wereld over gereisd om een ​​nieuwe superschurk te vinden. Uiteindelijk kwamen ze bij ons en onze heerlijke taarten terecht. We kunnen ze niet serveren met een superschurk, maar de Minions konden onze taarten niet weerstaan ​​en besloten hun volgende stappen te bespreken met een heerlijk stuk taart en hun hoofdkantoor bij ons op te zetten. Natuurlijk voelen we ons meer dan vereerd en ter ere van de zoete Minions ontwikkelden we snel onze eigen taarten met Minions-ontwerp om onze nieuwe metgezellen te vieren. Je kunt je voorstellen dat de vreugde van onze nieuwe vrienden meer dan geweldig was! Tegelijkertijd hadden ze een speciaal idee. Hoe zit het wanneer de Minions met onze taarten door heel Duitsland reizen en zelfs daarbuiten? Perfect gecamoufleerd op onze taarten met Minions, niet alleen figuren zijn verborgen, maar ook echte Minions. Altijd op zoek naar haar nieuwe superschurkmeester natuurlijk. Omdat de kleintjes onopgemerkt kunnen blijven in miljoenen huishoudens. Wie weet, misschien heb je al een minion bij je? Nadat het spionnenwerk is gedaan, keren de volgelingen terug naar ons op het hoofdkantoor van de cakeworkshop om hun vrienden te vertellen of ze een nieuwe schurk hebben gevonden. Aangezien de Minions nog steeds bij ons zijn, kunt u zich voorstellen hoe het antwoord tot nu toe altijd is geweest. Rechts: geen nieuwe schurk gezien! We zijn er echter zeker van dat de Minions niet meer echt op zoek zijn omdat ze het zo leuk vinden bij ons. Ze helpen ons deeg te bakken en kneden en de marsepein en fondant voor ons uit te rollen. Daarnaast hebben we altijd gratis taartmonsters voor onze hardwerkende helpers, waar de Minions geen genoeg van kunnen krijgen. En we willen onze kleine helpers ook niet meer missen. Omdat het werk een stuk leuker is geworden omdat het overal geel oplicht en tussendoor liedjes worden gezongen in een onbekende taal. Dit maakt het echter moeilijk om met de minions te communiceren, omdat ze hun eigen taal spreken. In het begin probeerden we te communiceren met handen en voeten. Er zijn ook enkele misverstanden geweest. Roze minions en deuren vol parels en taartlijm waren niet ongewoon. Maar nu begrijpen we de Minions zonder woorden. En zij ons. De Minions zijn bijzonder blij, niet alleen vanwege de goede muziek, maar ook omdat ze bij ons hun grootste passie kunnen nastreven. En om te helpen met alle dagelijkse zaken. Je hoeft niet altijd boos te zijn om iemand te helpen! Dus kies jouw favoriete Minions taart en ga over op bestellen!

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Minion op taart
    € 36,90 *
    Naar taartNaar taart
    Minions op een twee verdiepingen taart
    € 79,90 *
    Naar taartNaar taart
    Partyset Minions - incl. taart
    € 74,90 *
    Naar de partysetNaar de partyset
    Momenteel uitverkocht
    Partyset Minions voor 8 kinderen - enkel...
    € 39,00 *
    Naar de taartendecoratieNaar de taartendecoratie
    Momenteel uitverkocht
    Partyset Minions voor 16 kinderen - enkel...
    € 47,00 *
    Naar de taartendecoratieNaar de taartendecoratie
    Momenteel uitverkocht
    Partyset Minions voor 32 kinderen - enkel...
    € 81,90 *
    Naar de taartendecoratieNaar de taartendecoratie
    Momenteel uitverkocht

    Minions-taarten online bestellen

    Banana! De kleine gele wezens hebben niet enkel de bioscopen verovert maar ook onze taarten. Hier vind je al onze minions taarten. Minion Dave, minion Stuart en minion Kevin hebben het zich gemakkelijk gemaakt op onze taarten. Ook Agnes en Gru zijn naast de minions op onze taarten te vinden. Bestel hier jouw persoonlijke minions taart, waarbij we ook jouw unieke tekst op de taart kunnen drukken. Onze taarten worden vers voor jou gebakken, en het motief wordt op marsepein gedrukt. De plastic speelfiguurtjes van de minions zorgen ook na het eten van de taart voor veel plezier bij elk. Als je een groot minions feestje wilt plannen, kan je bij ons ook een minions partyset inclusief minions decoratie bestellen.

    Speelfiguren van Plastic:
    © 2014 Universal Studios
    Opgelet: Figuren niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar.