Minions op taarten

Minions op taarten

De Minions zijn los! Maar wees voorzichtig, niet dat ze je taart neerhalen met een van hun beroemde aanvallen. De lieve en schattige Minions staan namelijk bekend om hun buitengewone onhandigheid. Ze proberen altijd hun best te doen omdat hun belangrijkste doel is anderen te helpen.

De kleine gele mannetjes zijn altijd op zoek naar een nieuwe meester, met als enige wens om te helpen. Het maakt de minions niet uit wat voor geslacht hun nieuwe meester is of hoe oud hij is. Slechts één ding is belangrijk: hij moet een superschurk zijn! De Minions hebben veel meegemaakt in hun lange zoektocht en hebben de hele wereld over gereisd om een nieuwe superschurk te vinden. Uiteindelijk kwamen ze bij ons en onze heerlijke taarten terecht. We kunnen ze niet serveren met een superschurk, maar de Minions konden onze taarten niet weerstaan en besloten hun volgende stappen te bespreken met een heerlijk stuk taart en hun hoofdkantoor bij ons op te zetten. Natuurlijk voelen we ons meer dan vereerd en ter ere van de zoete Minions ontwikkelden we snel onze eigen taarten met Minions ontwerp om onze nieuwe metgezellen te vieren. Je kunt je voorstellen dat de vreugde van onze nieuwe vrienden meer dan geweldig was!

Tegelijkertijd hadden ze een speciaal idee. Hoe zit het wanneer de Minions met onze taarten door heel Duitsland reizen en zelfs daarbuiten? Perfect gecamoufleerd op onze taarten met Minions, niet alleen figuren komen met de taart mee, maar ook echte Minions. Altijd op zoek naar haar nieuwe superschurkmeester natuurlijk. De kleine, gele vrienden blijven al in miljoenen huishoudens onopgemerkt. Wie weet, misschien heb je al een Minion bij je? Nadat het spionnenwerk is gedaan, keren de volgelingen terug naar ons op het hoofdkantoor van de taartenbakkerij om hun vrienden te vertellen of ze een nieuwe schurk hebben gevonden. Aangezien de Minions nog steeds bij ons zijn, kunt u zich voorstellen hoe het antwoord tot nu toe altijd is geweest. Precies: geen nieuwe schurk gezien! We zijn er echter zeker van dat de Minions niet meer echt op zoek zijn omdat ze het zo leuk vinden bij ons. Ze helpen ons deeg te bakken en kneden en het marsepein en fondant voor ons uit te rollen. Daarnaast hebben we altijd gratis taartmonsters voor onze hardwerkende helpers, waar de Minions geen genoeg van kunnen krijgen. En we kunnen onze kleine helpers ook niet meer missen. Omdat het werk een stuk leuker is geworden, het overal geel oplicht en er tussendoor liedjes worden gezongen in een onbekende taal. Dit maakt het echter moeilijk om met de Minions te communiceren, omdat ze hun eigen taal spreken. In het begin probeerden we te communiceren met handen en voeten. Er zijn ook enkele misverstanden geweest. Roze Minions en deuren vol parels en taartlijm waren niet ongewoon. Maar nu begrijpen we de Minions zonder woorden, en zij ons. De Minions zijn bijzonder blij, niet alleen vanwege de goede muziek, maar ook omdat ze bij ons hun grootste passie kunnen nastreven. En om te helpen met alle dagelijkse zaken.

Je hoeft dus niet altijd boos te zijn om iemand te helpen! Dus kies jouw favoriete Minions taart en ga over op bestellen!

1. Selecteer taart
2. Kies maat
3. Kies de smaak
4. Geniet van de gewenste datum
Filter producten

Filter producten

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • € 19-€ 79
  • € 79-€ 119
  • € 119-€ 199
Minion® op taart
Minion® op taart
€ 44,90
minions op een twee verdiepingen taart
minions op een twee verdiepingen taart
€ 94,90
Partyset minions - incl. taart
Partyset minions - incl. taart
€ 89,90
Partyset Minions voor 8 kinderen - alleen decoratie, zonder taart
Partyset Minions voor 8 kinderen - alleen zonder...
€ 38,90
Partyset Minions voor 16 kinderen - alleen decoratie, zonder taart
Partyset Minions voor 16 kinderen - alleen zonder...
€ 49,90
Partyset Minions voor 32 kinderen - alleen decoratie, zonder taart
Partyset Minions voor 32 kinderen - alleen zonder...
€ 85,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

6 producten


Minions op taarten online bestellen

Banana! De kleine gele wezens hebben niet enkel de bioscopen verovert maar ook onze taarten. Hier vind je al onze minions op taarten. Minion Dave, Minion Stuart en Minion Kevin hebben het zich gemakkelijk gemaakt op onze taarten. Ook Agnes en Gru zijn naast de minions op onze taarten te vinden. Bestel hier jouw persoonlijke Miniontaart, waarbij we ook jouw unieke tekst op de taart kunnen drukken. Onze taarten worden vers voor jou gebakken en het motief wordt op ons heerlijke marsepein gedrukt. De plastic speelfiguurtjes van de minions zorgen ook na het eten van de taart voor veel plezier bij elk. Als je een groot minions feestje wilt plannen, kan je bij ons ook een Minions partyset inclusief minions decoratie bestellen.

Ons recept

We gebruiken een traditioneel Engels recept om onze taarten te bereiden. Het is ook aan dit recept te danken dat onze taarten zo lang houdbaar zijn. Dit is omdat er geen bederfelijke levensmiddelen worden gebruikt tijdens de bereiding van de taart. We gebruiken bijvoorbeeld geen slagroom die snel kan bederven. Daarom zijn onze taarten minstens na levering nog 7 dagen houdbaar. Het is daarbij wel belangrijk om onze taarten niet in de koelkast te bewaren, in tegenstelling tot wat je van andere taarten gewend bent. Het kan anders namelijk gebeuren dat de kleuren op de taart gaan uitlopen door de condens die in de koelkast kan ontstaan. Ook loop je het risico dat het marsepein anders hard wordt. Je kan onze taarten daarom het beste bij kamertempertuur bewaren. De bodem van onze taart is gemaakt van een biscuitbodem. Om de taart desondanks niet droog te laten smaken, hebben we de taart met botercrème bedekt. De botercrème bestaat vooral uit botervet. Het botervet en de suiker die in de taart zitten, dienen als een natuurlijke conservering van je taart. Daardoor hoeven we geen verdere conserveermiddelen aan je taart toe te voegen. Als je nog meer informatie wilt hebben over de ingrediënten, kan je natuurlijk altijd kijken op de ingrediëntenlijst. Deze lijst vind je onder het kopje: „Ingrediënten en informatie over allergenen“. Dit kopje staat een beetje verder onder aan de pagina en is op elke pagina van de desbetreffende taart te vinden.

Ons marsepein

Ons marsepein stamt uit huize Odense en is een zeer geliefd marsepeinmerk bij de Deense koningsfamilie. De buitengewoon lekkere smaak van deze kwaliteitsmarsepein wordt veroorzaakt door de Californische amandelen van hoge kwaliteit die verwerkt worden in het marsepein. Omdat het zoete van de marsepein perfect samen gaat met ons deeg, zijn onze taarten een waar genot. Het geheim voor een lekker en perfect gemaakt blad marsepein is een handje vol fijngehakte amandelen die vervolgens met suiker worden gemixt totdat de perfecte consistentie van het marsepein ontstaat. Daarna wordt het marsepein ofwel gematteerd of het wordt over de taart heen gestreken. Daarna wordt het marsepein door onze banketbakkers verwerkt tot het gewenste uiterlijk van de taart. De verwerkingswijze kan daardoor dus per taart verschillen. Omdat de printtechniek van onze machines speciaal op onze producten is afgestemd, zijn we daarom ook gespecialiseerd in het printen van foto's en logo's op marsepein. We hebben de kleuren voor onze printer zorgvuldig uitgekozen, zodat ze geen verdere invloed hebben op de smaak van de taart. Om tot een perfect resultaat te kunnen, worden de kleuren in een speciale volgorde geprint waardoor de kleuren zich niet met elkaar kunnen mengen.

Smaken en maten

Om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van een van onze prachtige taarten, hebben we verschillende smaken in ons assortiment die u voor uw taart kan kiezen. De klassieke chocoladetaart met een chocoladevulling is bij onze chocoladeliefhebbers een favoriet en past ook bij elke gelegenheid. Wie meer van vruchtachtige smaken houdt, moet zeker gaan voor de chocoladetaart met kersenvulling. Voor diegene die geen fan zijn van van chocolade hebben we ook een vanilletaart met een frambozenvulling of een citroenvulling, deze zorgen voor de perfecte verfrissing. Mochten deze smaken je nu ook niet 100% bevallen, dan hebben we ook nog een vanilletaart met nougatvulling voor u in ons assortiment. Deze smaak past ook perfect bij de smaak van het marsepein op je taart. Mocht je er niet uitkomen met de smaken? Dan probeer onze speciale smaaktest. Deze is gemaakt met onze 4 smaken en heeft een duidelijke scheiding waaraan te zien is welke smaak je aansnijdt! Bij onze verscheidenheid aan kleuren en smaken zijn we er zeker van dat iedereen een taart naar zijn voorkeur kan vinden.

De creatieve bakker

Als je je taart zelf wilt bakken is dat natuurlijk ook geen probleem. Je kan dan alles wat je nodig hebt voor jouw taart gemakkelijk bij ons bestellen. Het overheerlijke Odense marsepein wat we op onze eigen taarten gebruiken, kan je nu ook bij ons bestellen. Net zoals het Odense fondant, dat overigens in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Om ervoor te zorgen dat je taart er ook perfect uitziet na al de moeite die je in het bakken hebt gestopt, raden we aan om onze fondantstrijker te gebruiken. Het Odense marsepein wordt geleverd in verpakkingen van 200 gram. Het Odense fondant wordt geleverd in een verpakking van 250 gram. Ook het benodigde gereedschap kan je bij ons in een moeite door meebestellen. Mocht je de taart al helemaal klaar hebben, maar je toch nog iets bijzonders en individueels aan de taart wilt toevoegen, dan kan je op onze taartenoplegger een plaatje of motief naar jouw keuze laten printen. De taartenoplegger leveren we in een ronde vorm maar ook in een rechthoekige en vierkante vorm. Als je zelf iets op je taart wilt schrijven, dan kan je met onze eetbare inktstiften zelf een persoonlijke zin of een afbeelding op de taart schrijven of tekenen. Om niks los te hoeven kopen, hebben we al verschillende taartgereedschapsets voor je samengesteld. In onze videos kan je zien hoe je jouw persoonlijke taartenoplegger op je taart aanbrengt. Deze videos zijn beschikbaar voor elke vorm van de oplegger die we aanbieden (rond, vierkant en rechthoekig). Daarbij kan je ook gelijk ons bekende kussenpatroon leren en namaken. Mocht je nog niet zeker weten hoe je je taart eruit wilt laten zien of welke vorm je graag kiest, dan raden we je aan om eens een blik te werpen op onze inspiratiepagina.

Videoguides

Het duurt jaren voordat je een professionele bakker bent. Maar met de tips en tricks die we je in onze videoguides laten zien, ben je al een eind op weg om in een paar simpele stappen je eigen professionele taart in elkaar te toveren. Ons team heeft er lang erover nagedacht welke stappen je moet volgen en welk gereedschap je nodig hebt om een goedgelukte zelfgebakken taart te maken.

Levering van jouw Minions op taarten

Onze Minions op taarten bezorgen we via UPS of DHL Express. Houd de kalender op de checkoutpagina in de gaten. Die geeft aan wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is om jouw Minions op taarten te bezorgen. Meer informatie vind je op onze pagina over de taart bezorging.

Decoratie

Is je taart naar jouw gevoel nog een beetje te saai of heb je het gevoel dat er iets mist bij je taart? Om de puntjes op de i te zetten, kan je eens een keer een kijkje nemen bij onze taartendecoratie. Met de coolste taartenlinten staat je taart nog meer in de spotlights en met ons suiker- en marsepeinwerk wordt je taart een echte eye-catcher op je feest. Ook moet je hoe dan ook eens een keer kijken bij een onze caketoppers. Nog een voordeel van deze caketoppers. Na afloop van het feestje kan je hem heel makkelijk behouden als een herinnering aan een leuke dag. Als je geen zin hebt om zelf de decoratie uit te kiezen, dan besparen we je die moeite graag door middel van een van onze taartendecoratiesets. Zo past bijvoorbeeld de decoratieset kleurrijke verjaardag perfect bij vele taarten.

Wenskaarten

Natuurlijk kan je de taarten ook als cadeau versturen. Om je cadeau nog persoonlijker te maken, is het aan te raden om een wenskaart bij te voegen voor de jarige. Op dit kaartje kan je je persoonlijke boodschap laten drukken. Waar wacht je dus nog op? Zoek een leuke taart uit en verras je vrienden met een heerlijke taart!

Speelfiguren van Plastic:
© 2014 Universal Studios
Opgelet: Figuren niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar.

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000