Skip to Store Area:

  Vaderdag

Het ultieme Vaderdag's cadeau online bestellen

Vaderdag staat voor de deur en je hebt nog geen cadeau weten te vinden en je vader houdt van heerlijke zoetigheden en gebak?! Dan ben je bij ons precies goed. Als je jouw vader wil laten zien hoe belangrijk hij voor jou is en hoe veel je van hem houdt, verras hem dan met een van onze heerlijke Vaderdagtaarten. Misschien houd je vader van een grapje of misschien is je vader wel heel romantisch? Maakt niet uit waar je vader van houdt, wij bieden verschillende taarten aan voor verschillende smaken. De superman, face-cake zou perfect zijn voor een leuke grappige taart. Er zal zeker een grote lach op zijn gezicht komen als hij deze taart ziet. De harttaarten en liefdestaarten zijn perfect voor vaders die romantisch zijn en ook voor vaders die wel een beetje romantiek kunnen gebruiken! Maar is je vader nou juist helemaal fan van voetbal of een andere sport dan kan je ook bij ons een mooie voetbalframe of golfframe taart kopen met je eigen foto erop.

Het leuke aan deze taarten is dat je ze ook nog helemaal kan individualiseren. Je kan je eigen foto en frame kiezen en je kan aan het einde ook zien hoe de taart eruit komt te zien. Je moet dus niet bang zijn dat je vader niet verrast zal zijn. Al onze taarten zijn uniek op hun eigen manier en er zal vast een taart tussen zitten die perfect is voor jouw vader. Op deze manier heb je zeker een uniek en lekker cadeau! Deze Vaderdag zal hij niet snel vergeten!

Als je er decoratie bij wilt hebben kan je deze nog altijd extra bestellen in onze shop. Zoals suiker & marsepein decoratie, taartenlinten, chocolade deco of taartenfonteinen. Hiermee kan je de taart perfect afmaken.

Harten taart in hartvorm
€ 41,90 *
Bestel nuBestel nu
Shaun het schaap - Liefdestaart
€ 33,90 *
Bestel nuBestel nu
Superman, Face-Cake
€ 39,90 *
Bestel nuBestel nu
Voetbal frame fototaart
€ 29,90 *
Bestel nuBestel nu
Golf frame taart
€ 29,90 *
Bestel nuBestel nu
zonder frame, Fototorte
€ 29,90 *
Bestel nuBestel nu
Harten-frame, Fototaart
€ 29,90 *
Bestel nuBestel nu
Fototaart in hartvorm
€ 39,90 *
Bestel nuBestel nu
Fototaart met roze rozen in hartvorm
€ 39,90 *
Bestel nuBestel nu
Deluxe Valentijnsdagtaart in hartvorm, z...
€ 47,90 *
Bestel nuBestel nu