Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Pasen

Vrolijk Pasen!


Het is weer die tijd van het jaar! Op zoek gaan naar chocolade-eieren, want het is weer Pasen. Zijn jullie net zo egg-cited over Pasen als wij dat zijn? Vier dan dit jaar Pasen met de meest spectaculaire taarten en andere lekkernijen en maak het een onvergetelijk Paasweekend. Onze Paastaarten zijn een geweldige toevoeging op alle zoetigheden die Pasen toch al heeft, zoals bijvoorbeeld de welbekende chocolade-eieren. Geef het Paasontbijt of de Paasbrunch wat zoets! Het Paasweekend is de beste tijd om gezellig met uw gezin of familie om deze lekkernijen op te eten. Iedereen is bekend met de traditie van Paaseieren verstoppen voor de kinderen. Er wordt altijd met veel plezier gezocht naar deze Paaseieren. Nu kunnen de volwassenen ook meedoen. De kinderen kunnen met speels plezier op zoek gaan naar de eieren, terwijl de volwassenen kunnen genieten van een schitterende en heerlijke Paastaart. We houden van Pasen en we willen jullie graag mee laten genieten. Daarom hebben we verschillende taarten gemaakt. Zo is er voor iedereen wat met Pasen en kan er samen van genoten worden tijdens het Paasweekend.


Waar komen de chocolade-eieren eigenlijk vandaan en waarom zijn deze zo verbonden met Pasen? Zowel de Paashaas als de Paaseieren representeren nieuw leven. De lente staat daar ook voor. De bladeren groeien weer aan de bomen en bloemen krijgen weer de levende en vrolijke kleuren in de lente. Daarom hebben Pasen, chocolade eieren en de Paashaas een verbintenis die iedereen kent! Het nieuwe leven mag dus in het Paasweekend goed gevierd worden met chocolade lekkernijen en andere zoetigheden. Om de lente te kunnen vieren met kleur, hebben wij voor jou de Flower Power Cupcakes. Wij hebben ook nog een andere leuke toevoeging voor Pasen en dat zijn onze Pasen Cake-pops! De Cake-pops komen in een eivorm. Perfect voor bij het Paasontbijt of de Paasbrunch! De Pasen cake-pops komen in verschillende leuke kleuren. Neem snel een kijkje welke smaken er beschikbaar zijn en maak je keuze om te gaan bestellen! Als je jouw Paastaart nog verder wilt versieren, neem dan een kijkje bij onze taartdecoraties. Met onze decoraties kun je de Paastaart nog vrolijker maken dan dat de Paastaart al is!

Wat je misschien wel is opgevallen, onze Paastaarten zijn veelal verkrijgbaar in de kleur geel. Geel wordt geassocieerd met de zon en het leven. Wat perfect aansluit op Pasen. Maar wat je misschien niet wist, is dat de kleur geel ook voor honger zorgt. Dus naast het feit dat de kleur geel staat voor leven en vreugde, kan het ook voor honger zorgen. De perfecte combinatie dus voor een Paastaart! Het zorgt voor vreugde en honger. En aan de honger kan wat gedaan worden met 1 van onze heerlijke Paastaarten. Wanneer je je familie wilt verrassen met iets speciaals in het Paasweekend, neem dan eens een kijkje bij onze speciale Pasen taart! Onze taarten kunnen op allerlei manieren gemaakt worden. Je kunt het zo persoonlijk en feestelijk maken als jezelf wilt. Dus waar is het wachten nog op? Het is tijd om te gaan bestellen en een vrolijk Pasen te vieren!


Pasen speciaal taart
€ 31,90 *
Naar taartNaar taart
Shaun het schaap - Paastaart
€ 33,90 *
Naar taartNaar taart
Gele taart met taartenlint
€ 31,90 *
Naar taartNaar taart
NIEUW!
Konijntjes op bloempot-taart
€ 34,90 *
Naar taartNaar taart
Momenteel uitverkocht
Gele Deluxe Taart - dubbele hoogte
€ 57,90 *
Naar taartNaar taart
Fototaart in paaskader
€ 31,90 *
Naar taartNaar taart
Pasen cake-pops met kleurrijke chocolade...
€ 32,90 *
Naar de cake popsNaar de cake pops
Momenteel uitverkocht
Groene Deluxe Taart - dubbele hoogte
€ 57,90 *
Naar taartNaar taart
Hollandse tulpentaart
€ 31,90 *
Naar taartNaar taart
Flower Power Cupcakes, 9 Stuks

Een origineel en vrolijk Pasen

Ben jij het zat om elk jaar weer een paashaas als cadeau voor Pasen te geven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Of je nu religieus of traditiebewust bent, hier heb je een origineel cadeau als verrassing voor jouw gasten. Kinderen hebben iets lekkers om te eten en de rest van de familie kan vol bewondering kijken. Geef een speciale draai aan Pasen! Door jou herinnert iedereen zich de Paasdagen. In ons Pasen assortiment bieden wij van klassiek en eenvoudig tot uniek en stralende taarten.

Voor de één is Pasen belangrijk als voor de ander, desalniettemin is het een dag van vreugde en vrijheid voor iedereen! Pasen betekend voor religieuze een dag van stil staan bij hoe Jezus is opgestaan uit de dood en ons bevrijd heeft van onze zonden. Voor andere is het een dag van vreugde omdat het simpelweg een vrije dag is. Waarom je Pasen ook viert, voor iedereen is het een moment om jezelf te verwennen. Nu zijn de paaseitjes al zo snel beschikbaar in de winkel, dat je wel iets anders wilt proberen met Pasen zelf. Hiervoor bieden wij jou onze heerlijke taarten en cake-pops! Als een heerlijk alternatief komen ze naar boven met Pasen, klaar om jou en jouw vrienden en familie te verwennen. Je kunt chocolade eieren gaan zoeken, simpelweg tijd doorbrengen met je familie of de wederopstanding van Christus vieren – Wij hebben aan elke gelegenheid gedacht! Deze mooie taarten zijn perfect voor iedereen die aan prachtig versierde tafels of buiten in de stralende zon willen genieten. Naast de Pasen-taart kun je ook iemand een mooie Paasgroet sturen door middel van een kaart. Bestel dus nu één van onze beeldschone Pasen taarten en geniet van het mooie ontwerp en de heerlijke smaak!


Jouw opties voor Pasen lekkernijen

Om ervoor te zorgen dat jij alleen het beste op jouw feesttafel kan zetten hebben wij voor meerdere opties gezorgd. Op deze manier kun je iets kiezen wat perfect bij jouw past. Of het nu onze super lekkere Disney taarten zijn die ook verkrijgbaar zijn in twee verdiepingen, of de heerlijke fototaart die je kunt ontwerpen naar jouw wensen. Niet te vergeten de Deluxe taart in volledig geel met een sierlijk taartenlint eromheen, die ook nog eens als mogelijke smaak onze populaire Rainbow Cake heeft! Of toch onze beeldschone Pasen speciaal taart, die het lieve motief van geel met witte stippen heeft en versierd is met lekkere versieringen. Deze taart is verkrijgbaar in klein formaat voor diegene die het bescheiden willen houden, maar ook leverbaar in een groter formaat voor de grotere families. Ben jij nou meer van de wat eenvoudigere taarten, dan hebben wij ook de eenvoudige maar kleurrijke motieftaarten. En misschien extra leuk de Hollandse tulpentaart, die je meeneemt in de sfeer van de opkomende Koningsdag! Kortom, twee vliegen in één klap!

Voor de kleine smullers hebben wij ook speciaal voor Pasen heerlijke cake-pops ontworpen, die volledig aansluiten bij de stijl van jouw feest. Of je nu jong of oud bent, zoetekauw of gezond, zo’n kleine lekkernij kan altijd! Met vrolijke en felle kleuren zijn deze cake-pops een leuke verrassing voor op tafel. De cake-pops zijn in twee verschillende smaakrichtingen beschikbaar, de blauwe en roze bevatten heerlijke chocoladevulling en de groene en gele bevatten vanillevulling. Door de compacte en praktische verpakking kun je ze perfect serveren. Bovendien zien ze er super lief en schattig uit!


Party Set

Niet alleen voor volwassenen is het een bijzonder gebaar om een heerlijke taart mee te nemen, ook de kleine verheugen zich erop wanneer de taart één van hun lievelingshelden of lievelingskleuren als design heeft. Daarnaast biedt Jeeigentaart jouw een complete Party-Set aan, die niet alleen een taart bevatten maar ook een complete tafelset met bordjes, bekers, rietjes en servetten. Ook bevat deze set verrassingszakjes voor snoep en niet te vergeten de heerlijk, naar jouw wensen aangepaste en in grootte variabele taart met het geschikte design – Op deze manier word jouw Pasen feest van een standaard feest omgetoverd naar een absoluut hoogtepunt voor alle familieleden! Ongeacht of je jouw tafel versieren wilt met de elegante ijskoningin of toch liever de helden van de Cars racebaan. Jeeigentaart geeft jou de vrije keuze in beslissingsmogelijkheden en geeft jouw Pasenfeest een eigen thema.


Pasen versieringen

Om de kinderen nog een betere start met de Pasenviering te garanderen of hun cijfers op school te belonen, is er niets beter als een Pasentaart met de gepaste cijferkaarsen als kers op de taart. Niet alleen cijferkaarsen zijn leuk voor decoratie, maar ook vele andere mogelijkheden zijn er. Wat voor thema je ook hebt, de passende decoratie zit bij ons in het assortiment voor jouw Pasen versieringen. Geloof je ons niet? Neem een kijkje in onze deco shop, waar wij vele serveermogelijkheden en inspiratie bieden. Kaarsen in de vorm van figuren of cijfers, Partysets, Suiker- en Marsepeinversieringen, taartenlinten of cake-toppers met passende teksten. Heb je interesse in de Heilige Maria taart voor Pasen, dan is het erg leuk om als kers op de taart onze suikerrozen in rood, roze of wit als topping toe te voegen. Met deze combinatie ben je perfect voorbereid om Pasen met de familie te vieren. Niemand komt graag met lege handen aan bij een familiefeest en een taart is nooit overbodig, vooral niet bij een feestdag als Pasen!

Pasen is de tijd van de lente! De bomen staan vol in bloei, de vogeltjes zijn al vroeg te horen en de bloemengeur volgt je waar je ook gaat. Door middel van onze suiker en marsepein decoratie kun jij jouw taart voor Pasen nog leuker maken. Voeg jouw favoriete dieren toe, of de beeldschone rozen in verschillende kleuren en maak de taart een absolute blikvanger!

Kaarsen, een echte favoriet bij mensen! Kaarsen zijn de meest favoriete decoratie van mensen om taarten specialer mee te maken. Of je nu jong of oud bent, iedereen houdt ervan om de taart uit te blazen en een wens te maken. Bovendien is er altijd wel iets of iemand waarvoor je kunt wensen! Met Pasen vieren we de verlossing van onze zonden, we vieren vergiffenis en proberen goede voornemens te maken om in de toekomst beter met elkaar om te gaan. Er is geen mooier gebaar om dit af te sluiten met het uitblazen van een kaars en die wens nogmaals te herhalen. Daarnaast, is een kaars op de taart een echte eyecatcher!


Verras jouw vrienden en familie

Het wordt steeds populairder, familie en vrienden verrassen met een uniek cadeau! Er is niets leuker als je goed voelen over wat je een speciaal persoon geeft. Weg met die cadeaukaarten of boekenbonnen, het is toch veel leuker om iets zoets te geven als cadeau! Bovendien, is een taart of andere zoetigheid een heerlijke verrassing. Met Pasen is het altijd de vraag of je wel of niet iets meenemen moet, en wat nou leuk is. Wij hebben met onze Pasen categorie hiervoor de oplossing gevonden, een taart is nooit ongewild!

Ben je nou van plan om de taart als verrassing op te sturen? Dan is het extra leuk om een wenskaart toe te voegen en een speciale boodschap mee te sturen. Deze wenskaart kun je meesturen in een geprinte versie, maar ook is het mogelijk om één van onze medewerkers de wenskaart te laten schrijven met de hand. Op deze manier kun je de wenskaart perfect naar jouw willen en persoonlijk maken.


Ons marsepein

Ons marsepein van hoge kwaliteit is het basis ingrediënt van onze taartopdrukken. Wij werken samen met Odense-Marcipan uit Denemarken, die niet alleen ons hun marsepein leveren, maar ook het Deense Koningshuis! Het koninklijke Marsepein wordt bedrukt met onze beeldschone Pasenmotieven. Door de hoge print technologie is het mogelijk om jouw wensen op het marsepein uit te drukken en een perfecte kleurweergave te bieden. Bovendien is de smaaksensatie buitengewoon lekker! Op deze manier wordt jouw Pasen taart de ideale Party-Highlight, ongeacht van hoe jij jouw Pasen viert. Terwijl de narcissen in volle bloei in jouw tuin of in huis opstaan, hebben wij voor jouw eettafel, decortafel of feesttafel de geschikte taarten en een grote keuze in smaken.


Flexibiliteit

Door onze extra aangepaste verpakking kun je flexibel zijn in de taart mee te nemen naar een feest. De taart plus decoraties worden bij jou aan de voordeur geleverd. Je zult geen problemen hebben met het meenemen van de decoratie naar jouw feest, en het op locatie in elkaar te zetten. Het enige probleem wat je kunt ervaren, is moeite hebben met kiezen uit de vele opties die wij aanbieden voor taarten en decoratie! Of het nu Cake-Pops, taarten of decoratie zijn die je besteld hebt, je kan het altijd gemakkelijk meenemen naar de door jouw gewenste locatie. Met zo’n tienjarige ervaring, hebben wij inmiddels de ideale manier van inpakken ontwikkeld en zorgen wij ervoor dat het pakketje in perfecte staat aankomt. De decoratieartikelen zijn op zorgvuldige wijze toegevoegd en zijn dan ook eenvoudig mee te nemen.