Skip to Store Area:

Je heeft geen artikelen in jouw winkelwagen

  Pasen

Taarten voor Pasen online bestellen

Wil je niet elk jaar paaseieren en paashazen weggeven met pasen? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Als je deze taart als verrassing geeft dan zullen jouw kinderen, neven, nichten of peetkinderen zeker blij worden. Wij bieden dan ook verschillende soorten motieven aan, waardoor er zeker een taart tussen zal zijn die bij de smaakt past van jouw kind. Je hoeft ook niet bang te zijn dat de taart niet zal smaken. Je kan namelijk tussen vier heerlijke smaken kiezen, namelijk vanille/citroen, vanille/framboos, choco/choco en choco/kers. We bieden onze paastaarten zelfs in verschillende maten aan. Hierdoor zal er zeker genoeg taart zijn voor iedereen.

Pasen bestaat eigenlijk al heel lang. Dit feest is een van de belangrijkste christelijke feesten. Ze vieren dat Jezus is opgestaan uit de dood, op de derde dag na zijn kruisiging. Door de jaren heen heeft het veel commerciele elementen gekregen. Tegenwoordig kennen we pasen dan ook dat we gezellig paaseieren gaan zoeken in de tuin. Een leuke gelegenheid om met de hele familie samen te komen en bij te kletsen.

Met onze paastaarten heb je een uniek cadeau gevonden. Naast de paastaart kun je de taart ook nog individualiseren. Je kan nog een leuke paasgroet op de taart zetten. Een paar klikken en je paastaart is klaar.

Pasen-special-taart
€ 31,90 *
Bestel nu€ 31,90 *
Shaun het schaap - Paastaart
€ 33,90 *
Bestel nu€ 33,90 *
Disney figuren op twee-verdiepingen paas...
€ 79,90 *
Bestel nu€ 79,90 *
Disney Figuren op groene paas taart
€ 37,90 *
Bestel nu€ 37,90 *
Momenteel uitverkocht
Paas taart
€ 31,90 *
Bestel nu€ 31,90 *
Konijnen/Hazen taart
€ 41,90 *
Bestel nu€ 41,90 *
Communie taart "Heilige Maria"
€ 31,90 *
Bestel nu€ 31,90 *