Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Kerst

Kerst taarten

Ben je net zo’n groot fan van Kerst als wij dat zijn? Dat is mooi! Want de leukste tijd van het jaar staat weer bijna voor de deur. Samen met het gezin de kerstboom uitzoeken en deze gezellig met zijn allen optuigen. Het voorgerecht is uitgekozen en het hoofdgerecht is om te watertanden. Het enige wat nog ontbreekt is het dessert. Wil je daar nu net eens wat anders gaan doen dan de voorgaande jaren? Dan hebben wij het beste dessert voor bij de Kerst. Onze bakkers hebben zorgvuldig een schitterend en heerlijk assortiment aan taarten gemaakt. Hiermee maak jij jouw Kerst onvergetelijk lekker! Met onze Kerstman-taart zal je iedereen doen verlangen naar een stukje bij het dessert. Hij is niet alleen erg lekker, maar hij past perfect in het thema Kerst! Laat kerstwensen uitkomen door onze taarten met de hele familie te delen. Hij is verkrijgbaar in de maten M en L. M is goed voor 10 porties en L voor 20 porties. Dus het maakt niet uit wanneer jouw familie klein of groot is. Voor iedereen is er een stukje taart. En dat is net waar het om gaat met Kerst. Aardig voor elkaar zijn en delen met elkaar. Ben je meer in de stemming om Kerstcadeaus te geven? Dan hebben we voor jou een taart die daar perfect voor is. Onze Kerstcadeautaart slaat dan twee vliegen in 1 klap. Het is een taart in de vorm van een cadeau!


Wil je het kerstgevoel een andere invulling geven dan met een kersttaart? Dat kan ook bij ons. We hebben heerlijke en schitterende kerstcake-pops met een magische uitstraling of onze Christmas-Cake-Popsicles met een heerlijke kerstuitstraling. Het betoverende gevoel bij Kerst mag natuurlijk niet ontbreken. Mocht je alles al in huis hebben, maar dat de kerstboom bijvoorbeeld nog wat extra versiering nodig heeft? Dan hebben wij de decoratie set Kerstmis voor jou! Deze set bevat een slinger van peperkoek en een cake-topper met ‘Merry Christmas’.


De mooiste tijd van het jaar maakt ook het samen zijn met familie, vrienden en andere mensen die je lief hebt. Natuurlijk kan het zo zijn dat niet iedereen op dezelfde plek kan zijn om met zijn allen Kerst te vieren. Maar niemand mag zich in tijden van Kerst alleen voelen. Je kunt ook een taart of cake-pops opsturen. Het mooie hieraan is dat je een Kerstwens mee kunt sturen. Laat met een lieve en mooie tekst weten dat je aan de andere persoon denkt in deze tijd van het jaar. Al is die persoon er niet, het zal zeker gewaardeerd worden!


Kerst is de magische tijd van het jaar. Wij helpen je graag met de lekkernijen die erbij horen in de maand december. Als je je keuze hebt gemaakt, waar wacht je dan nog op? Het is tijd om jouw keuze te maken en Kerst onvergetelijk te maken en de mooiste Kerst-lekkernijen te bestellen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling op tijd aankomt en je met jouw dierbaren rond de kerstboom kunt zitten, genieten van onze lekkernijen en gezellig ‘oh dennenboom’ zingen!

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Cake pops "Kerstmis" (12 stuk)
    € 32,90 *
    Naar de cake popsNaar de cake pops
    Momenteel uitverkocht
    Kerstman Cupcakes
    Kerstmantaart
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart
    Christmas-Cake-Popsicle (10 stuks)
    € 39,90 *
    Naar de cake popsNaar de cake pops
    Momenteel uitverkocht
    Cake Topper Merry Christmas
    Kerstboomtaart
    € 44,90 *
    Naar taartNaar taart
    Gouden Kerstmacarons (16 stuks)
    € 22,90 *
    Naar de macaronsNaar de macarons
    Momenteel uitverkocht
    Rode Deluxe Taart - dubbele hoogte
    € 57,90 *
    Naar taartNaar taart
    Rode Eenhoorn-Deluxe-Taart - dubbele hoogte
    € 74,90 *
    Naar taartNaar taart
    Kruidkoekmannen om te versieren (10 stuks)
    € 36,90 *
    Naar de cake popsNaar de cake pops
    Momenteel uitverkocht

    Kerst taarten online bestellen

    Wil je niet elk jaar sokken en stropdassen cadeau geven? Dan ben je hier precies goed! Met onze heerlijke en zoete kersttaarten heb je zeker een hit wat kerstcadeaus betreft. Met of zonder foto? Met figuur of zelfs 2 verdiepingen? Met onze kerstproducten is alles mogelijk en wij proberen je wensen uit te laten komen!


    Zorg ervoor dat de mooiste tijd van het jaar optimaal wordt genoten. Je dierbaren zijn natuurlijk het belangrijkste om met kerst bij je te hebben. Dit kan je echter noch gezelliger en warmer maken door de juiste decoratie en desserts te kopen! Wij bieden lekkere mooie kersttaarten aan en een deco-set voor kerst. De deco-set voor kerst is heel leuk voor op een taart. Deze taart bevat een cake-topper en een slinger van peperkoek. Perfect voor de winterlijke feestdagen in december!

    Of je nou je gasten wil verwennen of een dierbaar persoon gelukkig wil maken. Wij sturen onze kerstproducten naar elke bestemming. Door een tekst op de taart te schrijven maak je de taart persoonlijk en uniek. Wij wensen jullie een vrolijk, mooi en natuurlijk ook een lekker kerstfeest toe.