Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Kerst

Kerst taarten


Cake pops "Kerstmis" (12 stuk)
NIEUW!
Rode Eenhoorn-Deluxe-Taart - dubbele hoogte
€ 74,90 *
Naar taartNaar taart
Kerstman Cupcakes
Kerstmantaart
€ 41,90 *
Naar taartNaar taart
NIEUW!
Christmas-Cake-Popsicle (10 stuks)
Cake Topper Merry Christmas
NIEUW!
Kerstboomtaart
€ 44,90 *
Naar taartNaar taart
NIEUW!
Gouden Kerstmacarons (16 stuks)
€ 22,90 *
Naar de macaronsNaar de macarons
Momenteel uitverkocht
Rode Deluxe Taart - dubbele hoogte
€ 57,90 *
Naar taartNaar taart
NIEUW!
Kruidkoekmannen om te versieren (10 stuks)

Kerst taarten online bestellen

Wil je niet elk jaar sokken en stropdassen cadeau geven? Dan ben je hier precies goed! Met onze heerlijke en zoete kersttaarten heb je zeker een hit wat kerstcadeaus betreft. Met of zonder foto? Met figuur of zelfs 2 verdiepingen? Met onze kerstproducten is alles mogelijk en wij proberen je wensen uit te laten komen!


Zorg ervoor dat de mooiste tijd van het jaar optimaal wordt genoten. Je dierbaren zijn natuurlijk het belangrijkste om met kerst bij je te hebben. Dit kan je echter noch gezelliger en warmer maken door de juiste decoratie en desserts te kopen! Wij bieden lekkere mooie kersttaarten aan en een deco-set voor kerst. De deco-set voor kerst is heel leuk voor op een taart. Deze taart bevat een cake-topper en een slinger van peperkoek. Perfect voor de winterlijke feestdagen in december!

Of je nou je gasten wil verwennen of een dierbaar persoon gelukkig wil maken. Wij sturen onze kerstproducten naar elke bestemming. Door een tekst op de taart te schrijven maak je de taart persoonlijk en uniek. Wij wensen jullie een vrolijk, mooi en natuurlijk ook een lekker kerstfeest toe.