Rode taart met taartenlint

Meer opties

Maximaal 35 tekens

Maximaal 300 tekens

* Verplichte velden
€ 31,90
Incl. 5% VAT
In Winkelwagen
bijpassende producten vind je in de volgende stap :)
Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000
  • Vlak voor verzending vers gebakken!
  • Levering op gewenste leverdatum mogelijk!
  • Betaal per factuur tot 14 dagen na levering!

Rode taart met individueel taartenlint

Rood is de kleur van de liefde! En aangezien het bekend is dat liefde door de maag gaat, zitten we precies goed met onze rode taart met taartenlint! Je kan de taart laten leveren met een bijpassend rode taartlint, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een andere kleur te kiezen voor je taart. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi gouden accent op je rode taart? De sterke rode kleur van het marsepein laat het hart van de ontvanger sneller kloppen. Onze medewerkers maken deze taart met liefdevol handwerk. Natuurlijk is de taart niet alleen perfect op dagen dat je je overweldigende liefde aan je geliefde wilt laten zien, maar ook voor elke andere gelegenheid! Of het nu gaat om een ​​verjaardag, huwelijksjubileum of gewoon omdat het kan. De rode taart met een taartenlint past bij elke gelegenheid.


 


Dankzij het vrije configureerbare oppervlak zijn er geen grenzen aan je creativiteit, wat je vrije keuze geeft bij het ontwerpen van de taart. Taartkaartjes, taarttoppers of andere lekkernijen zoals macarons of cake-pops zijn de perfecte decoratie als je een buitengewoonlijke taart wil maken. Al deze lekkere decoraties kan je vinden op onze speciale https://www.jeeigentaart.nl/taartdecoratie" target="_blank" title="taartdecoratie">decoratiepagina. Hier kan je vast en zeker genoeg inspiratie vinden om je taart tot een perfecte taart te maken voor je geliefde of andere ontvanger of ontvangster!


 


Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog je nieuwe favoriete taart in het rood bij jeeigentaart.nl! Onze taart leveren in we in een aantal verschillende maten, zodat je altijd een taart hebt die bij jouw feestje past. Ook hebben we verschillende kleuren taartband voor je waar je uit kan kiezen zodat je een mooi contrast met de rode kleur kan creeëren. Of je kan natuurlijk een kleur kiezen die goed bij je decoratie of kamer past. Ook hebben we voor ieder wat wils in huis qua smaak. Met deze taart kan je kiezen uit een aantal verschillende smaken maar eerst moet je een keuze uit de gewenste bodem maken. Je kan namelijk kiezen uit een bodem op basis van een chocoladecake of een vanillecake. Als je kiest voor de cake op chocoladebasis dan kan je voor de vulling kiezen uit een heerlijke chocoladevulling of uit een fruitige kersenvulling. Als je kiest voor de vanillebodem dan heb je iets meer keuze. Je kan dan namelijk kiezen uit een nougatvulling, een heerlijk frisse citroenvulling of een zomerse framboos-vanillevulling.Als je ervoor hebt gekozen om je cake te labelen, drukken we deze in zwart op de marsepein!
Kleine delicatessen
Meer informatie
Kleine hartjes, ongeveer 20 mm (5 stuks)
€ 0,99
Meer informatie
Grote harten, ongeveer 30 mm (3 stuks)
€ 1,49
Meer informatie
Macarons (16 stuks)
€ 19,90
Meer informatie
Cake-pops met vanille & chocolade (12 stuks)
€ 24,90
Meer informatie
Cake pops met hazelnoot en kokos (Vanaf 12 stuks)
€ 27,90
Meer informatie
Cake-Pops Red Velvet & Chocolate Chips (12 Stuks)
€ 29,90
Meer informatie
Cake-Pops met Sinaasappel- & Aardbei-Crisp (12...
€ 29,90
Meer informatie
Cake pops met kleurrijke chocolade (12 stuk)
€ 29,90
Meer informatie
Cake-Pops "Love & Be Mine" (12 stuks)
€ 32,90
Meer informatie
Cakepop ijsjes met gekleurde chocolade (10 stuks)
€ 39,90
Meer informatie
Herfst cake-popsicle (10 stuks)
€ 39,90
Meer informatie
Chocolade-muffins, 9 stuks
€ 19,90
Vergelijkbare producten
Zwarte taart met taartenlint
€ 31,90
Roze taart met taartenlint
€ 31,90
Gele taart met taartenlint
€ 31,90
Blauwe taart met taartenlint
€ 31,90
Groene taart met taartenlint
€ 31,90
Witte 2-verdiepingen taart met taartenlint
€ 69,90
Witte taart met taartenlint
€ 31,90