Skip to Store Area:

Menu Overzicht

Chocolate-Chip-Muffins, 9 stuks

€ 19,90 *
  • Vlak voor verzending vers gebakken!
  • Levering op gewenste leverdatum mogelijk!
  • Betaal per factuur tot 14 dagen na levering!
BeschrijvingBeschrijving

Lekkere Chocolate-chip-muffins als lekker tussendoortje

Vanaf nu ook te verkijgen in de online shop van jeeigentaart.nl, onze nieuwe overheerlijke Chocolate-chip-muffins! Deze smaakmaker is een van onze heerlijke muffins die in de muffin-categorie. Deze muffins zien heerlijk zoet een een absolute smaakmaker voor bij de koffie. Het maakr niet uit of je hem wilt gebruiken voor een verjaardagsfeest, verrassingsfeest of welk ander feest of aangelegenheid je maar kunt bedenken. Deze heerlijke Chocolate-chip-muffins zijn een heerlijke toevoeging aan elke opening, sluiting of middenstuk bij een verjaadag of een ander feest of evenement. Een ding is zeker op welke manier je het ook wilt gebruiken of op welk feest, met deze heerlijke Chocolate-chip-muffins wordt jouw feest een groot succes!

Deze heerlijke muffins worden net zoals onze andere smaken; appel-kaneel, chocolade, citroen en blauwe bessen in een 9 set geleverd. Deze muffins worden in een inlay gelegd om te voorkomen dat ze gaan schuiven en kapot gaat. Deze worden verder zorgvuldig verpakt en verstuurd naar de locatie die jij hebt gekozen en wordt geleverd op de door jou gewenste dag. Wij hebben normalerwijze slechts enkele werdagen nodig om de taart naar jou te kunnen laten leveren! Onze muffins worden altijd met de grootst mogelijke zorg en de meeste liefde voor jou bereidt. Dus waar wacht je nog op bestel snel deze lekkere Chocolate-chip-muffins op onze website en laat ons verder al het werk voor jou doen!

Heb jij zin in lekkere muffins? Waar wacht je nog op? Bestel nu meteen dan lekkere muffins op jeeigentaart.nl. Wij zorgen dan verder voor alles zodat jij nog alleen maar hoeft te genieten!
Ingrediënten & informatie voor mensen met allergieën

Maximaal aantal tekens: 300

€ 19,90 *
Artikelen toevoegen aan winkelwagen
Kleine delicatessen
Meer informatie
Cake pops met kleurrijke chocolade (12 stuk)
€ 29,90 *
ToevoegenToevoegen
Cake pops met kleurrijke chocolade (12 stuk)
(99)
Onze lekkere Cake-pops zijn nu ook omhult met kleurrijke chocolade en met een fantastisch glitter-effect! De lichtblauweCake-Pops zijn gemaakt met choco-cake en de lichtroze Cake-Pops met vanille-cake gemaakt. Bij het happen mag je je dan ook erg verheugen op onze populaire smaakrichtingen met vanille- en chocoladecake. Natuurlijk kun je ook een gemengde box bestellen en thuis laten leveren.

Overigens: de pastelkleurige Cake-Pops zijn ook ideaal voor een babyfeest of bij een doopsel!
€ 29,90 *
ToevoegenToevoegen
Meer informatie
Grote harten, ongeveer 30 mm (3 stuks)
€ 1,49 *
ToevoegenToevoegen
Grote harten, ongeveer 30 mm (3 stuks)
(10)
Wil jij van jouw foto-of themataart een bijzondere liefdestaart maken?
Kijk dan snel hier: versier met deze lekkere hartjes gemaakt van marsepein jouw taart of creatie en maak het hiermee het ultieme gebaar van liefde!

Je ontvangt 3 zoete, rode hartjes , die ca. 30mm groot zijn.
€ 1,49 *
ToevoegenToevoegen
Meer informatie
Kleine hartjes, ongeveer 20 mm (5 stuks)
€ 0,99 *
ToevoegenToevoegen
Kleine hartjes, ongeveer 20 mm (5 stuks)
(41)
Wil jij graag jouw motief- of fototaart omtoveren tot een echte liefdestaart?
Dan hebben wij wel wat voor jou: Versier jouw taart met deze zoete, kleine marsepeinen hartjes en maak hiermee jouw eigen, persoonlijke bewijs van liefde!

Van ons krijg je 5 rode marsepeinen hartjes, deze zijn ongeveer 20mm groot.
€ 0,99 *
ToevoegenToevoegen
Meer informatie
Cake-Pops "Love & Be Mine" (12 stuks)
€ 29,90 *
ToevoegenToevoegen
Cake-Pops "Love & Be Mine" (12 stuks)
Love is in the air! Heb jij al kennis gemaakt met onze Cake-pops love-design?

De "Love & Be Mine"-Cake-Pops worden in een gemixte box geleverd, bestaande uit 6 red-velvet Cake-Pops met rode glazuur, glitter en met een "Be Mine"-logo versiert en 6 vanille-deeg Cake-Pops met roze glazuur, glitter en met een "Love"-logo versiert. Het red-velvet deeg bestaat uit ons populaire cacaodeeg – geverfd met rode levensmiddelen. Hartjesogen gegarandeerd!
€ 29,90 *
ToevoegenToevoegen
Meer informatie
Chocolade-muffins, 9 stuks
€ 19,90 *
ToevoegenToevoegen
Chocolade-muffins, 9 stuks
Vanaf nu ook te verkijgen op de muffin-afdeling van jeeigentaart; onze smaakvolle Chocolade-muffins. Onze lekkere chocolade-muffins zijn het ideale tussendoortje voor iedereen die gek is op chocolade en muffins. Het is daarnaast ook nog eens bij meerdere gelegenheden in te zetten. Zoals wij al gezegd hebben zijn deze muffins ideaal als een lekker tussendoortje, maar daarnaast zijn het ook nog eens een leuke afwisseling in plaats van een standaard stuk taart, wat je op een verjaardag of ander feest krijgt. Chocoalde is een natuurlijk een smaak waar bijna iedereen dol op is. Met onze chocolade-muffins scoor je dus zeker goed bij jouw gasten op je volgende verjaardag, bedrijfsevenement of welke andere aangelegenheid dan ook!
€ 19,90 *
ToevoegenToevoegen
Meer informatie
Cakepop ijsjes met gekleurde chocolade (10 stuks)
€ 39,90 *
ToevoegenToevoegen
Cakepop ijsjes met gekleurde chocolade (10 stuks)
(13)
Maak je klaar voor een heuze zomerdroom! De kleurrijke Cake-popsicles zijn iets unieks. Je zou bijna denken dat je met een ijsje rondloopt, wanneer je iemand met zo'n Cake-popsicle ziet rondlopen. Met de extra witte chocolade en de kleurrijke dip zijn de kleine Cake-Popsicles een absolute blikvanger:

Door het lichte deeg met passievrucht smaak, die tot nu toe in nog een enkele andere baksels van ons zijn gebruikt, Daarnaast zijn ze ook nog eens een smaakvol hoogepunt op elk feest!
€ 39,90 *
ToevoegenToevoegen

Vergelijkbare producten
Halloween Cupcakes
Kerstman Cupcakes
Monster Cupcakes
Voetbal Cupcakes
Basketbal Cupcakes
Logo-Cupcakes (4 stuks)
Cupcakes met eetbare inkt stiften
Dr. Oetker Halloween-Cupcakes
9 Emotie-Cupcakes
9 blauwe Chubby Unicorn cupcakes
9 groene Chubby Unicorn cupcakes
9 roze Chubby Unicorn cupcakes
Deluxe Cupcakes, 9 Stuks
Purricorn cupcakes, 9 stuks
Bosbessen-muffins, 9 stuks
€ 19,90 *
Naar de muffins€ 19,90 *
Momenteel uitverkocht