Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Boodschaptaarten

De Sachertaart blijft een klassieker

De Sachertorte zijn NIET verkrijgbaar in de zomermaanden juli en augustus.

Met de klassieker uit Oostenrijk maak je de koffie- en taarttijd nog lekkerder. Onze Sachertorte is gewoonweg een heerlijke chocolade-ervaring. Het delicate glazuur van donkere chocolade dat de Sacher-taart omhult, smelt in ieders mond. Nadat de chocolade geluk heeft gecreëerd, ontmoeten jouw smaakpapillen de fruitige abrikozenjam. Alles in een sachtertaart harmoniseert ongelooflijk samen en laat ieder van jullie smelten. Uw gelegenheid voor een persoonlijke sachertaart is geheel aan u. Wij helpen je om de perfecte sacher taart te maken zodat jouw feest onbeschrijfelijk lekker wordt. Onze sacher-taarten hebben verschillende thema’s op het oppervlak. We hebben voor de nobele sachtertaart gezorgd dat elke kleine viering of emotie nog intenser wordt veroorzaakt door de sachertaart. Als cadeau voor een verjaardag of als klein cadeautje voor je lieveling, een sachertaart is fenomenaal. Sacher-taarten hebben de eigenschap om iedereen om hun vingers te wikkelen dankzij de combinatie van abrikozen en pure chocolade, evenals volle melkchocolade. Chocolade is en blijft een van de populairste zoetigheden ter wereld. We willen je dan ook helpen om je geluk snel thuis te laten bezorgen bij een sachertaart.

Het bekende recept uit Wenen voor een originele sachertaart is een geheim dat de Oostenrijkers trots voor zich houden. U mag alleen een originele sacher-taart proberen in de Hotels Sacher, in Wenen en Salzburg. Het recept zelf heeft geen richtlijnen of instructies, omdat jullie allemaal op je eigen manier een heerlijke sacher-taart kunnen bakken. Wij stellen u in staat om snel en eenvoudig een onbeschrijfelijk lekkere sacher taart te proberen. Bestel gewoon een van onze sachertaarten en geniet er thuis van. Thuis merk je met je persoonlijke sacher taart dat zo'n heerlijke sacher taart bij veel gelegenheden perfect past. Onder ons assortiment taarten is de sachertaarten de klassieker, die we elke dag verkopen. De sachertaart is al jaren bekend en bij velen geliefd. U zult uw grootouders zeker blij maken met onze sacher-taart. De smaak van een sacher-taart is duidelijk onweerstaanbaar. Geef je grootouders een van onze persoonlijke sachertaarten voor bij de koffie en schrijf ook een bericht om je grootouders van een verrassing te voorzien.

Elk bericht dat u met uw vrienden, familie of geliefde wilt delen, wordt ongetwijfeld goed ontvangen met een sacher-taart. Met onze sacher-taarten hebben we een selectie van love sacher-taarten, Emoji sacher-taarten, verjaardags sacher-taarten of nog persoonlijker gemaakt met een foto sacher-taart. De heerlijke sacher-taart past perfect bij elke gelegenheid en zal door de ontvanger enorm worden gewaardeerd. Onze sacher-taart is genoeg voor 6 porties. Precies wat je nodig hebt!

De mooie thema’s heb je waarschijnlijk al gezien op onze sachertaart, die aan de oppervlakte van de sachertaart zit. Voor onze sachertaarten bedrukken we zoete fondant met kleurstof. Op fondant worden de mooiste en scherpste foto's gemaakt. We kozen ook voor fondant omdat de mix van een sachertaart en de fondant topper ongelooflijk lekker smaakt. Wil je meer weten over onze creaties en taarten, kijk dan eens naar onze taarttraditie. Naast de fijne sachertaart willen wij u zoveel inzicht geven in onze wereld van taarten dat u zelf een foto van ons kunt maken.

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Foto Sachertaart
    € 21,90 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Chubby Unicorn Sachertaart
    € 23,90 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Happy Birthday Sachertaart blauw
    € 21,90 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Happy Birthday Sachertaart geel
    € 21,90 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Happy Birthday Sachertaart roze
    € 21,90 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Happy Birthday Sachertaart groen
    € 21,90 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Sachertaart met hartvorm
    € 21,90 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Sachertaart met logo
    € 21,90 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Een hart voor mama Sachertaart
    € 21,90 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Sachertaart liefde
    € 21,90 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht

    Sacher boodschaptaarten online bestellen

    Voor de kleinere feestjes of om iemand een zoete boodschap te versturen en je liefde te laten blijken. Voor dit soort gelegenheden hebben wij de mooie Sacherboodschap taarten bedacht. Edele sachtertaarten met jouw boodschap, een cadeautje die meteen aan huis geleverd kan worden!

    De sachtertaarten zijn goed voor 6 porties en hebben een diameter van 18 cm. Wij drukken bij deze taarten niet op marsepein, maar op fondant! OPGELET: De sacher taarten zijn in de zomermaanden niet beschikbaar!