Skip to Store Area:

Menu Overzicht

Wat is er persoonlijker dan een foto van je tijd samen te geven?
Bijna niets kan dit geschenk overtreffen. Behalve natuurlijk een foto op een taart! Precies! Je kunt bij ons je eigen foto op je eigen taart laten drukken en zo de meest persoonlijke verjaardagstaart ooit maken. Natuurlijk kun je je foto ook direct op onze pagina aanpassen aan je behoeften en je eigen verjaardagswensen als tekst toevoegen. En je kunt zelfs de smaak van je fototaart persoonlijk kiezen. Dit is de enige manier om het meest persoonlijke cadeau te krijgen.
Maar natuurlijk zijn onze fototaarten niet alleen perfect voor verjaardagen. Hier vind je alle thema’s van fototaarten. Ongeacht de gelegenheid of het thema van je feest. Alle thema’s zijn hier echt vertegenwoordigd. Zo kun je deze taart bijvoorbeeld cadeau doen voor het jubileum van je relatie, om de liefde weer goed te laten bloeien en natuurlijk om je liefde te vieren. Onze fototaarten met hart frame of rozen frame passen hier goed bij. Of je wilt het heel speciaal en een Fototaart in cijfervorm nemen die bij jullie jubileum past. Uiteraard kun je de taart ook heerlijk gebruiken voor het bedrijfsjubileum. Met een foto van alle medewerkers erop of het bedrijfslogo in het midden wordt de taart een echte eyecatcher op je bedrijfsjubileum.

Iets heel bijzonders in deze categorie, waarin je alle thema’s van fototaarten kunt vinden, zijn onze Face-Cakes! Hier kunnen jij of je ontvanger zijn of haar grootste droom waarmaken. Wie heeft er in zijn of haar leven nooit een prinses, piraat of astronaut willen zijn? Of wat dacht je van net als Tarzan door de jungle te slingeren en een huis te behoeden voor verbranding? Precies, iedereen heeft deze onvervulde kinderdroom die je nu kunt laten uitkomen met onze gezichtstaarten. Of je nu een engel of een duivel bent, met onze gezichtstaarten kun je echt je persoonlijkheid uitleven. We hebben al je kinderthema’s en dromen omgezet in een cool ontwerp. Het enige dat ontbreekt, is je gezicht of het gezicht van je vriend, zodat de droom werkelijkheid kan worden.

Maar we zijn nog lang niet klaar. Als we het hebben over alle thema’s van fototaarten, bedoelen we ook echt alle thema’s van fototaarten. Er zijn zoveel verschillende frames waaruit je kunt kiezen om je fototaarten eenvoudig aan te passen aan je zeer speciale thema! De echte meisjesdroom wordt met onze roze groet frame of roze pastel droom waar gemaakt. Of ben je op zoek naar een taart die geschikt is voor je babyshower feest of voor de geboorte van je kind? Dan zijn onze taarten in het blauwe of roze babydesign heel erg geschikt. Natuurlijk kun je je favoriete hobby ook op onze taarten realiseren. Ben jij bijvoorbeeld een gepassioneerd voetballer of golfer? Geen probleem met onze bijpassende voetbal- of golfframes. Maar dat is nog steeds niet alles over kleurrijke hobby’s die je in deze categorie kunt vinden. Kijk maar eens rond, welke andere geweldige vrijetijdsactiviteiten je kunt vinden.

Hier vind je het juiste fototaartdesign voor elke smaak, leeftijd en gelegenheid. En zelfs als je het eenvoudig en zonder veel franjes leuk vindt, zijn er nog steeds onze fototaarten volledig zonder frame, dus niets leidt af van de speciale foto op het oppervlak!
Laat je fantasie de vrije loop met alle thema’s van prachtige en persoonlijke fototaarten!

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Fototaart Deluxe - Gouden frame op dubbele...
    € 89,00 *
    Naar taartNaar taart
    0-9
    Cijfer-fototaart, verschillende kleuren
    € 69,90 *
    Naar taartNaar taart
    Bijbel-Frame, Fototaart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Smartphone-frame, fototaart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Wanted Sheriff-Frame, Fototaart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Wanted Houten-frame, Fototaart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Uli Stein-Frame, Fototaart
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart
    Voetbal frame fototaart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Rosen-Frame, Fototaart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Politie, Face-Cake
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart

    Alle Fototaarten thema's

    Hier kan je eenvoudig in 1 blikopslag alle mogelijke fototaarten zien. Een duidelijk overzicht van alle face-cakes, frames, motieven en thema's die we op onze taarten kunnen toveren. Er is voor iedereen wat bij bijvoorbeeld een persoonlijk cadeau, een leuke taart voor het gezin of een mooie taart voor de baas. Op deze manier ontbreekt alleen nog je foto en klaar is de taart! Wij maken de perfecte verrassing en sturen deze op het gewenste moment naar het gewenste adres!