Diddl-taarten

Diddl-taarten online bestellen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bestel nu deze mooie Diddl-taarten!

Vanaf nu kan je je favoriete muis Diddl ook op een taart online bestellen en bij jouw thuis laten bezorgen! Of het nu gaat om een verjaardagstaart, valentijnstaart, een taart voor Moederdag of verscheidene andere gelegenheden, de Diddl-taart is ongetwijfeld voor elk feest een echte eye-catcher en het beste verrassingsgeschenk!

Onze Diddl-taarten kan je natuurlijk ook weer met een van onze voor heerlijke smakencombinaties bestellen, namelijk chocolade cake met chocoladevulling, chocolade cake met kersenvulling, vanille cake met citroenvulling of vanille cake met frambozen-vanillevulling.

Bovendien kan je voor je feest een passende grootte kiezen. Onze kleine taarten (18 cm) zijn goed voor 6 porties, uit onze medium taarten (26 cm) haal je ongeveer 12 porties, en de grote taarten (36 cm) bevatten ongeveer 25 porties. Voor grotere feesten kan je zelfs Diddl-taarten van tot 43 porties bestellen, die uit twee of zelfs drie verdiepingen bestaan.

Met deze Diddl-taart heb je een heel speciale en gepersonaliseerde taart als geschenk voor je allerliefste schat, je vrienden of je familie. Dankzij ons breed aanbod voor verschillende gelegenheden en de enorme populariteit van Diddl zal je zeker een glimlach weten te toveren op het gezicht van elke Diddl-fan! Bestel nu snel en eenvoudig je Diddl-taart online, eventueel met een persoonlijke boodschap erop, en wij leveren je bestelling bij jouw thuis!

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000