[FirmenStickyNav]

C&A Star Wars Kids Day 2015In November 2015, een kleine maand voor de bioschoopstart van het zevende deel van de Star Wars Sage, hield de modeketen C&A een Star Wars Kids Day. In heel Duitsland werden in de vele filialen van C&A speciale programma's georganiseerd voor in het bijzonder de kleine klanten.

Naast de nieuwe Star Wars kleding-collectie, met bijbehorende verlotingen, animaties, spelletjes en bekledingen straalde het programma vooral door de lekkere Star Wars Give Aways voor de klanten.
jeeigentaart.nl bij Star Wars Kids Day

Het doel bestond uit lekkernijen verzorgen voor de vele filialen door heel Duitsland heen, die perfect aanslootte met het thema Star Wars. De keuze viel tussen de lekkere dubbelkoekjes en trendy cake-pops. Samen werden 24.000 Star Wars dubbelkoekjes en 20.000 Star Wars cake-pops aan de enthousiaste klanten uitgedeeld. De dubbelkoekjes werden hierbij met fondant opdruk individualiseert, terwijl de cake-pops met sterrensprinkles en een Star Wars label versierd werden. De unieke zoetigheden werden per stuk verpakt, zodat zowel het eten ter plaatse als meenemen naar huis probleemloos mogelijk was.


Kwaliteit van een hand

De producten en datum stonden vast – nu moest nog alles punctueel en in de afgesproken hoeveelheden over de filialen verdeeld werden. De verdeling vond plaats centraal vanuit onze productie hoofdvestiging in Keulen – zo konden we gelijke, hoge kwaliteit garanderen en met onze leveringspartner op de gewenste leverdatum alle plaatsen bereiken.
Eindnoot

Stralende kinderogen, enthousiaste ouders en blije klanten! De C&A Star Wars Kids Day 2015 was een groot succes en we zijn erg trots dat we onze bijdrage tot een gelukkige dag hebben kunnen leveren. We verheugen ons op verdere activiteiten in de komende jaren! Maak jezelf klaar...Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000