Vaiana op taarten

Vaiana taarten

Vaiana is een animatiefilm van Disney, die in de tweede helft van 2016 werd uitgebracht. Deze film vertelt het verhaal van Vaiana, die met haar stam op een paradijselijk eiland in de Stille Oceaan woont. Zij is de dochter van het stamhoofd en zijn aangewezen opvolgster.

Op een dag laat Vaiana's grootmoeder haar een grot zien waar een paar vergeten zeilboten liggen. Zo komt zij te weten dat haar voorouders ooit de zee hebben bevaren; en wanneer de vissers van de stam klagen dat zij geen vis meer vinden, besluit Vaiana het probleem tot op de bodem uit te zoeken. Op dat moment vertelt haar grootmoeder haar dat de halfgod Maui ooit een magisch artefact van de godin Te Fiti heeft gestolen dat het mogelijk maakt nieuw leven te scheppen. Hierdoor verspreidt zich een duisternis, die ook de reden is voor de achteruitgang van de vis. Daarom gaat Vaiana zonder verder oponthoud op reis om Maui te vinden en hem het artefact terug te laten geven, wat haar ook lukt.

Dus beginnen de twee aan een lange, avontuurlijke reis naar Te Fiti om haar haar artefact terug te brengen. Onderweg moeten ze zich een weg vechten door enorme golfkammen en gevaarlijke zeemonsters die herhaaldelijk het welslagen van hun missie bedreigen. Het komt goed uit dat Maui een magische haak bezit waarmee hij in verschillende dieren kan veranderen. Hun laatste gevecht op deze reis is tegen het vulkaanmonster Te Ka, die op Te Fiti's eiland rondhangt. In dit gevecht wordt Maui's magische haak gebroken, waardoor hij nutteloos wordt, maar wanneer Vaiana het artefact op Te Ka gebruikt, verandert hij terug in Te Fiti. Zij geeft Maui dan een nieuwe haak en Vaiana kan over de vredige zee terug naar huis reizen, waar zij met grote vrienden wordt begroet.

Dit avontuur klinkt gewoon fantastisch en magisch, vind je niet? Zou jij ook geen deel willen uitmaken van deze bewogen reis? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Vaiana is ook bij ons op bezoek gekomen op onze mooie, heerlijke taarten!

Onze taarten met een zee- of oceaanthema en een Vaiana-personage geven jouw verjaardagsfeestje gegarandeerd een vleugje zeemagie en avontuur. Natuurlijk is het vooral geschikt voor echte Vaiana fans die geen genoeg kunnen krijgen van deze Disney film.

Weet je wat nog meer geweldig is aan deze taarten? Je kunt ze gemakkelijk aanpassen aan je eigen wensen en eisen! Kies gewoon je favoriete smaak uit onze verschillende smaken met slechts een paar klikken. Of je nu nooit genoeg kunt krijgen van chocolade of de voorkeur geeft aan de delicate smaak van vanille, je vindt vast en zeker de perfecte smaak voor jou!

Natuurlijk weten we ook dat jouw Vaiana-themafeest kan variëren in grootte. Daarom bieden wij je hier Vaiana taarten van verschillende grootte aan! Er is de Vaiana op zee-taart die bestaat uit één laag, waarbij je kunt kiezen uit twee formaten: de S-formaat taart bevat ongeveer zes porties, terwijl de M-formaat taart ongeveer 12 porties bevat. Heb je een nog grotere taart nodig? Dan is onze Vaiana op twee-verdiepingen oceaan taart echt iets voor jou! Deze taart bevat ongeveer 18 porties, dus het is genoeg voor een groter feest.Vaiana op taarten voor onze avontuurlijke Vaiana fans! Vaiana en haar avontuurlijke reis

Deze Amerikaanse Disney-film is nu algemeen bekend en zeer populair. Deze animatiefilm is in 2016 werd uitgebracht met de titel "Vaiana".
Waar gaat deze film precies over? De hoofdpersoon van dit verhaal is een 16-jarig dapper en opstandig meisje genaamd Vaiana. Zij woont samen met haar stam op een prachtig, paradijselijk eiland in de Stille Oceaan en is de dochter van het stamhoofd, die het na hem zal overnemen.
Zij en alle leden van de stam hebben van het stamhoofd het verbod gekregen om ver op zee te gaan. Op een dag verneemt Vaiana echter van haar grootmoeder dat haar voorouders ooit zeilschepen bezaten en zich op volle zee waagden. Zij vertelt haar ook over een halfgod, genaamd Maui, die een magisch artefact van de godin Te Fiti heeft gestolen, waardoor een griezelige duisternis zich over de zee heeft verspreid en ook de visgronden zijn uitgeput. De vis is een bijzonder belangrijke voedselbron voor haar stam. Daarom gaat Vaiana op zoek naar Maui en overtuigt hem om Te Fiti het artefact terug te geven. Na een lange discussie stemt hij toe en samen beginnen ze aan een lange en gevaarlijke reis vol gevechten tegen hoge golven en zeemonsters om de godin te herenigen met haar magische artefact.
Deze gezinsvriendelijke animatiefilm is ook genomineerd en won tal van prijzen, waaronder een award in de categorie Animated Effects in an Animated Production bij de 2016 Annie Awards en een award in de categorie Choice Fantasy Movie Actor bij de 2017 Teen Choise Awards. .Vaiana op taarten online bestellen

Ben je een grote fan van Vaiana en heb je een verjaardag voor de boeg? Of ken je iemand die binnenkort jarig is? Dat zou de ideale gelegenheid zijn om de jarige blij te maken met een mooie figuur van Vaiana op een heerlijke en goed uitziende taart, vindt je niet? Dan ben je in deze categorie aan het juiste adres! Hier bieden wij je een selectie van interessante taarten met het thema Vaiana.
Kijk eens naar onze Vaiana op zee-taart. Je kunt kiezen uit twee verschillende maten: Maat S en maat M. Als je maat S kiest, krijg je een taart met een diameter van 18 cm, die ongeveer zes porties bevat en dus perfect is voor een klein feest in de naaste familiekring. Zijn er meer gasten of wilt je meer dan één portie per persoon? Dan kunt je beter maat M kiezen, want die heeft een diameter van 26 cm en komt dus overeen met ongeveer 12 porties. Als dat ook niet genoeg is, hebben we een tweelaagse taart voor je: Vaiana op twee-verdiepingen oceaan taart. Deze taart bestaat uit twee verdiepingen, de bovenste taart heeft een diameter van 18 cm en de onderste taart een diameter van 26 cm. Deze taart bevat dus ongeveer 18 porties, wat genoeg zou moeten zijn voor een iets groter feest.
Deze twee taarten zijn in het zee- en oceaandesign en tonen het element waarmee Vaiana zich zo verbonden voelt. Ze zijn versierd met een prachtige afbeelding van Vaiana, die haar in een zelfverzekerde pose toont. Dit beeldje is niet alleen perfect voor het versieren van de taart, het is ook een prachtig stuk speelgoed voor jouw kind! Het Vaiana-thema verjaardagsfeestje zal je gegarandeerd nog lang heugen.Fantastische smaak van onze Vaiana taarten

Zelfs als onze Vaiana fans verenigd zijn door hun favoriete film, heb je toch verschillende smaken. Zodat ieder van jullie blij en tevreden is met zijn Vaiana taart, kunt je kiezen tussen verschillende smaken! Zo kan iedereen zijn taart naar zijn of haar eigen smaak aanpassen.
Kun je nooit genoeg krijgen van chocolade? Dan is de chocoladetaart met chocolade fudge vulling voor een extra dosis chocolade of met zoete kersenvulling precies goed voor jou. Natuurlijk weten wij ook dat er onder jullie niet alleen chocoladeliefhebbers zijn, maar dat sommigen ook de voorkeur geven aan de meer delicate vanillesmaak. Ben jij één van hen? Dan hebben we een paar verschillende vullingen die je kunt combineren met onze heerlijke vanille taart. Je kunt kiezen uit een verfrissende citroenvulling, een fruitige frambozenvulling en een nootachtig-romige nougatvulling.
Zoals je kunt zien, hebben wij een ruime keuze aan heerlijke smaken voor jou samengesteld. Probeer al onze smaken uit en ontdek welke jij het lekkerst vindt!
Om je de best mogelijke smaakervaring te bieden, zorgen wij ervoor dat zowel onze ingrediënten als de verwerking ervan van de hoogste kwaliteit zijn. Onze ervaren banketbakkers besteden hier bijzondere aandacht aan. Daarom gebruiken wij Odense marsepein van hoge kwaliteit uit Denemarken om jouw taart te bedekken. Wat is er zo speciaal aan? Wel, Odense is de leverancier van de Deense koninklijke familie, wat de topkwaliteit verklaart. Deze marsepein wordt vervolgens geprint met onze eetbare kleurstof en zorgvuldig met de hand op jouw taart aangebracht. Het resultaat is een onvergelijkbare smaakervaring.Levering en opslag van jouw Vaiana taart

Wij kunnen jouw taart niet per zeil verzenden, maar met onze verschillende leveringsopties kunt je precies bepalen wanneer je jouw Vaiana taart wilt laten aankomen. Onze standaard verzending duurt meestal 1-3 werkdagen. Maar als je de taart morgen al nodig hebt, dan is de expresverzending perfect voor jou! Tot een bepaalde tijd is het mogelijk om taarten voor morgen te bestellen! Maar een zaterdag express of een express vóór 12 uur is natuurlijk geen probleem voor ons.
Kon je de hele taart niet opeten? En weer geen plaats in de koelkast? Maak je geen zorgen, onze taarten moeten toch op kamertemperatuur bewaard worden. Bovendien zijn onze producten na productie nog minstens tien dagen houdbaar. Dus je hebt genoeg tijd om er echt van te genieten.
Daarbij hoef je je geen zorgen te maken over je Vaiana taart tijdens het verzenden. Onze verpakking is perfect aangepast aan onze zoete, overheerlijke taarten, zodat ze veilig bij je aankomen en niet beschadigd worden tijdens de verzending.Versier je Vaiana taart

Ben je al gek op een van de taarten, maar vind je hem niet helemaal perfect voor jou? Versier het dan extra volgens jouw wensen met onze verschillende taartdecoraties! Je kunt hier ook allerlei taartdecoraties vinden, al dan niet eetbaar.
Wat dacht je van een mooie cijferkaars om te laten zien hoe oud de jarige is geworden? Of een paar mooie, mooie figuur kaarsen? We hebben er zelfs enkele in de vorm van een hart en andere met "Gelukkige Verjaardag" erop geschreven. Onze marsepein en suiker taartdecoraties zouden ook prachtig passen bij jouw Vaiana taart! Je kunt er van alles vinden, zoals eetbare bloemen, strikken, hartjes en nog veel meer. Ben je op zoek naar iets groters voor jouw taart? We hebben ook enkele taarttoppers om je taart mee te versieren. In onze categorie taartdecoraties vindt je ook verschillende chocoladedecoraties en zelfs partysets. Kijk maar eens rond!Inspiratie voor jouw Vaiana taart

Nu ben je waarschijnlijk helemaal overweldigd over wat je precies moet bestellen. Maak je geen zorgen, daar hebben we ervaring mee. Kijk eens naar onze taartinspiratie! Veel van onze klanten hebben buitengewone ideeën bedacht om hun taarten uniek te maken. En dat kan jij ook doen! Neem een kijkje en laat je inspireren. Je zult zeker op het perfecte idee komen om van je feest een hit te maken. En als je denkt dat je het eindelijk voor elkaar hebt, stuur ons dan een foto van je geweldige Vaiana taart, zodat andere mensen jouw unieke creatie kunnen bewonderen en er door geïnspireerd worden!Wil je zelf een taart bakken? Geen probleem

Natuurlijk ondersteunen wij je ook als je zelf aan de slag wilt met een taart. De rolfondant en marsepein van Odense die wij gebruiken, kunnen ook bij ons besteld worden. Wij bieden de marsepein aan in verpakkingen van 200 g en de rolfondant in verpakkingen van 250 g. Heb je ook nog taart gereedschap nodig? Geen probleem! Wij hebben dat ook in ons assortiment, zelfs als set met andere producten die je voor jouw taart kunt gebruiken. Wij bieden ook een verscheidenheid aan eetbare toppers, die je zelfs met jouw eigen foto kunt laten bedrukken!
Hulp nodig? Wij helpen je met onze video-guides. Wij hebben er een paar voor je gemaakt en laten je tips en trucs zien waarmee je in een paar stappen een professionele en mooie taart kunt maken. Ons team heeft ook goed nagedacht over welke hulpmiddelen je nodig zult hebben. Kijk eens naar hen!Wenskaart voor je Vaiana taart

Natuurlijk kunnen al deze taarten ook gebruikt worden als geschenk. Om je geschenk nog persoonlijker te maken, kun je een wenskaart toevoegen aan je Vaiana taart. Je kunt jouw boodschap erop laten drukken of met de hand laten schrijven. Dit zal zeker een glimlach op het gezicht van de jarige toveren!

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000