Transformers Taarten online bestellen

Bestel nu Transformers taarten online voor je speciale verjaardag en laat ze gemakkelijk bezorgen. Je gepersonaliseerde Transformers-taart wordt ook volgens jouw wensen bezorgd, want je kiest de bezorgmethode van je voorkeur. Elk van onze heerlijke Transformers taarten zal erg leuk zijn op je volgende verjaardagsfeestje voor alle Transformers fans onder jullie. De Transformers Optimus Prime taart, Transformers Bumblebee taart of Transformers Megatron taart zijn versierd met unieke Transformers motieven. Naast de ronde Transformers taarten hebben we ook suikerzoete Transformers Geopop cupcakes. Elke cupcake heeft zijn eigen Transformers-motief met de helden van jouw keuze. Je kunt de gewenste smaak kiezen voor elk van onze Transformers taarten en traktaties en je kunt ook het aantal porties berekenen voor je gasten. Onze Transformers-helden kunnen hier online veranderen in een heerlijke taart in plaats van een auto. Dus laat je verjaardag nu beginnen met je heerlijke Transformers taart boordevol actie en geniet van een gepersonaliseerde Transformers taart met je Transformers vrienden.
Voor iedereen die naast de Transformers taarten opzoek is naar kinderverjaardagstaarten, verjaardagstaarten of taarten met figuurtjes nodig heeft, raden we je aan een kijkje te nemen in onze online shop. Hier kun je je Transformers verjaardagsfeestje zo mooi mogelijk maken. Als echte Transformers fan zul je met elke taart naar de zevende hemel worden getransporteerd, want we smeren met liefde de crèmevullingen op de versgebakken taartbodems en bedekken deze vervolgens met de taarttoppers. De taarttoppers worden gemaakt van een delicate amandeldecoratiepasta, die we met onze foodprinters behandelen. Dit is het speciale hoogtepunt van je gepersonaliseerde Transformers taart, omdat we voedselkleurstof gebruiken om de vers uitgerolde cake toppers te bedrukken. Deze wikkelen we liefdevol met de hand om elke geselecteerde en gewenste taart. Daarna verpakken we elke Transformers traktatie zorgvuldig in een aparte verpakking, zodat deze veilig kan worden afgeleverd door onze verzendpartners. We hechten er veel waarde aan dat elke Transformers taart perfect bij jou aankomt en zonder gedoe op je verjaardagstafel staat. Elke overheerlijke Transformers taart brengt vreugde en geluk en zal je nog lang heugen. Deze betoverende taartpresentatie is erg belangrijk voor ons en maakt deel uit van ons dagelijks brood. Vers bereid en met de hand gemaakt door ons taartenteam, creëren we allerlei soorten themataarten, zoals de unieke Transformers taarten die je hier ziet. Bestel nu eenvoudig online en laat je Transformers feestje met Transformers taarten thuisbezorgen wanneer jij wilt!

Als je meer traktaties of taartdecoraties bij je Transformers taart wilt, kunnen wij alles voor je samenstellen om je kinderverjaardagsfeestje perfect te maken. Bekijk onze taartinspiratie om je Transformers verjaardagsfeestje misschien nog creatiever en gevarieerder te maken voor je jarige kind. We geven je ook de optie om elke Transformers taart of 9 Transformers cupcakes te versieren met een persoonlijke wenskaart of fondant taartteken. Schrijf simpelweg je boodschap of de naam van de jarige onder "Verdere opties". Daar vind je verschillende wenskaarten en verschillende vormen taartteken. Een puur genot en plezier voor alle Transformers fans, vrienden en familie onder jullie.

Rise of the Beasts Taart Transformers - WIT OPPERVLAK
Rise of the Beasts Taart Transformers - WIT...
€ 39,90
Transformers Rise of the Beasts Cupcakes
Transformers Rise of the Beasts Cupcakes
€ 29,90
Transformers Megatron Taart
Transformers Megatron Taart
€ 39,90
Transformers Bumblebee Taart
Transformers Bumblebee Taart
€ 39,90
Transformers Optimus Prime Taart
Transformers Optimus Prime Taart
€ 39,90
Transformers Geopop-Cupcakes
Transformers Geopop-Cupcakes
€ 29,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

6 producten

Transformers verjaardagstaarten online bestellen!

Alle Transformers verjaardagstaarten horen bij een Transformers kinderfeestje. Wij bereiden alle Transformers taarten met veel passie en zorg om een uiterst uniek en gepersonaliseerd verjaardagscadeau in de vorm van een taart te presenteren. De respectievelijke Transformers karakters zoals Optimus Prime, Bumblebee of Megatron hebben bij ons hun eigen prachtige taart gekregen. De Transformers Optimus Prime taart is geen vrachtwagen, maar een heerlijke ronde taart. De Transformers Bumblebee taart is hier helaas geen Camaro auto, maar heeft des te meer smaak. De Transformers Megatron taart blijft een taart en wordt gelukkig geen Cybertroniaanse tank, straaljager of iets anders. Je kunt de smaken en de grootte van je Transformers taart zelf kiezen bij elke taart. Onze Transformers taarten zijn verkrijgbaar met romige taartvullingen tussen luchtige taartbodems.

We bakken de Transformers taarten vers in onze bakkerij en laten luchtige vanille- of chocoladecaken rijzen in de oven. Terwijl de caken afkoelen, snijden we ze in verschillende lagen. Ondertussen verzamelen we alle ingrediënten voor de taartvullingen. Van de delicate chocoladefudgevulling tot de zoete nougatvulling en fruitige smaken zoals frambozenvulling, kersenvulling en zelfs citroenvulling. Je vindt al deze heerlijke taartvullingen in de Transformers verjaardagstaarten. We hebben echter nog veel meer smaken in ons taartenassortiment. We bakken ook  Regenboogtaarten voor de echte regenboog fans onder jullie. Een kinderfeestje in felle kleuren met deze taartvulling is uniek en een hoogtepunt voor alle kinderen. Deze bestaat uit een vochtige vanillecake met een zoete vanillecrème en kleurrijke chocolade linzen in het midden. Omdat we waarde hechten aan verjaardagen en elk feest uniek willen maken, geven we je alle gelegenheid om je persoonlijke en individuele Transformers taart aan te passen met andere Taartjes & Co. of kinderfeestjes sets. Onder de cupcakes vind je de Transformers Geopop cupcakes, die ook vers verkrijgbaar zijn in verschillende smaken. We bakken luchtige chocolade-, appel-kaneel-, bosbessen-, citroen- of chocolate chip cupcakes, die dan de cupcaketop verliezen om ruimte te maken. Het bijzondere hier is de fondantlaag op de kleine traktaties om een betere afdruk te krijgen. We bedrukken ook je gewenste motief of foto met voedselkleurstof, ook bij onze Transformers-taarten. De combinatie van heerlijke taarten, cupcakes, brownies, taartjes en nog veel meer met fondant of onze delicate amandeldecoratiepasta is een traktatie voor het gehemelte. Het is allemaal gemakkelijk en snel voor jou. Bestel je Transformers-taart simpelweg online in onze online shop en laat alles naar wens aanpassen. Pak uit en serveer thuis of op het verjaardagsfeestje.

Ontwerp je eigen Transformers verjaardagstaarten online!

Met de geweldige Transformers Optimus Prime en zijn trouwe lieve vriend Bumblebee strijden ze allebei tegen de schurk Megatron om de heerlijke wereld van taarten in leven te houden. Met Transformers is het Autobots vs Decepticons en die zijn hier verkrijgbaar als heerlijke Transformers Optimus Prime taart, Transformers Bumblebee taart, Transformers Megatron taart of Transformers figuren Optimus Prime vs Megatron op AllSpark taart om aan te moedigen. Bovendien zijn er de Transformers Geopop cupcakes, die ontzettend lekker zijn en naast de goede Transformers staan. Als echte Transformers-fan zul je zegevieren en de Decepticons verslaan met een van onze Transformers-verjaardagstaarten. Maar als je aan de andere kant staat, kun je natuurlijk ook de Autobots verslaan met de Transformers Megatron taart. Hoe dan ook, je verjaardagsfeestje zal schitteren in een Transformers-vechtscène en de actie bij je thuis brengen. Je kunt je Transformers taarten of Transformers cupcakes door onze verzendpartners met zorg laten bezorgen op de datum van je keuze, rekening houdend met de verzendinformatie in het afrekengebied. Nogmaals, we geven je veel verschillende opties om uit te kiezen, zodat je je Transformers-taart precies op tijd voor je verjaardag kunt aansnijden. Als klein cadeautje of als verjaardagsverrassing is het ook mogelijk om de Transformers taarten met alles erop en eraan naar een ander afleveradres te sturen. Het enige wat je hoeft te doen is alle velden correct in te vullen bij het afrekenen. Ons taartenteam zal de door jou gewenste bestelling compleet maken met jouw Transformers taart en deze zorgvuldig verpakken in onze speciaal gemaakte verpakking.


Je kunt elke Transformers taart online ontwerpen voor een verjaardag of als verrassingscadeau en hem nog mooier opdienen met extra taartdecoraties. Start de strijd tussen de Autobots en Decepticons met je vrienden en familie met een Transformers taart. Ben benieuwd welke Transformers bij jou thuis terechtkomen en heerlijk smaken. Als je meer informatie nodig hebt, lees dan de klantbeoordelingen om je eigen indruk te krijgen. Onze aanrader voor een kinderfeestje is de chocoladetaart met een zoete chocolade fudge vulling. Chocolade is erg populair en mag niet ontbreken op een kinderfeestje. Onze Transformers cupcakes zijn snoepjes in kleine porties, want je kunt ze perfect uittellen. Een kleine traktatie voor kleine mensen. Je kunt de Transformers cakejes ook per stuk snijden, zodat iedereen een plakje krijgt. Gedeelde vrienden zijn dubbel zo leuk met een lekkere Transformers taart. Die sturen we graag met ons assortiment taarten naar je thuis, zodat jij je op andere dingen kunt concentreren. Een heerlijke taart met het Transformers motief zegt veel en is perfect voor een kinderfeestje met een Transformers thema, waardoor kinderharten sneller gaan kloppen. Dus maak van je verjaardag nu een onvergetelijk feest met een van onze Transformers taarten in de smaak en het formaat van je keuze.

Heldhaftige taartselectie

Vier je verjaardag boordevol actie met onze heldhaftige Transformers taarten. De Transformers taarten zien er niet alleen geweldig uit, maar smaken ook absoluut hemels dankzij ons recept. Zodat je ook je favoriete Transformers held mee naar huis kunt nemen, hebben we een breed scala aan opties voor onze Transformers taarten. De Transformers worden aangevoerd door onze Transformers Optimus Prime taart in de strijd tegen de Decepticons. Bestel er de Transformers Megatron taart bij. Organiseer een wedstrijd en kijk welke taart het snelst is opgegeten. Zullen de Transformers of de Decepticons deze keer winnen? Help Optimus Prime om Megatron's plannen te stoppen door de Transformers Bumblebee taart te bestellen en snel op te eten met je vrienden. Laat je vrienden zien wat een grote Transformers-fan je bent en breng al je helden in één keer thuis met onze Transformers Geopop cupcakes. Of het nu voor een Transformers filmmarathon is of een ander verjaardagsfeestje, de Transformers taarten zijn gegarandeerd een verrijking voor elke verjaardag. Om je verjaardag perfect te maken, kun je kiezen uit onze heerlijke smaken Transformers taarten. Kies uit onze heerlijke chocoladecake of luchtige vanillecake. De taartbodems worden vervolgens besmeerd met je favoriete vulling naar jouw smaak. Kies onze chocoladetaart met een smeltzachte chocoladefudgevulling en verras je gasten met een bijzonder zoete verrassing. Voor een zomerse, fruitige verjaardag raden we onze chocoladetaart met kersenvulling of vanillecake met frambozen- of citroenvulling aan. Als je van chocolade houdt, maar de voorkeur geeft aan een subtiele chocoladesmaak, dan geef je misschien de voorkeur aan onze vanilletaart met een zachtzoete nougatvulling. Afhankelijk van het aantal gasten kun je je verjaardag met de Transformers-helden in een grote of hele kleine kring vieren. Onze Transformers taarten zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten. Wij raden bijvoorbeeld onze 18 cm taarten met zes porties aan voor je viering met je naaste familiekring. Als je al je heldenvrienden op je verjaardagsfeestje wilt uitnodigen, kunnen we je onze taarten met twee of drie porties aanraden. Zo kan iedereen gegarandeerd genieten van een stukje taart voordat je de wereld weer redt.

Heldhaftige taartendecoraties

Om je Transformers taart nog specialer te maken, kun je natuurlijk allerlei taartdecoraties toevoegen. Dit zorgt voor veel actie op je volgende verjaardagsfeestje. Bij onze verjaardagskaarsen & cakekaarsen vind je veel verschillende kaarsen in felle kleuren, met figuurtjes of glitters die je taart helemaal afmaken zoals jij dat wilt. Naast diverse cakekaarsen van verschillende helden hebben we ook Cake Toppers of de Taart kaars Happy Birthday Gold, die de ogen van de jarige zal oplichten. Met onze taartdecoraties kun je je taart precies zo ontwerpen als je zelf had bedacht. Om het plannen van je feestje nog makkelijker te maken, kun je een van onze vele kinder party-sets bestellen voor bij je Transformers-taart en je verjaardag samen met je Transformers-helden vieren in een omgeving vol actie.

Eet je je decoraties graag op? Dan zijn onze marsepein en suiker taartdecoraties en chocolade taartdecoraties echt iets voor jou. Voeg hagelslag, rozen of hartjes toe aan je Transformers-taart. Voor chocoladefans hebben we leuke schoenen, handtassen en chocolade hartjes waarmee je je taart kunt versieren. Samen met onze taarttoppers vormen ze de kroon op je taart. Dappere helden zullen bijvoorbeeld bijzonder blij zijn met onze Happy Birthday taarttopper van vlaggetjes!

Voor creatieve helden

Wil je je vrienden of familie verrassen met een zelfgemaakte taart? Je vindt alles wat je nodig hebt in onze winkel. Onze heerlijke gerolde fondant en marsepein wordt vanuit Denemarken bij je thuis bezorgd. Het bedrijf uit Odense staat bekend om zijn uitzonderlijke smaak en hoogwaardige ingrediënten. We hebben ook verschillende taartgereedschappen waarmee je figuren of patronen in je taart kunt boetseren. In onze video's kun je zien hoe je je taart kunt bekleden met de verschillende taarttoppervormen. Je kunt ook ons beroemde kussenpatroon leren en kopiëren. Je versgebakken taart kan perfect worden aangevuld en gepersonaliseerd met een taart oplegger. Kies gewoon een foto naar keuze en laat die door ons vers drukken op een topper van fondant of amandeldecoratiepasta. We gebruiken voedselveilige kleuren om je foto bijzonder levendig te maken en je taart bijna te laten stralen. Als je niet zeker weet hoe je je taart wilt ontwerpen, bekijk dan onze taartinspiratie en laat je inspireren door heerlijke taartfoto's.

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000