Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Handtassentaart

Handtassentaart online bestellen


Handtassen taart met patroon, Beige
€ 94,00 *
Naar taartNaar taart
Handtassen taart met patroon, roze
€ 94,00 *
Naar taartNaar taart
Handtassen taart VG, wit met kleurrijke ...
€ 94,00 *
Naar taartNaar taart
Handtassen taart VG, bruin met beige det...
€ 94,00 *
Naar taartNaar taart
Deluxe Make-Up taart, Rond dubbele hoogt...
€ 69,90 *
Naar taartNaar taart
Momenteel uitverkocht

Handtassentaart online bestellen

Als eerbetoon aan onze Franse Shop - votreGateau.fr - bieden wij nu exclusieve taarten aan in de vorm van een handtas met het patroon van VG-Siegel & nog veel meer.

Lekker, chique en luxe - Deze taarten zijn een ware traktatie voor jouw ogen, mond en elke modebewuste shopaholic! ;) De handtas (ook wel sacoche genoemd in Vlaanderen) wordt door veel vrouwen gebruikt om hun spullen in te vervoeren. Er bestaat dus een leuke manier om mensen te verrassen die dol zijn op tassen. Je kan een van onze mooie handtastaarten daarvoor bestellen en daarmee kan je jouw vrouw of vriendin op een originele manier verrassen. Je kan deze handtastaarten ook als een onvergetelijk cadeau geven voor een verjaardag of jullie trouwdag. Of je kan ze bestellen voor een leuke girls night of gewoon omdat je zin hebt in een handtastaart!

Onze handtastaarten zijn perfect voor zulke gelegenheden. De taart ziet er niet alleen fantastisch uit, maar de smaak is ook nog eens geweldig. We hebben vier verschillende smaken, namelijk vanille/citroen, vanille/framboos, choco/choco en choco/kers. Deze taart laat vele vrouwenharten sneller kloppen! De taart is groot genoeg voor 30 porties en is daardoor ook geschikt voor grotere partijen. Hierbij kan je denken aan grote verjaardagen of grote evenementen. Zorg voor de eye-catcher op elk feest en bestel de handtassentaart gemakkelijk online! Geef de gewenste datum aan en wij bezorgen hem bij jouw thuis! Je kan kiezen uit twee verschillende versendmogelijkheden, namelijk UPS-Standard en DHL-Express. Als je haast hebt en je hebt de taart de volgende dag al nodig dan kan je het beste met DHL-Express bestellen. Eenvoudig, snel en bovenal heerlijk - bon appetit!