Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Handtassentaart

Handtassentaart online bestellen


Handtassen taart met patroon, Beige
€ 94,00 *
Naar taartNaar taart
Handtassen taart met patroon, roze
€ 94,00 *
Naar taartNaar taart
Handtassen taart VG, wit met kleurrijke...
€ 94,00 *
Naar taartNaar taart
Handtassen taart VG, bruin met beige ...
€ 94,00 *
Naar taartNaar taart
Deluxe Make-Up taart, Rond dubbele hoogte...
€ 69,90 *
Naar taartNaar taart

Handtassen taarten online betellen

Lekker, chique, exclusief en bovenal droomachtig- Deze Handtassen taarten zijn naast een lust voor het oog, ook een fantastische optie die je smaakpapillen op hol doen slaan. Dit in combinatie met ons fantastische design is dit een grote droomtaart voor elke shopaholic en tassenliefhebbster!;) Wil jij je vrouw of vriendin in een fantastisch humeur brengen? Of ben je op zoek naar een fantastisch en bovendien onvergetelijk cadeau voor een verjaardag of een trouwfeest?Dan ben je bij onze handtassen-afdeling precies op de jusite plaats om dit cadeau te kunnen vinden. Als je het hier niet kunt vinden dan kan je het nergens vinden! Deze hantassen taarten zien er niet alleen geweldig uit en laten menig vrouwenhart sneller slaan, maar hij smaakt ook nog eens geweldig! De taart is ook redelijk groot. Zo groot zelfs dat de taart voldoende is voor dertig personen die een groot stuk willen eten! Daarom is deze taart dan ook perfect voor een wat groter feest waar wat meer mensen komen! Met deze taart zorg je zonder ook maar enige twijfel voor de blikvanger van het hele feest. Verstuur deze unieke handtassen taart van jeeigentaart.nl naar het door jouw gewenst adres op het door jouw gekozen datum nadat je de taart besteld hebt! Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat je de taart bezorgd krijgt op de door jouw gekoze dag en adres. Kortom net zoals je altijd van ons gewend bent; gemakkelijk, snel, goed uitziend en bovenal uitermate lekker!- bon appétit!

Als een eerbetoon aan onze Franse shop - votreGateau.fr – bieden wij vanaf nu ook onze uitermate exclusieve handtassen design met het exclusieve VG-merk en natuurlijk hebben wij ook nog meer handtassen in ons assortiment voor jullie.

Deze categorie is uitermate speciaal en een echte hartensteler bij de (hand)tassenliefhebbers. In deze categorie kun je je geluk niet op als taartenliefhebber. Hier vindt je namelijk niet alleen taarten in de vorm van handtassen, maar ook deluxe taarten met een handtassen decoratie. Deze zijn vanzelfsprekend te verkrijgen in de verschillende smaakrichtingen die je van ons gewend bent. De smaken waar je namelijk uit kunt kiezen zijn; Chokolade cake met chocolade vulling, Chocolade cake met kers vulling, Vanille cake met nougat vulling, Vanille cake met framboos-vanille vulling en Vanille cake met citroen vulling. Verder zijn onze taart ook verkrijgbaar in de glutenvrije variant en Rainbowcake. De glutenvrije variant is alleen in de smaak vanille-framboos te verkrijgen en de Rainbowcake is gemaakt met vanille cake. Onze taart heeft een dubbele hoogte om het 3D-effect te kunnen realiseren. Zoals al eerder aangegeven is het ook mogelijk om een handtas als decoratie op een taart de zetten. Maar niet alleen tassenliefhebbers kunnen hun geluk niet op bij ons. Het is namelijk ook een walhalla voor de fashionista. Bij onze decoraties kun je namelijk chocolade handtassen, marspein lippenstift en natuurlijk een oogschaduwpallet bestellen voor op jouw taart. Vanzelfsprekend kun je bij ons kiezen voor verschillende ontwerpen. Zo hebben wij een bruin met goud model, een witte met het logo in verschillende kleuren. Verder hebben wij ook nog 2 soorten handtassen met een patroon. De ene heeft een beige kleur en de andere heeft een roze kleur. In een handtas heeft een vrouw haar dalijkse spullen zitten zoals portomonnee, sleutels, telefoon, zakdoekjes, lippenstift, kauwgom, make-up en natuurlijk nog veel meer verschillende dagelijkse dingen. Het kan zijn dat je toch meer van de make-up en schoenen bent als van de handtassen. Dat is bij ons geen probleem want op onze deluxe-taarten afdeling kun je namelijk ook make-up taarten bestellen. Hierbij heb je de keuze uit 3 verschillende taarten. De eerste taart is er een met een schoen, lippenstift en oogschaduwpallet op. Onze tweede taart is een ronde taart met daarom een kleine chocolade handtas met oogschaduwpallet en lippenstift daarbij. Als laatste hebben wij ook nog een vierkant taart met een kussenmotief boven op. Boven op het kussenmotief met suikerparels hebben wij een lippenstift en oogschaduwpallet staan. Aan de zijkanten hebben wij twee kusafdrukken staan. De taart wordt verder afgemaakt met een bijpassend lint. Zoals je kunt zien, bij ons is de keuze greuze. Dus waar wacht je nu nog op? Kijk snel rond en bestel de perfecte taart voor de verjaardag van een ras echte shopaholic!