Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Schoenen & Kussens

Schoenen & Kussen taarten online bestellen!

Ben je op zoek naar een geschikte taart voor je meisjesavond of voor je verjaardag? Dan ben je in de juiste categorie. Want hier vind je het bekendste vrouwelijke kenmerk op een taart. We presenteren hier onze schoenen en kussen taarten. Vooral schoenen en schoenen met hoge hakken zijn al jaren het favoriete kledingstuk van vrouwen. De elegante schoenen zitten in elke damesgarderobe. Al sinds de geschiedenis van Assepoester worden hielschoenen geassocieerd met ballen en andere mooie evenementen. Dus trek je mooiste meisjesjurk aan en kies dan je bijpassende chocoladeschoen.

De hoge hakken zien er niet alleen geweldig uit op de taart, maar het beste is dat je ze kunt eten. De chocoladeschoenen zijn gewoon een droom voor elk meisje. Zodat iedereen haar droomtaart krijgt, bieden we deze in verschillende kleuren aan. Als je de taart ook in een meisjesachtige kleur wilt houden, passen de roze deluxe taart , de paarse deluxe taart , de rode deluxe taart en de oranje deluxe taart bij jou en je feest. Als je geen grote fan bent van deze kleuren, heb je nog steeds de blauwe deluxe taart , de bruine deluxe taart en de groene deluxe taart tot je beschikking. De taarten zijn geschikt voor ongeveer 20 personen, dus gewoon het perfecte aantal voor een verjaardag. Uiteraard kun je de taart ook weggeven. Om de taart met chocoladeschoen nog persoonlijker te maken, kun je een persoonlijke tekst op de taart laten schrijven. Als je iets extravagants wilt hebben, is de gouden deluxe taart gemaakt voor jou.

Wat betreft de chocoladeschoenen, heb je ook een gevarieerde selectie van kleuren en patronen. Je hebt de keuze tussen een bruine schoen met witte details en een zwarte schoen met witte details. Als je echter iets opvallender wilt, kun je kiezen uit drie verschillende chocoladeschoenen met patronen. Om aan alle wensen te voldoen heb je de keuze tussen een roze schoen met donkere stippen en een witte schoen met roze stippen. Geen fan van stippen? Dan is de witte schoen met bruine strepen iets voor jou. Met deze grote selectie zul je vinden wat je zoekt.

Ben jij niet alleen een fan van schoenen maar ook geïnteresseerd in make-up? Dan hebben wij precies wat je zoekt! Omdat de make-up deluxe taart een mooie oogschaduw plaat en een zoete lippenstift er bovenop heeft. Om de decoratie compleet te maken is er een chocoladeschoen toegevoegd. Natuurlijk zijn de lippenstift en de oogschaduwpalet ook eetbaar. Bij deze deluxe taart heb je zelfs de mogelijkheid om te kiezen voor de Rainbow Cake. Je verrast je gasten dus niet alleen met de optiek van de taart maar ook met de kleurrijke vulling. Maar, de chocolade linzen, die midden op de taart worden gevuld, zullen het hoogtepunt zijn. Je kunt deze taart in twee verschillende maten krijgen. De maat S is geschikt voor ongeveer 12 personen en maat M voor 24 personen. Omdat er in deze categorie alleen deluxe taarten zijn, zijn deze twee keer zo hoog dan de andere taarten. Ze hebben dus een hoogte van 10 cm. Bovendien zijn de taarten in een kussenpatroon. Hierop worden met de hand fijne parels vastgeplakt, wat de taart nog specialer maakt. Bestel nu eenvoudig online je schoenen en kussen taart.

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Roze deluxe taart met chocoladeschoen en...
    € 89,00 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Blauwe deluxe taart met chocolade-schoen en...
    € 89,00 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Lila deluxe taart met chocolade schoen en...
    € 89,00 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Gouden deluxe taart met chocolade-schoen en...
    € 89,00 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Oranje deluxe taart met chocoladeschoen en...
    € 89,00 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Bruine deluxe taart met chocoladeschoen en...
    € 89,00 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Rode deluxe taart met chocolade schoen en...
    € 89,00 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Groene deluxe taart met chocoladeschoen en...
    € 89,00 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Deluxe Make-Up taart, ronde dubbele hoogte...
    € 72,90 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht

    Schoenen & Kussen taarten online bestellen!

    Dit zijn de perfecte taarten voor mode en make-up liefhebbers! Deze taarten zijn heel erg leuk als cadeau of verassing voor tiener meisjes. Denk maar eens aan een eye-catcher voor een sweet 18 of sweet 16! Kies jouw favoriet uit onze verschillende deluxe taarten en wij leveren hem heel eenvoudig waar jij maar wilt!