Hoe kan ik me als nieuwe klant aanmelden?

Klik op het klantenicoon linksboven op pagina, of klik op deze link.

Ga naar Account aanmaken

Voer nu je voor- en achternaam en je e-mailadres in. Je moet ook een veilig wachtwoord invoeren. Je kunt hier ook beslissen of je onze nieuwsbrief wilt ontvangen. In onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van bijvoorbeeld nieuwe taarten! hmmm lekker!

Klik op nu inloggen.

Hierna ontvang je een e-mail met als onderwerp: "Welkom bij jeeigentaart.nl".

Ga naar de mail en kies bevestigen.

Hierna word je doorgestuurd naar jouw gloednieuwe account.

Als je geen e-mail ontvangt, controleer dan eerst of deze in je spam-box terecht is gekomen. Het kan ook gebeuren dat er een tikfout in de e-mail is geslopen. Als dit het geval is, herhaal je gewoon de stappen en registreer je jezelf opnieuw.